» »

Letne pnevmatike

Letne pnevmatike

GregiB ::

Hojla... če me spomin ne vara, je bila v preteklosti tema že odprta, a iskalnik nekaj štrajka ali pa ga jaz ne znam uporabljati, pa odpiram na novo...
Torej, prihaja čas, ko bomo naše avtke preobuli v letno obutev. Nekateri imamo to smolo, da moramo pnevmatike kupiti na novo.
Sem malo gledal ocene testov, ki jih je AMZS ukradel ÖAMTC-ju, ki pa jih je ukradel ADAC-u, pa se mi zdijo Bridgestone gume kar dobra izbira (malo glasne, a najkrajša zaviralna pot)... Ampak, to ni glavno vprašanje... Vprašanje je, kje oz. kako nabavljate pnevamtike? Kar pri vulkanizerju, v trgovini, prek neta. Gledam tale liderpnevmatik.si (vsebina ni sponzorirana). Ima kdo izkušnje z njimi. Obstaja kakšna boljša alternativa? Thx
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

PunkDude ::

Ravno naročil na Porsche Slovenija.
Letne pnevmatike Semperit 205/55R16 91V S-L3 SPEED-LIFE 3
68 EUR kos.
Jih že imel prej, zame preverjeno dobre.

theanswer3 ::

Kjer so najcenejse in da je aktualen DOT xx25. Zimske (Continental WinterContact TS 870) sem pri Porsche Slovenija, letne (Uniroyal RainExpert 5) pa pri Bartogu. Na liderpnevmatik ponavadi gledam, ker imajo veliko izbiro in dokaj ok filter, je pa res da ti lahko posljejo stare gume in moras pazit.

Katabrun ::

Sem dve leti nazaj naročil na liderpnevmatik in so bile gume aktualna letnica izdelave. Prav tako pri kolegu lani proti koncu leta.

Je pa tako, da reklamacijo računajo po 50€ na paket, 4 gume so pakirane 2x2 in je potem 100€ že kar lep strošek nepazlivosti.

GregiB ::

Katabrun je izjavil:

Je pa tako, da reklamacijo računajo po 50€ na paket, 4 gume so pakirane 2x2 in je potem 100€ že kar lep strošek nepazlivosti.

Reklamacijo ali vračilo napačno naročenih gum???
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Han ::