» »

Beelink gt pro

Beelink gt pro

beli1910 ::

Pozdravljeni!
Zdajle sem se prijavil na vas forum in hkrati odpiram temo z navedenim naslovom.
Hkrati Apeliram na vodstvo foruma,da mal porihtate sekcije po imenih android box-ov in da se debata vrti iskljucno o tipu box-a itd..
Se pravi kaksen user manual z osnovami,priporocila iskusnje clanov ki imajo naveden box.
No bom pocas zacel z namenom teme.
Vstopam z radovednostjo zmoznostim navedenega boxa,ip tv,igre itd..
Pred par dnevi mi je prisel box,katerega sem samo testno prizgal mal pogledal in za enkrat kodi nalozu.
Primarno mi je namera neki ip tv-a spremljat testno,cez cas bom pa tud mal gaminga isprobal.
Drugace sem bolj poznan pristas Satelitske tematike in imam iskusnje na tistem podrocju.
Zanima me sledece-moznosti krmiljenja android boxa-(se pravi file-ov cez android telefon?)gre to al moram neko pc skatlo nabavit.
Nisem se imel casa probat na boxu opcije manualnega namescanja iptv seting liste v box.vzrok 2 dojencka doma.
No za kaksen odgovor predlog se zahvaljujem.
Momentalno sem brez pc-a in operiram z android telefonom

beli1910 ::

Ce prav razumem,Ce je dejansko linux,se pravi se instalira na kartico.Fat32 in file na njo za linux sistem.verjetn se dobi manjsi meni ob zagonu beelinka,na kater sistem se preklopi android-linux.
Ok gremo naprej-verjetn hd ,4k ne dobiva dovolj kvalitete za 4 k sliko na androidu.
Kako je z Netflixom na tej kanti?
Po mojem razmisljanju ga je boljs gonit cez linux-se motim?

Ales ::

beli1910 je izjavil:

Ce prav razumem,Ce je dejansko linux,se pravi se instalira na kartico.Fat32 in file na njo za linux sistem.

Hm... Kaj če bi poskusil pisati malo bolj smiselno zaokrožene stavke, z ločili tam, kamor sodijo, da te lahko sploh kdo razume?

V čem je sploh težava?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
342148217 (1574) Oldi

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

73561141957 (401964) Mavrik

Kodi -brezplačni tv programi

Oddelek: Pomoč in nasveti
2511345 (8271) Mavrik
»

Notes preko Exchange strežnika na Linuxu?

Oddelek: Programska oprema
111008 (689) poweroff
»

Media box (strani: 1 2 )

5314309 (8963) bikec

Več podobnih tem