Forum » Na cesti » Formula 1 2020
Formula 1 2020
codeMonkey ::
Se ti zdi da Hamilton nagovarja ciljne stranke Mercedesa?
Ker Mercedese naceloma kupujejo starejsi, se Mercedes ze kar nekaj casa trudi nagovarjati mlajse ljudi. Od tu tudi "poceni" vozila v stilu CLA.
The Mercedes target market usually comprises of the upper class customer an age group of 40 and up those who prioritize luxury and high end feel over everything.
So what did Mercedes Benz do?
Using their SWOT analysis they have decided to capitalize on their opportunity that is to create such designed cars with exceptional features that will attract the younger minds.
For the younger people it is particularly important for their brands to possess a unique quality that is authenticity, as they look forward for the brands they support to display their values and perceptions.
https://mpk732t22016clusterb.wordpress....
Hamilton je odlicen za to. Iz enakega razloga je zraven tudi Tommy Hilfinger, ki cilja na enako starostno skupino ter nek vtis visje kvalitete.
Poleg tega je zdaj v modi ekologija oz. trajnostni produkti, kar btw prav tako zelita unovciti omenjeni podjetji. Nastala je npr. lepa zgodba kako je Mercedes na pobudo Hamiltona ponudil zamenjavo za usnje - https://www.livekindly.co/mercedes-ditc...
Torej, ja, se mi zdi. Nisem strokovnjak, ampak se mi zdi da blagovna znamka Lewis Hamilton lepo pase z Mercedesovimi nacrti. Cisto na osnovi stvari, ki jih opazam. Bottas bi bil v tej vlogi precej slabsi - clovek ima enak izraz na obrasu, pa ce zmaga, ali pa ga Lewis nascije.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
springfield ::
Hamilton zelo pomaga pri promociji Mercedesa, ko se okoli vozi s svojim Ferrarijem in Zondo
Pa cist resno, bi kdo izbral znamko samo zato, ker zmagujejo v F1, ali imajo Hamiltona za dirkaca? Vem, da je Renault na koncu vsake reklame omeno, da so svetovni prvaki v F1, a mi se vedno na kraj pameti ni prislo, da bi kupil njihov avto.
Pa cist resno, bi kdo izbral znamko samo zato, ker zmagujejo v F1, ali imajo Hamiltona za dirkaca? Vem, da je Renault na koncu vsake reklame omeno, da so svetovni prvaki v F1, a mi se vedno na kraj pameti ni prislo, da bi kupil njihov avto.
krucymucy ::
springfield je izjavil:
Vem, da je Renault na koncu vsake reklame omeno, da so svetovni prvaki v F1, a mi se vedno na kraj pameti ni prislo, da bi kupil njihov avto.
RS produkti iz Dieppe tovarne so cista zmaga, tako da.
Marketing je pa komplicirana rec in ja, deluje, cetudi se ti zdi da ne.
dild0idis ::
springfield je izjavil:
Hamilton zelo pomaga pri promociji Mercedesa, ko se okoli vozi s svojim Ferrarijem in Zondo
Poglej koliko časa že Renault ni prvak, a te kampanije pa se še vedno spomniš...
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dild0idis ()
PrimozR ::
springfield je izjavil:
https://www.gpfans.com/en/articles/5207...
Vem, da marketing deluje, sprasujem, ce je koga tu prepricalo, da je kupil Mercedesa, ker zmagujejo s Hamiltonom?
Nekako upam, da to sprašuješ na napačnem forumu in preveč direktno. Ne vem, če to deluje tako, vprašanje če ni navijanje za Hamiltona seme, ki zaseje idejo, ta pa počasi zraste ob pomoči drugega marketinškega materiala.
Po drugi strani pa težko komentiram, ker me marketing prej odbija, kot privlači, pomembni so mi dejanski aspekti izdelka ter v končni fazi niti nisem ciljna skupina (ker pač €€€).
Po drugi strani pa težko komentiram, ker me marketing prej odbija, kot privlači, pomembni so mi dejanski aspekti izdelka ter v končni fazi niti nisem ciljna skupina (ker pač €€€).
Saj to, od nekega resnega navdusenca nad F1 in avtomobilizmom, bi pricakoval, da se za nakup avta odloci po drugih kriterijih, kot to, da vozi X dirkac za Y ekipo, ki pa je financirana s strani dolocenega avtomobilskega proizvajalca.
Ja ampak novice o osvojitvi svetovnega prvenstva sežejo tudi izven kroga resnih navdušencev. Pa ne glede na komentarje dolgočasnosti F1, načeloma večina populacije meni, da gre res za vrhunec motošporta. Ljudje pa smo, ne glede na vse (ne glede na to, kako se nekateri s komentarji temu upirajo), pod kožo krvavi in tekmovalni :)
Ilott vs. Schumacher cez eno uro. Imam obcutek, da eden izmed njiju ne bo videl kockaste zastave danes. :)
Marsikaj se lahko zgodi. Je pa bil vceraj kaos na kvalifikacijah, krog je prekratek za toliko avtov naenkrat. Kar bi se znalo ponovit danes na F1 kvalifikacijah.
Ko bi tudi v F1 meli tak
Drugace pa zelo dobra voznja Micka, jutri lahko izgubi prvenstvo samo ob lastni napaki, ali da ga izda tehnika.
Drugace pa zelo dobra voznja Micka, jutri lahko izgubi prvenstvo samo ob lastni napaki, ali da ga izda tehnika.
Lahko tudi ob tuji napaki :)
Super vozi dirke.
Super vozi dirke.
Zgodovina sprememb…
Tilen88 ::
Bravo russell v premajhnem kopitu s premajhnimi čevlji do drugega mesta samo 0.026 za botasom
lol @ leclerc XD
lol @ leclerc XD
skyform ::
Uf Bottas je ful zmeden, a vidite to ali se samo meni zdi, kako se trese in hodi zmedeno sem in tja, zgleda, da ga je bilo zelo strah, da bi ga Russell premagal.
Tilen88 ::
Leclerc nrdi 1 fast lap, gre iz avta si pržge cigaro in čaka k itak ve, da bolš ne bo peljal lol
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tilen88 ()
Leclerc je predčasno odnehal, ker ni več imel softik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()
V bistvu ima samo še en komplet trdih gum.
Tip je kralj. :D
Russell pa... 26 milisekund. Fak kako bi mu privoščil, da bi vzdržal s premagovanjem teammatea... Pa ja, Bottas ni deloval pretirano sproščen oz. dobre volje.
Tip je kralj. :D
Russell pa... 26 milisekund. Fak kako bi mu privoščil, da bi vzdržal s premagovanjem teammatea... Pa ja, Bottas ni deloval pretirano sproščen oz. dobre volje.
Vseeno mislim, da bo v Abu Dhabi večja razlika med Bottasom in Russllom, tale steza je pač tak, da ima samo par ovinkov, tam pa pričakujem saj 0.2 - 0.3sec prednosti za Bottasa, če bo Russell seveda vozil, za enkrat kaže tako, ker se Hamilton ne počuti najboljše in ima kovid simptome, kot glavobol, ki je zelo pogost simptom pri kovidu. Tudi sam sem imel kovid in se imel brutaln glavobol, še nisem imel tak glavobol, kot neka migrena.
Zgodovina sprememb…
Uizi ::
Samo 0.023 zaostanka je kar impressive v samo 2 dneh privajanja ob takemu pritisku in bolidu namenjenem Lojzu, Bottas mu dobro konkurira v qualy, kar dober tale Russel. Prihodnost je svetla Lec, Ver, Lando in Russel, to bo še huda borba, če bodo bolidi bolj izenačeni. Jaz bi jim dal F2 dirkalnike najraje, poslastica.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Uizi ()
BT52 ::
Mick SCH ufff. Nice. Racecraft ima izdelan. Izjemno. Ni najhitrejši samo kako je tole danes rešil z P18 na P7. Kapo dol, kot bi rekel Katanc. Plus pametno stisnil najhitrejši krog, ko je imel soft gume še najboljšem stanju. Kul.
Leglerg LMAO like i imma head out. Ponavadi ekipe delajo v Q3 buffer lap na uporabljenem setu. Ampak LEC like a boss rukne hail marry krog pa pol haha
Russell pa dobro. Bottas je letos dober v Q na pram Lewisu. Tako, da na tem kratkem krogu dokaj dobro.
Fini tuning nastavitev manjka za tisto desetinko, stotinko. Želel bi, da Lewis si vzeme dopust pa še ga vidimo v ABD v bolj merodajno primerjavo. Že dirka jutri bo zanimiva.
Bo pa start zanimiv. Mislim, da bodo prvi 3je z letošnjimi hit and miss štarti z mesta tekmovali kdo bo štartal najslabše. Bottas itak celo sezono serje. Russel tudi občasno pada kot kamen iz dobrih Q pozicij (logično, ampak parkrat ga je LAT šolal vsaj na štartih). Verstappen pa nikoli ni bil nek uber štarter. Lahko se mu posreči lahko zaserje ali pa Honda odpove. Stavil pa bi na Mad Maxa, ki nima kaj izgubit.
Leglerg LMAO like i imma head out. Ponavadi ekipe delajo v Q3 buffer lap na uporabljenem setu. Ampak LEC like a boss rukne hail marry krog pa pol haha
Russell pa dobro. Bottas je letos dober v Q na pram Lewisu. Tako, da na tem kratkem krogu dokaj dobro.
Fini tuning nastavitev manjka za tisto desetinko, stotinko. Želel bi, da Lewis si vzeme dopust pa še ga vidimo v ABD v bolj merodajno primerjavo. Že dirka jutri bo zanimiva.
Bo pa start zanimiv. Mislim, da bodo prvi 3je z letošnjimi hit and miss štarti z mesta tekmovali kdo bo štartal najslabše. Bottas itak celo sezono serje. Russel tudi občasno pada kot kamen iz dobrih Q pozicij (logično, ampak parkrat ga je LAT šolal vsaj na štartih). Verstappen pa nikoli ni bil nek uber štarter. Lahko se mu posreči lahko zaserje ali pa Honda odpove. Stavil pa bi na Mad Maxa, ki nima kaj izgubit.
onboard Leclerca (dokler ga ne odstranijo):
Zgodovina sprememb…
Se strinjam. To je bilo zelo na hitro in vseeno odlicno. Clovek niti ne pozna vseh nastavitev :)
billy ::
Ta qualy je pokazal, da lojza vseeno ni tak bog, kot ga mnogi imajo. Vedno je imel samo zegen, da je sedel v top moštvu, imel protekcijo vodstva in ološ za moštvenega kolega.
Dobro mostvo in dirkalnik sta seveda potrebna, ampak Lewis pase v skupino redkih talentov. To je demonstriral prakticno ze od prve sezone naprej, veckrat.
Težko objektivno pokažeš, da si hiter, če vedno sediš v raketi. Vsak drug "goat" voznik je vsaj eno sezono, če ne več, vozil v šajtrgi in se tam dokazal.
Dejansko nimamo neke primerjavi, da bi lahko lojzo primerjali z nečim in dobili kaj objektivnega ven.
no, tole sedaj pa je.
PS, razen seveda če bo Russel čez 20 let imel 15+ naslovov.
Dejansko nimamo neke primerjavi, da bi lahko lojzo primerjali z nečim in dobili kaj objektivnega ven.
no, tole sedaj pa je.
PS, razen seveda če bo Russel čez 20 let imel 15+ naslovov.
No Mcl 09 je bil šajtrga in je bil Lewis, kar dober... Takrat sta Rai, ki je bil v najboljših letih in Hamilton bila najbolj impresivna, zraven Buttona top 3 vozniki 2009. Sploh pa vsakemu z malo pameti ne trosi bedarij o nesposobnostih. Še posebej, ko gre za večkratne prvake.
YOUTUBE@Mr_Daywalker1995
Horner: Hey Alex
Albon: Yes?
Horner: Wanna hear a joke?
Albon: Yes
Horner: Red Bull Seat
Alex: I don't get it...
Horner: Exactly
Horner: Hey Alex
Albon: Yes?
Horner: Wanna hear a joke?
Albon: Yes
Horner: Red Bull Seat
Alex: I don't get it...
Horner: Exactly
Dobra.
BT52, saj izjava da je lojza nespos seveda ni najbolj primerna, ampak ko se govori, da je GOAT pa ne razumem, kako lahko to edino trdijo/te.
Button in Kimi sta dobra, seveda pa nista špica, in če ju je lewis "pwnal", ne pomeni to nič za slednjega. Nico ga je našolal, pa tudi ni nek biser od voznika. Edina relevantna primerjava do sedaj je bila njegova sezona pod peresom Rona Dennisa, ko je bil vs Alonso. Ker alonso pa je top voznik. Ampak to se tudi težko primerja, ker je pač imel lewis enormno protekcijo od Rona.
To je bilo do sedaj, v njegovi karieri, lewisovi.
Do včeraj, ko smo lahko videli kako neko, ki je do sedaj vozil šajtrgo, sede v njegov bolid, v katerem sploh ne sedi udobno, in je na qualy podobno hiter. Ne vem no, ampak meni tu nekaj ne gre skup. Al se lojzi več ne da terat do konca, pa pač vozi na izi, al je russel top of the top, al je pa merc res tako hiter, da ga lahko opico vozi in zmaguje?
BT52, saj izjava da je lojza nespos seveda ni najbolj primerna, ampak ko se govori, da je GOAT pa ne razumem, kako lahko to edino trdijo/te.
Button in Kimi sta dobra, seveda pa nista špica, in če ju je lewis "pwnal", ne pomeni to nič za slednjega. Nico ga je našolal, pa tudi ni nek biser od voznika. Edina relevantna primerjava do sedaj je bila njegova sezona pod peresom Rona Dennisa, ko je bil vs Alonso. Ker alonso pa je top voznik. Ampak to se tudi težko primerja, ker je pač imel lewis enormno protekcijo od Rona.
To je bilo do sedaj, v njegovi karieri, lewisovi.
Do včeraj, ko smo lahko videli kako neko, ki je do sedaj vozil šajtrgo, sede v njegov bolid, v katerem sploh ne sedi udobno, in je na qualy podobno hiter. Ne vem no, ampak meni tu nekaj ne gre skup. Al se lojzi več ne da terat do konca, pa pač vozi na izi, al je russel top of the top, al je pa merc res tako hiter, da ga lahko opico vozi in zmaguje?
DamijanD ::
BT52 - Max ima danes možnost izgubit zmago, zato mislim, da ne bo preveč tvegal na štartu.
codeMonkey je izjavil:
Mick ocitno dobro opravil nalogo. Skuril svoje in Ilottove gume :)
100 IQ strat LMAO
springfield je izjavil:
No Mcl 09 je bil šajtrga in je bil Lewis, kar dober...
Sajtrga je bla na zacetku leta. Proti koncu leta so imeli enega najhitrejsih bolidov. Kar se je poznalo tudi na rezultatih.
Jup točno tako. Na VN Madžarske so pripeljali posodobljen paket z dvojnim dizorjem z spremenjenim menjalnikov. Ta je bil bolj prilagojen za luknjo v praviliku. Še vedno pa tole ni bil top paket še posebej v rokah Kovalainena. Finec je imel najboljšo uvrstitev 5 mesto. LOL
Po moje je bil tisti McLaren na koncu drugi najhitrejsi. Hitrejsi samo RB, pa se to ne za veliko.
Kovalainen je pa ze 2008 pokazal, da ni ravno neka posebna klasa. On bi verjetno se v letosnjem Mercedesu imel tezave
Kovalainen je pa ze 2008 pokazal, da ni ravno neka posebna klasa. On bi verjetno se v letosnjem Mercedesu imel tezave
Bottas sprožitelj vsega, ker vozi kot po ledu, lol, ampak Leclerc še vedno tu pa tam serje v prvih krogih.
Zgodovina sprememb…
Ne, Leclerc je pune sendal. Perez je precej na ostro zavil v ovinek, to je res, ampak je bil ovinek njegov. Leclerc pa tudi brez Pereza ne bi zdelal tega ovinka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 188558 (123118) | |
» | Formula 1 2017 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Na cesti | 182961 (114520) | broken/link |
» | Formula 1 2016 (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Na cesti | 233545 (147472) | kosta |
» | Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 4 … 66 67 68 69 )Oddelek: Na cesti | 383159 (238754) | BT52 |