Forum » Pomoč in nasveti » Full počasn računalnik
Full počasn računalnik
Pro2Type ::
Zdej sm dobu adsl, pa sm po cele dneve na internetu (seveda) in full loadam kazaa-ja. Ko sm na internetu in loadam mi postane računalnik full počasn, poj pa še kak cd vmes spečem, pa mi naprimer bsplayer odpira 15 sec.
Moj sistem:
Intel pentium 4 / 2. 4 / 533 mhz
abit ic7
ati radeon 9100 / 64
512 ddr / 400 mhz
80 gb / ibm 7200 / 2 mb
Ali je to normalno ali je kaj z windowsi xp in njihovo konfiguracijo oz inštalacijo narobe!
Hvala za odgovore!
Moj sistem:
Intel pentium 4 / 2. 4 / 533 mhz
abit ic7
ati radeon 9100 / 64
512 ddr / 400 mhz
80 gb / ibm 7200 / 2 mb
Ali je to normalno ali je kaj z windowsi xp in njihovo konfiguracijo oz inštalacijo narobe!
Hvala za odgovore!
- polepsal: perci ()
Pro2Type ::
Sem že naložu ad-aware 6 + windows update full, pa ni nč bolje, pa tud antivirusa mam in to mcafee 7 full update!
Zgodovina sprememb…
- polepsal: perci ()
Matek ::
Če maš navaden Kazaa (z www.kazaa.com) ga skini po hitrem postopku in si dobi Kazaa Lite (www.k-lite.tk).
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Predator ::
moje izkušnje z kazaa so bile da le ta blazno obremeni disk pri par vzporednih downloadih ( veliko več kot ostali p2p ); če dodaš k temu še snemanje cd-ja pri kakšni višji hitrosti normalno da potem pride do počasnega zaganjanja aplikacij, ker je disk na meji zmogljivosti; mi je pa g. Shift Del pomagal rešit problem z tem programom
Predator ::
zbrisal sem kazaa dol ( shift + del -> direktno brisanje datotek ); drugače sem pa od p2p na emule in bitorentu sedaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426739 (10023) | Freakylion |
» | KaZaA Lite 2.60!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3801 (3801) | Dr_M |
» | Ali kdo uporablja iMESH?Oddelek: Programska oprema | 2007 (1745) | pivmik |
» | download (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 8226 (7200) | Tic |
» | Kateri P2P vam najbolj vleče?Oddelek: Omrežja in internet | 2184 (1567) | Fury |