Forum » Loža » Muslimani in pokrivanje po koroni
Muslimani in pokrivanje po koroni
Temo vidijo: vsi
111111111111 ::
Tako ko postane v debati prevroče...
Iz mojega peskovnika gledam takole: kjer se mora vera vmešavati v zakone in državo, potem to ni OK. Boš trdil, da pri Islamu ni tako? Koliko muslimanskih držav ima ločeno cerkev in državo?
Iz mojega peskovnika gledam takole: kjer se mora vera vmešavati v zakone in državo, potem to ni OK. Boš trdil, da pri Islamu ni tako? Koliko muslimanskih držav ima ločeno cerkev in državo?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Vanquish ::
sej tudi pri nas ni nic drugace. Samo poglej si pedofilijo v cerkvi in kako bi oni to resevali in kam se vse vmesujejo.
Ni postalo prevroce, nima smisla debatirat z nekom, ki vidi in obsoja samo druge. Vera je generalno tezava, ker se izkorisca za vse drugo kot pa to cemu je osnovni namen.
Ni postalo prevroce, nima smisla debatirat z nekom, ki vidi in obsoja samo druge. Vera je generalno tezava, ker se izkorisca za vse drugo kot pa to cemu je osnovni namen.
HulkHogan ::
sej tudi pri nas ni nic drugace. Samo poglej si pedofilijo v cerkvi in kako bi oni to resevali in kam se vse vmesujejo.
Več otrok je spolno zlorabljenih v šoli kot pa v cerkvi, torej je šolstvo generalni problem?
Očitno ne ker sedaj hočete že 4 let stare otroke učiti analnega seksa, twerkanja in pa jih dajati na spolne hormone ko prime v roko napačno igračo za njegov spol.
A boš tudi proti judaizmu protestiral?
zmaugy ::
Za tele trditve ti verjetno ne bo težko podati verodostojnih virov, ane?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
HulkHogan ::
Daj najprej verodostojne vire za prejšnji post, gremo po vrsti. Drugače za tvoj drugi post je to precej splošno znano, celo tako, da je že del mainstream filmske industrije.
Red Hot Catholic Love @ Wikipedia
Red Hot Catholic Love @ Wikipedia
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Bwaze6 ::
111111111111 je izjavil:
Koliko muslimanskih držav ima ločeno cerkev in državo?
Jih je imelo kar precej. Sekularni Irak smo sesuli tudi mi, po Janševi zaslugi smo bili del "koalicije voljnih", ki je ZDA verjela na besedo, da ima Sadam orožje za množično uničenje. Kar se je izkazalo za laž. Janša se seveda ni opravičil za to zgrešeno zunanjepolitično potezo.
Precej drugih bližnjevzhodnih in severnoafriških sekularnih držav smo pomagali sesuti. S sirskim Asadom se še vedno trudimo in plačujemo glavorezne muslimanske skrajneže, ker nam je to v interesu (o katerem se ne razpravlja).
Ker ti pa sploh ne obsojaš druge. V parih postih si me profiliral in mi podelil svoj lastni persona non grata. Res si višek debaterjev.
Kako misliš ni drugače? Imamo versko policijo? Lahko pišem in govorim karkoli o Jezusu in krščanskem bogu, brez da bi se bal posledic. Lahko. Marsikje v muslimanskem svetu pa tega ne moreš. V marsikateri državi, ne samo muslimanski, se drugih verskih objektov ne dovoli postavljati, itd...
Islam, je v trenuntni formi nazadnjaška vera na ravni krščanstva v srednjem veku in očitno v 17 afriških državah danes.
mahoni ::
Islam je hujsi od krscanstva v srednjem veku. Tam si imel dobesedno nepismene ljudi, ki so pac slepo verjeli v ta BS. V Islamu pa imas doktorje znanosti, ki pac verjamejo v ta BS.
Problem je, ker ti nihce na zacetku Islama ne pove, da te morajo ubit, ce se le odlocis izstopiti oziroma oznaniti svoj izstop iz vere.
Rado se ponavlja citat " V veri ni prisile, zabloda se razlikuje od prave poti"...ne citirajo pa cut cut glavice, ce si drznes it ven iz vere.
Problem je, ker ti nihce na zacetku Islama ne pove, da te morajo ubit, ce se le odlocis izstopiti oziroma oznaniti svoj izstop iz vere.
Rado se ponavlja citat " V veri ni prisile, zabloda se razlikuje od prave poti"...ne citirajo pa cut cut glavice, ce si drznes it ven iz vere.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
Uizi ::
Koliko muslimanskih držav ste pa že obiskali? Večinoma so to prijazni in radodarni ljudje. Nekateri pa so zmanipulirani v ekstremizem, tako kot anti vaxxerji, ki pozivajo k ubijanju "vodilnih".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()
Ja in vecina so muslimani, ker pac so. Cim se gres pa pravilnega verovanja v bukvo si ga najebal.
A. Smith ::
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
c3p0 ::
111111111111 je izjavil:
Kako misliš ni drugače? Imamo versko policijo? Lahko pišem in govorim karkoli o Jezusu in krščanskem bogu, brez da bi se bal posledic. Lahko. Marsikje v muslimanskem svetu pa tega ne moreš. V marsikateri državi, ne samo muslimanski, se drugih verskih objektov ne dovoli postavljati, itd...
Ravno vsega tudi ne, vprašaj skupino Strelnikoff.
WizzardOfOZ ::
111111111111 je izjavil:
Koliko muslimanskih držav ima ločeno cerkev in državo?
Jih je imelo kar precej. Sekularni Irak smo sesuli tudi mi, po Janševi zaslugi smo bili del "koalicije voljnih", ki je ZDA verjela na besedo, da ima Sadam orožje za množično uničenje. Kar se je izkazalo za laž. Janša se seveda ni opravičil za to zgrešeno zunanjepolitično potezo.
Precej drugih bližnjevzhodnih in severnoafriških sekularnih držav smo pomagali sesuti. S sirskim Asadom se še vedno trudimo in plačujemo glavorezne muslimanske skrajneže, ker nam je to v interesu (o katerem se ne razpravlja).
Jih je imelo, da. Jih je še kaj ostalo?
Koliko muslimanskih držav ste pa že obiskali? Večinoma so to prijazni in radodarni ljudje. Nekateri pa so zmanipulirani v ekstremizem, tako kot anti vaxxerji, ki pozivajo k ubijanju "vodilnih".
Večinoma so po vseh državah prijazni in radodarni ljudje. Ne glede na vero.
Ko so pa zavedeni, pa tudi ti prijazni in radodarni postanejo ...
Invernike je veliko lažje zavesti, oziroma so že zavedeni.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Saudova Arabija, Kosovo, Jemen. :) In se strinjam tam so ljudje zelo prijazni imajo svoje šege in navade. In te šege in navade sem spoštoval, ko sem hodil po njihovi državi. V mošeje sem šel samo do tam kjer je dovoljeno nevernikom, takratna punca si je nadela burko (res sem ji pa skos pravil, moja Ninđa), itd... V EU pa prihaja večinoma ekstremisti in potem se nejevolja razširi na vso islamsko skupnost.
TAko kto nekaj migrantov posili žensko bi vse migrante vrgli v isti koš.
Zato stroga pravila, nobenih večjih zbirališč Đamij in podobno. Manjše dvorane, recimo v Tivoliju je bilo primerno, da so se 1-2x na leto zbrali in molili, ne pa da terajo v Đamiji vsak dan. Ženske ne smejo hodit zakrite zaradi varnosti. Nobenih privatnih samo islamskih šol, naj gredo nazaj v primarno državo. Če hočejo tukaj živet se morajo pač asimilirat.
Pravi musliman se ne bo nikoli asimiliral.
Islam je hujsi od krscanstva v srednjem veku. Tam si imel dobesedno nepismene ljudi, ki so pac slepo verjeli v ta BS. V Islamu pa imas doktorje znanosti, ki pac verjamejo v ta BS.
Zakaj pišeš eno religijo z veliko in drugo z malo začetnico? Glede na vsebino zapisanega, je to precej hecno...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
Ti pa imas cas. Kaj je tu hecno? Kaj si domisljas? Da sem prikriti musliman, ki samo preverja kako ste ljudje nastrojeni.
Sej ce bi mi dal svoj naslov zmaugy, bi se lahko celo preprical v to. Kdaj se dobiva na kavici?
Sej ce bi mi dal svoj naslov zmaugy, bi se lahko celo preprical v to. Kdaj se dobiva na kavici?
Ti pa imas cas. Kaj je tu hecno? Kaj si domisljas? Da sem prikriti musliman, ki samo preverja kako ste ljudje nastrojeni.
Zgolj neumno se mi zdi pisati eno religijo z veliko in drugo z majhno začetnico.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Ce bi pisal Islam z malo, bi najbrz dobil groznje muslimanov in bi tako bila glavica ze na panju.
Ce bi pisal Islam z malo, bi najbrz dobil groznje muslimanov in bi tako bila glavica ze na panju.
Vidiš, kako lepo sodeluješ v tej igri... Niti napisati si ne upaš obe religiji po enakih pravopisnih pravilih.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Darko! ::
Nekateri so bili precej nestrpni do muslimanov, ker so si pokrovali obraz.
Sedaj si vsi zakrivamo obraze.
Ali menite, da bodo po koroni ponovno vzniknile te težnje, da bodo nekateri nestrpni do zakrivanja obrazov zaradi vere? Ali bodo te težnje izzvenele?
In prav je, da vzniknejo !!!
Komur ni jasno, naj si pogleda film posnet s skrito kamero
https://www.drsales.dk/programmes/behin...
v slovenskem jeziku:
https://www.dailymotion.com/video/x6e1x...
WizzardOfOZ ::
Obnašajo se tako zato, ker so vsi verni muslimani eni navadni debili, ki še sedaj verjamejo v verske pravljice. Tudi z ostalimi verami je enako. Pač debili so bili, so in bodo še naprej. (velja za vse vernike, ne samo muslimanske)
Muslimani so sedaj nekje v letu 1400. Še mal, pa bodo odkrili ameriko. V vsakem primeru so pa še vedno 600 let za nami in še naprej bodo.
Muslimani so sedaj nekje v letu 1400. Še mal, pa bodo odkrili ameriko. V vsakem primeru so pa še vedno 600 let za nami in še naprej bodo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nošenje burq/hijab v Sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 37529 (34851) | Mavrik |
⊘ | Islam v Evropi (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Problemi človeštva | 246910 (224455) | Truga |
» | Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 38521 (33922) | guest #44 |