Forum » Na cesti » Kateri avto za 7000€
Kateri avto za 7000€
IL_DIAVOLO ::
Hojnik, hojnik...cajti so se spremenili, danes tipi kimajo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
jojw ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Govoriš iz izkušenj? Najbrž.
WizzardOfOZ ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Če si sama kupi svoj avto, zakaj nebi pokimal? Sej ga ne vsiljuje meni, je njena želja tak avto.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
hojnikb ::
najvecji fan plina na tem forumu in nakjucno tut njegova zena cela mokra, k slis za plin? hmmm, your not fooling us :)
#brezpodpisa
WizzardOfOZ ::
Nisem fan plina. Jaz ga ne maram. V mojem avtu ga ni in ga ne bo. V ženinem, če si je pa to zaželela, naj ga pa ima.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
facepalm ::
WizzardOfOZ ne bit copata, preseneti jo z novim Sanderom (na plin, da ne bo hude krvi).
;)
;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
Invictus ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Škode so bile nekoč pred VW, pod železno zaveso pa so postale konkretno slabe.
Sam to je še pred WW2 .
Skode pred VW so bile dosti slabe.
Škode so bile v Porsche koncernu 10 let nazaj vedno eno generacijo zadaj po tehnologiji, posledično so bile precej bolj zanesljive od VW, AUdi in Seat.
Zato je Porsche koncern spremenil politiko, pa so Škode postale poskusni zajček novih tehnologij. Da se bodo malo več kvarile...
Čehi niso slabi inženirji, kar kaže tudi cel kup mednarodnih firm, ki imajo tam precej velike tehnološke kampuse. Za razliko od Slovenije... Očitno so tudi politiki pametnejši...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Mike_Rotch ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Sj dacia je v redu avto. Samo ko vstopaš al pa izstopaš, te je pa malo sram.
Če te je sram, ker se voziš v Daciji si nekje v življenju resno zajebal.
če te je sram da se s katerga kol avta iztopiš, maš konkretne tezave sam seboj :)
#brezpodpisa
Raptor F16 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Škode so bile nekoč pred VW, pod železno zaveso pa so postale konkretno slabe.
Kakorkoli. Čehi si bili med pionirji avtomobilizma. Ne pozabit da je VW hrošč in posledično tudi prvi porsche bil oblikovno osnovan na Tatri :P
Kaj je pa komunizem delal... ja lejte. Primerjajte trabante, wartburge z DKW, Mercedes, BMW tistega časa pa vam bo vse jasno.
Avtomobili vuzhodnega bloka so živa definicija šparanja na vseh možnih koncih dokler avto ni bil narejen v najbolj primitivni obliki še sprejemljivi za tisti čas.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
IL_DIAVOLO ::
Zato pa si kupil bemflo. Ker ti ni pomembno, v kaksnem avtu se pelješ. Ne mi rect, da si ga kupil iz zdravstvenih razlogov.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Raptor F16 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Zato pa si kupil bemflo. Ker ti ni pomembno, v kaksnem avtu se pelješ. Ne mi rect, da si ga kupil iz zdravstvenih razlogov.
Ergonom zic z masažo hrbta je nekaj česar dacia nima ;)
BMW kupiš zaradi nabora opreme in motorjev. Če pa kupiš osnovnega ti je pa res bolje če bi dacio vzel.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
hec je, ker vcasih ma ze osnovni bmw več od motorja, kot vrh ponudbe ostalih znamk.
#brezpodpisa
Utk ::
matobeli ::
Že dolgo nazaj sem skor kupil enga E34 (mi je še vedno žal da ga nisem ker je bil res v nulo ohranjen za normalno ceno, pa še jako lep avto je to)
Ko sem ga šel gledat je ravno zapadel frišen sneg. Preiskus sva opravila kar v garažni hiši, po snegu me ni spustil.
Sem mislil da se folk dela norca s tistimi žakli cementa v prtljažniku.
Tko da... bemfla kupiš če si fan, vse ostalo se drugje dobi enako dobro.
Ko sem ga šel gledat je ravno zapadel frišen sneg. Preiskus sva opravila kar v garažni hiši, po snegu me ni spustil.
Sem mislil da se folk dela norca s tistimi žakli cementa v prtljažniku.
Tko da... bemfla kupiš če si fan, vse ostalo se drugje dobi enako dobro.
Mike_Rotch ::
Žakli cementa so obvezna oprema, če komaj napraskaš za avto in ne ostane dovolj za solidne gume.
oemdzi ::
oemdzi:
Ne me strasit! ;) Moja l.2005 1.7 CDTI dela kot ura in naj tako tudi ostane :) Res je v zadnjih 10-ih letih kaksna malenkost bila za zamenjat. Ampak generalno sem vec kot zadovoljen. Ce bo tako tudi naprej, potem ne vem kaj narest... :lol:
Sorry za rahel offtopic. Kako ti pa kaj pleh drži, kaj rje? Meni je prtljažnik pri kljuki za odpiranje zrjavel že pri 12 letih (pošmirglal zaščitil in oblekel v črno karbon folijo), zdaj pri 16 pa se tu in tam na plehu kaže kaka majhna rjava pikica, podvozje bp.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
kixs ::
Ja, nekaj je. Desni blatnik ima nekaj tistih mehurckov, ko je prerjavelo od znoraj. Pa ob robu havbe na notranji strani?! Ampak je tako ze od mojega nakupa enako - seveda sem to opazil kaksen mesec po nakupu. Za rjo se ne sekiram... dokler pelje za male denarje :)
Sicer so sle standardne stvari - alternator (2x obnovljen), menjal komplet cevi za hladilno tekocino, en senzor... to je kar je crknilo. Naceloma grem na servis le enkrat letno - redni za menjavo olja in ce je se kaj za postimat (kaksne ploscice ali diski). Pa letos bo treba spet veliki servis naredit.
Sej sem ze gledal kaj bi vzel tam 3-5 let staro... sam vraga, ne bom menjal dokler ta pelje in pelje :))
Sicer so sle standardne stvari - alternator (2x obnovljen), menjal komplet cevi za hladilno tekocino, en senzor... to je kar je crknilo. Naceloma grem na servis le enkrat letno - redni za menjavo olja in ce je se kaj za postimat (kaksne ploscice ali diski). Pa letos bo treba spet veliki servis naredit.
Sej sem ze gledal kaj bi vzel tam 3-5 let staro... sam vraga, ne bom menjal dokler ta pelje in pelje :))
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Clio iv tce75 generation (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 22316 (13898) | d_DJ |
» | Avto za daily commute 140km (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Na cesti | 52119 (41918) | louser |
» | Kateri avto? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12190 (10598) | zez |
» | avto za avtocesto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 29710 (25565) | D3m |