Forum » Loža » GSP - Global shiping program (ebay)
GSP - Global shiping program (ebay)
tbostjan ::
Pozdravljeni,
Preko ebaya bi si iz ZDA naročil ene “auspuhe” za mojega Harleya. Sedsj pa me zanima kako je z obdavčitvijo in carino. Po zanimanju na ebayu, pravijo da ti GPS program, zaracuna vse stroske in je to zame koncna cena (primer cena v usd, 450 USD, koncna cena z ceno posiljanja pa 680 USD). Ima kdo mogoce izkusnje, je to res to al te pri nas se dodatno obdavcijo in ocarinijo?
Lp
Bostjan
Preko ebaya bi si iz ZDA naročil ene “auspuhe” za mojega Harleya. Sedsj pa me zanima kako je z obdavčitvijo in carino. Po zanimanju na ebayu, pravijo da ti GPS program, zaracuna vse stroske in je to zame koncna cena (primer cena v usd, 450 USD, koncna cena z ceno posiljanja pa 680 USD). Ima kdo mogoce izkusnje, je to res to al te pri nas se dodatno obdavcijo in ocarinijo?
Lp
Bostjan
tbostjan ::
Zdravo, ali to sigurno drži? Sem se pozanimal na carini in oni nic ne vedo o tem (to je zame žalostno)....
Kdr ce bi me na celotn nakup obdavcili in ocarinili bi bla kr ornk razlika v ceni...
Aja pa kar se tice tem na to temo je pa ze vse tolk staro da ne vem ce uporabno...
Kdr ce bi me na celotn nakup obdavcili in ocarinili bi bla kr ornk razlika v ceni...
Aja pa kar se tice tem na to temo je pa ze vse tolk staro da ne vem ce uporabno...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tbostjan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | carinska pošta zaračunala 43€ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14023 (12019) | mujek |
⊘ | Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 103352 (47899) | Tilen |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 97039 (73904) | Tilen |
» | Kupovanje v ZDA, carina in vracilo davkaOddelek: Kaj kupiti | 6397 (3796) | Invictus |
» | carina iz amerikeOddelek: Loža | 8205 (7234) | darkolord |