» »

Ženske so boljše voznice kot moški

Ženske so boljše voznice kot moški

vijak20 ::

Če ni to še ena tema uporabnice, ki je govorila sovražno in ksenofobno proti migrantom. Očitno se zavzema zgolj za pravice žensk in moških, ki imajo ustrezen pedigre.

Cruz ::

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

No, torej če hočemo "pobegniti" iz patriarhata moramo nehati deliti.

Najbolje je voditi z zgledom, tako da za začetek lahko prekličeš svoje navedbe o tem, da so ženske bolj prestrašene voznice, moški pa bolj zverzirani v prometu.
Velja, ti pa prekličeš svoje navedbe o tem, da so ženske boljše voznice kot moški.

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

No, to je res, da bi bilo potrebno nekaj narediti glede vožnje pod vplivom alkohola(če pa vedno hočete, da mi peljemo na zabave /s), ampak ne vem kako bi omenjen slogan naj pomagal pri temu. V bistvu ne vem kako bi omenjen slogan pomagal pri čemerkoli. Ta slogan je dober le za povečanje nadutosti žensk. Moški se ravno ne zmenimo za slogan, nas ne boli, kot sem že rekel, ženske so bolj čustveno reagirale na slogan od moških. Napačno taktiko ste izbrale, oz. izbrali.

No, če nič drugega, se že par dni govori o tem, predvsem moški in ste kar čustveno odreagirali, tako da vam očitno ni vseeno. Sicer je pa vodja Zavoda Vozim moški, morda njega povprašaš, zakaj se je odločil za takšno taktiko.
Ne vem, če sem v tej temi videl kakšne močne čustvene izbruhe. Če se je že kaj govorilo proti ženskam, so bile to bolj šale. Za takšno taktiko se je odločil zato, ker je uveljavljena, družbeno sprejeta in provokativna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

jype ::

TheBlueOne je izjavil:

Kateri moski bullshit?
Zanimivo vprašanje, ki predvideva, da katerikoli bullshit ni moški.

vijak20 je izjavil:

Če ni to še ena tema uporabnice, ki je govorila sovražno in ksenofobno proti migrantom. Očitno se zavzema zgolj za pravice žensk in moških, ki imajo ustrezen pedigre.
O, še en neonacist.

Cruz je izjavil:

Ne vem, če sem v tej temi videl kakšne močne čustvene izbruhe.
Čorav bre.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

FormerUser ::

Cruz je izjavil:

Velja, ti pa prekličeš svoje navedbe o tem, da so ženske boljše voznice kot moški.

Ne morem, ker slogan ni moj.

Cruz je izjavil:

Tudi pasivna agresivnost je čustvo.

Cruz je izjavil:

Če se je že kaj govorilo proti ženskam, so bile to bolj šale.

Itak, za vas je seksizem zgolj šala, zato se tako na veliko "hecate".

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

Je pa tvoje razmišljanje.

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

%C4%8Custvo @ Wikipedia

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

Ni res, omejevanje humorja pa je destruktivno.

[Michael] ::

Cruz, lep poskus ampak včasih je bolje odnehati ;)
Over and out.

WizzardOfOZ ::

FormerUser je izjavil:

Bedaki so pri obeh spolih ampak 3/4 vseh nesreč pa povzročijo moški, to so pa opažanja uradne statistike.

Sej veš, statistika je k...

Malo obrnjena statistika; Vozniki royce roycev v sloveniji povzročijo manj nesreč kot voznice golfov ali cliotov, zato so vozniki royce roycev boljši vozniki od voznic cliotov in golfov. In to je uradna statistika. Tudi preverljiva, ker ni bilo nesreča z udeleženim royce roycem v zadnjih 30 letih v sloveniji.

Na podlagi take statistike lahko tudi z gotovostjo trdim da je royce royce najbolj varno vozilo v sloveniji. Še nobene nesreče ni povzročilo.

[Michael] je izjavil:

Cruz, lep poskus ampak včasih je bolje odnehati ;)
Over and out.
Hotel sem poskusiti "one-linerje". Moram rečti, da je kar kul takole odgovarjati.

Nebivedu je tak nepismen les, da res ne vem, čemu mu sploh pustijo smetit po forumu.

Zgodovina sprememb…

Cruz je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

Je pa tvoje razmišljanje.

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

%C4%8Custvo @ Wikipedia

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

Ni res, omejevanje humorja pa je destruktivno.

Omejevanje humorja je destruktivno, omejevanje razmišljanja pa ne? Huh. Kot sem povedala, mene predalčkanje in rangiranje v skladu z objektivnimi dejstvi ne moti.

solatko ::

Hipatija - Ženske bodo boljše voznice od moških, ko se bodo naučile parkirat in zamenjat kolo.
Jaz ti na vsakem parkirišču najdem vozila, ki jih vozijo ženske, še več podatkov o vozniških sposobnostih žensk, ti pa lahko podajo avtokleparji, avtoličarji in avtomehaniki.
Ko kupujem avto, se izogibam vozilom, ki so bila v ženskih rokah.
Delo krepa človeka

Cruz je izjavil:

Hotel sem poskusiti "one-linerje". Moram rečti, da je kar kul takole odgovarjati.
Temeljito in sistematično po alinejah.

solatko je izjavil:

Hipatija - Ženske bodo boljše voznice od moških, ko se bodo naučile parkirat in zamenjat kolo.
O, lej ga, mojster za vse.

FormerUser je izjavil:

Omejevanje humorja je destruktivno, omejevanje razmišljanja pa ne? Huh.
Jaz sem samo sledil tvojemu napotku. Ti bi izgleda rada omejila oboje.

FormerUser je izjavil:

Kot sem povedala, mene predalčkanje in rangiranje v skladu z objektivnimi dejstvi ne moti.
Mene tudi ne, bo pa za enakopravno družbo verjetno potrebno malce prilagoditi vse skupaj in kakšno stvar požreti. Če pa hočeš ostati v trenutni situaciji in imeti "prav", pa ok. Saj študije se še vedno lahko izvajajo, politično/medijsko napihovanje pa je neproduktivno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

solatko ::

jype - Hebat ga, praksa.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Jaz ti na vsakem parkirišču najdem vozila, ki jih vozijo ženske, še več podatkov o vozniških sposobnostih žensk, ti pa lahko podajo avtokleparji, avtoličarji in avtomehaniki.
Ko kupujem avto, se izogibam vozilom, ki so bila v ženskih rokah.

Kakor želiš, jaz imam pa raje bolj ohranjene avtomobile z manj kilometri, čeprav s kakšno prasko na plehu.

Cruz je izjavil:

Mene tudi ne, bo pa za enakopravno družbo verjetno potrebno malce prilagoditi vse skupaj in kakšno stvar požreti.

Za začetek lahko požreš, da moški niste boljši vozniki kot si si vseskozi domišljal.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

Nimam nič proti, če ženske vozijo bolje, vseeno se pa raje ne vozim za njimi niti pred njimi, še z njimi je bolj tako. Jaz nisem še nikogar butnil, mene pa 3 ženske.

111111111111 ::

FormerUser je izjavil:

Bedaki so pri obeh spolih ampak 3/4 vseh nesreč pa povzročijo moški, to so pa opažanja uradne statistike.

Navedena statistika v prvem postu ni OK, ker nima konteksta. Ne vem kje je tukaj agresivnost.

Seveda ima kontekst, če ne verjameš mojim navedbam, pa ga poišči na njihovih straneh.

@Utk
Jah, potem pa res najbolje, da naredimo dva ločena pasova, enega za moške, drugega za ženske. Btw, mene sta pa butnila že dva 2 moška, sicer nič hujšega, pa vendar je bila njuna krivda.

Mato989 ::

3p je izjavil:

AndyS je izjavil:

Glej zgoraj: potem uporabimo termin "Varen"

Da, to bi bil nedvoumen termin.
Pri ostalem pa je pomembno, koliko visoko utežiš varnost v "kvaliteti" vožnje.

Reciva takole. Katerega voznika bi izbral, da te vsak dan prevaža? Lokalnega vaškega kamikazo, ki odlično bočno parkira in včasih pred vožnjo nagne kozarček ali povprečno žensko, ki dolgčasno vozi po predpisih in včasih čaka sekundo dlje, kot bi bilo striktno nujno potrebno?

Odvisno kje smo... v vojnem času definitivno raje moškega iz tvojega primera... pa tudi v vseh primerih NUJNE poti raje moškega... v primeru dolgočasnega dneva ko imam preveč časa, pa žensko!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Celoten članek je izjemno šovinističen, seveda Hipatijo to sploh ne moti, ker je šovinističen do drugega spola... če bi napisali pa v članku da so moški v povprečju močnejši od žensk ali boljši karkoli, bi pa bentila...

Dejstvo pa ostaja da je tale članek NEUMEN, ker ne uporablja pravilne statistike in pavšalno zaključuje...

Edino kar bi bilo pravilno je, če bi uporabili število nesreč na število prevoženih kilometrov glede na spol... tam verjamem da bi statistika bila mnogo manj všečna za feminacistke...

90% moških itak pije več zaradi tečnih babnc ki jih imajo doma... pol pa še nabasani za volan in rezultat je tale kurba od statistike... če dodamo še dejstvo da ravno ŽENSKA POČASNA vožnja na magistralkah ali pa ko mi peljejo pri omejitvah 70, recimo 60... prisili nas kao objestne da prehitevamo in tako nevarnost za čelno trčenje... če bi se lepo popoldan in večer ko ni take gužve vsi vozili tam 10-15km/h nad omejitvijo na magistralkah in lokalnih cestah ne bi noben nobenga skoraj prehiteval in padla bi možnost nesreč za 50% garant!

In če povzamem malo da so ženske bolj zlorabljene od moških, lahko zaključim, da je statistika edina stvar ki je pa bolj zlorabljena od žensk =)

solatko je izjavil:

jype - Hebat ga, praksa.
Praksa kaže, da si moški domišljajo marsikaj, drži.

Mato989 je izjavil:

Celoten članek je izjemno šovinističen
Truth has a liberal bias.

Mato989 je izjavil:

Hipatijo to sploh ne moti
Hipatije.

Mato989 je izjavil:

90% moških itak pije več zaradi tečnih babnc ki jih imajo doma...
Če moški ne bi bli take princeske, bi lahko svoje bajte zgradil, ne pa da se slinjo pri babncah.

Mato989 je izjavil:

In če povzamem malo da so ženske bolj zlorabljene od moških, lahko zaključim, da je statistika edina stvar ki je pa bolj zlorabljena od žensk =)
Zaključiš lahko, ni pa zaradi tega nič manj narobe.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 ::

Že ki smo pri statistikah:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech...

Researchers throw cold water on 'mommy drinking' phenomenon as report reveals biggest increase is among childless women in their 30s and early 40s

Zgleda, da all that cat food can really mess you up.

Jz konkretno uživam v počasnem a zanesljivem zatonu zahoda.
V 90' in 00' se nisem 1/4 toliko smejal kot se danes. Včasih je celo bilo potrebno gledat komedije za ta namen.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Mato989 je izjavil:

Odvisno kje smo... v vojnem času definitivno raje moškega iz tvojega primera... pa tudi v vseh primerih NUJNE poti raje moškega... v primeru dolgočasnega dneva ko imam preveč časa, pa žensko!
Vojnem času, hah.

Ko so ženske na oblasti, je mir in harmonija in se sodeluje. Ko so moški, so pa vojne. Z ritjo podrete, kar zgradite.

Kaj se jypek ti oglašaš v tej temi če sploh voziš ne... ni govora o kolesarjih no....

Sicer pa v SAVDSKI BARABIJI so 100% vsi povzročitelji nesreč moški... kaj to pomeni da so tudi tam ženske boljše voznice?

tatistika je lepa kurba!

vostok_1 je izjavil:

Zgleda, da all that cat food can really mess you up.
Moraš se nehat basat z mačjimi briketi.

Mato989 je izjavil:

Sicer pa v SAVDSKI BARABIJI so 100% vsi povzročitelji nesreč moški... kaj to pomeni da so tudi tam ženske boljše voznice?
Drži.

Zgodovina sprememb…

Pa da ne omenimo da če ne voziš, ne morš bit boljši voznik, period!

Mato989 je izjavil:

Kaj se jypek ti oglašaš v tej temi če sploh voziš ne... ni govora o kolesarjih no....
Oglašam se predvsem zato, da nekdo zastopa objektivno, neobremenjeno mnenje, ki temelji izključno na dejstvih.

Mato989 je izjavil:

Pa da ne omenimo da če ne voziš, ne morš bit boljši voznik, period!
Kaj? Menstro maš?

Zgodovina sprememb…

vostok_1 ::

Jype, a po Kopenhagnu tudi tako svobodno interpretiraš CPP kot po Ljubljani ko kolesariš?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Vazelin ::

Meni se veliko žensk ta volanom zdi kar malo prestrašene, ko jih pogledam. Če nekdo nekaj cinca z avtom je to bodisi starostnik ali ženska. Verjetno malo prispeva tudi pomanjkanje prakse saj kao moški več vozijo. Tak občutek sem dobil v svoji 300k plus kilometrih voznje
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Določena doza rešpekta pred cesto in prometom je povsem na mestu, objestnost in samoprecenjevanje je tisto, ki ubija.

Vazelin je izjavil:

Meni se veliko žensk ta volanom zdi kar malo prestrašene, ko jih pogledam. Če nekdo nekaj cinca z avtom je to bodisi starostnik ali ženska. Verjetno malo prispeva tudi pomanjkanje prakse saj kao moški več vozijo. Tak občutek sem dobil v svoji 300k plus kilometrih voznje
Tudi jaz. Sem pa v Ljubljani opazil, da znajo biti ženske v "mestnih dirkačih" zelo agresivne. Ko se voziš v 2000 kg tanku, je pač drugače. @Hipatija pa izgleda dirče v Capturju.

Captur je želja, čeprav niti ne več tako močna, zaenkrat se moram zadovoljit z manjšim avtkom.

FormerUser je izjavil:

Določena doza rešpekta pred cesto in prometom je povsem na mestu, objestnost in samoprecenjevanje je tisto, ki ubija.

Hipatija, najbolj ubija to, ko bi se rad varno in smiselno hitro peljal in pred tabo 2 osebi peljeta prepočasi ker imata preveč rešpekta ali pa sta posrani.... potem popizdiš in prehitevaš in iz tega pride možnost za čelno trčenje...

Ti in rtvslo iz tega sklepate da sta zato onidve osebi BOLJŠA voznika, jaz pa trdim da je zaradi posrane vožnje tistih 2 oseb, tretja oseba znorela in zaradi tega umrla... kaznoval bi pa predvsem tiste ki ne znajo vozit primerno hitro glede na razmere ali pretiravajo z prepočasno vožnjo...

Mene tudi motijo počasneti in kolone, ki jih ustvarjajo in menim, da bi morali imeti pravilo, da če se za teboj naredi kolona avtomobilov in ne pelješ na maksimalni dovoljeni hitrosti, se moraš na najbližji postaji ustaviti in dati prednost. A kljub temu nikoli ne popizdim, kaj šele, da bi šla brezglavo prehitevati, to so lastnosti čustveno nestabilnih osebkov, ki so si za morebitno nesrečo povsem sami krivi.

FormerUser je izjavil:

Captur je želja, čeprav niti ne več tako močna, zaenkrat se moram zadovoljit z manjšim avtkom.
V redu avto. Sem opazil v moji okolici, da je popularen pri (upper)middle class ženskah.

V moji okolici ženske vozijo audi q3 in navzgor

To so potem že statusni simboli, meni bi se zdelo enostavno škoda vložiti toliko denarja v pleh.

Vazelin, pa ti maš same neke finoče okoli sebe. A si ne bi omislil sugar mommy? :)

Kateri del Ljubljane pa velja za najbolj posh?

FormerUser je izjavil:

A da boš redno tekala tam okrog? >:D

vostok_1 je izjavil:

Jype, a po Kopenhagnu tudi tako svobodno interpretiraš CPP kot po Ljubljani ko kolesariš?
Ne, tam ni nobenih dejavnikov, ki bi me k temu spodbujali.

FormerUser je izjavil:

Mene tudi motijo počasneti in kolone, ki jih ustvarjajo in menim, da bi morali imeti pravilo, da če se za teboj naredi kolona avtomobilov in ne pelješ na maksimalni dovoljeni hitrosti, se moraš na najbližji postaji ustaviti in dati prednost.

"(4) Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Voznik vozila, ki vozi na čelu kolone z nižjo hitrostjo od največje dovoljene hitrosti in od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, za katerim se nabere kolona vozil, se mora, če ga kolona ne more varno prehiteti, na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo."

VIR

Zgodovina sprememb…

Cruz je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Jaz ne rabim šugrdedija, imam zlato mamico.

Stavim da se jypova familija prevaža vsaj v Q7, ker je kao varen avto

[Michael] je izjavil:

"(4) Voznik ne sme brez upravičenega razloga voziti tako počasi, da bi oviral druge udeležence v cestnem prometu. Voznik vozila, ki vozi na čelu kolone z nižjo hitrostjo od največje dovoljene hitrosti in od hitrosti prometnega toka vozil na smernem vozišču, za katerim se nabere kolona vozil, se mora, če ga kolona ne more varno prehiteti, na prvem primernem kraju umakniti z vozišča in pustiti kolono vozil mimo."
Skratka, če voziš počasi, se moraš zgolj na prvem primernem mestu umakniti koloni, da te lahko prehiti. Moški razumem, da ste čustvene mimoze, ki tega ne zmorete, ženske pa s tem IMO nimajo težav.

Vazelin je izjavil:

Stavim da se jypova familija prevaža vsaj v Q7, ker je kao varen avto
Nisem škrtica, da jim ne bi privoščil bistveno večjega udobja od tiste kante.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Skratka, če voziš počasi, se moraš zgolj na prvem primernem mestu umakniti koloni, da te lahko prehiti. Moški razumem, da ste čustvene mimoze, ki tega ne zmorete, ženske pa s tem IMO nimajo težav.

Stari, to je tvoje mnenje ampak mislim, da se premalo voziš po Sloveniji, da bi bil objektiven. To ni res kar praviš, vsi imajo probleme s tem. Samo svetle izjeme se umikajo, kar velja za oba spola (vse spole).

Zgodovina sprememb…

FormerUser je izjavil:

Cruz je izjavil:

FormerUser je izjavil:

Jaz ne rabim šugrdedija, imam zlato mamico.
Lepo.

Drugače pa jaz vsak dan hodim mimo ene večje stanovanjske hiše v centru Ljubljane pa prihajajo ven same znamke. Je pa hiša čisti beton brez duše ali zelenice, ne bi živel tam pod nobenim pogojem.

[Michael] je izjavil:

VIR

Super, sedaj rabimo samo še nekoga, ki bo to dosledno enforcal, če je policija preobremenjena, naj pri tako rutinski nalogi pomagajo redarji ali gasilci.

Ne.
Rabimo dajat dober vzgled.
Kdaj si se nazadnje kakemu objestnežu(ci) umaknila?

Zgodovina sprememb…

[Michael] je izjavil:

Stari, to je tvoje mnenje ampak mislim, da se premalo voziš po Sloveniji, da bi bil objektiven. To ni res kar praviš, vsi imajo probleme s tem. Samo svetle izjeme se umikajo, kar velja za oba spola (vse spole).
Pšššt, ne z dejstvi težit, te bodo moški zlasali.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uber ne bo odgovarjal za smrt peške (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6313654 (10178) gendale2018
»

Prekoračitev meje kazenskih točk (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19647158 (37556) Mare2
»

Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )

24151479 (43641) win64
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

52197491 (88259) St235

Več podobnih tem