» »

Trading212

Trading212

««
6 / 6
»
»»

socialec ::

Je to že kaj več znanega, rešenega? Glede na (Doh-Obr **) mogoče ni problema, čeprav registracijska številka ni davčna številka. Ne najdem drugega na hitrico, support bot pa ni posebej kooperativen.

** Za izplačevalce, registrirane v drugih državah članicah EU, vnesite identifikacijsko številko, ki jo te uporabljajo v davčne namene oz. jo najdete na obvestilu, prav tako vnesite tudi naziv in naslov z državo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Comandante ::

socialec je izjavil:

Je to že kaj več znanega, rešenega? Glede na (Doh-Obr **) mogoče ni problema, čeprav registracijska številka ni davčna številka. Ne najdem drugega na hitrico, support bot pa ni posebej kooperativen.

** Za izplačevalce, registrirane v drugih državah članicah EU, vnesite identifikacijsko številko, ki jo te uporabljajo v davčne namene oz. jo najdete na obvestilu, prav tako vnesite tudi naziv in naslov z državo.

Jaz jim vedno dam ta ID plus ime in naslov firme, pa nikoli ni bil problem.

tony1 ::

Tako je, tudi jaz sem tako naredil, not sem dal HE409763 in čakam, če bodo požegnali.

LeXani ::

Kako oddajate za obresti na neinvestirana sredstva?
Ker teh dnevnih obresti je kar precej, se ukvarjate z pretvorbo csv v xml (sprobal par skript ne vrze ven nic), ali vnesete v doh-obr samo letno vrednost vseh obresti na 31.12.2024.
Treba prilozit kako prilogo zraven?
Čas prve prijave 04.11.2005

BuDi79 ::

Odvisno koliko imaš. Če nimaš ravno veliko lahko to izpustiš pa čakaš da te kdo opomni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

tony1 ::

LeXani je izjavil:

Ker teh dnevnih obresti je kar precej, se ukvarjate z pretvorbo csv v xml (sprobal par skript ne vrze ven nic), ali vnesete v doh-obr samo letno vrednost vseh obresti na 31.12.2024.

Samo letne obresti na dan 31.12., mislim, da sem dal kot prilogo mesečne izpiske, ki jih celo na mail pošiljajo.

LeXani ::

tony1 je izjavil:

LeXani je izjavil:

Samo letne obresti na dan 31.12., mislim, da sem dal kot prilogo mesečne izpiske, ki jih celo na mail pošiljajo.

sem izvozil annual statement.
Čas prve prijave 04.11.2005

Comandante ::

LeXani je izjavil:

Ignoriram, dokler je ranga 50 centov na letni ravni.

Ko jih je omembe vredno, pač stanje na 31.12. (kot da sem vse dobil na ta dan).

InvisibleX ::

Pozdravljeni,

letos sem prvič dobil dividende na Trading212, sedaj pa imam malo dileme pri izpolnjevanju davčne napovedi.
Za dividende NLB ne rabim nič poročat, ker je to slovenska firma in je že bil odveden 25% davek, ali pač?

Lep pozdrav.

Izak ::

Poročat kar jaz vem rabiš, ker je tuji broker, tudi če ti je davek že odvedel trading212.
««
6 / 6
»
»»