» »

ISDN 10

ISDN 10

tempo ::

A ima kdo že ta paket in kako se obnese.

borutzi ::

Pravkar sem enemu kolegu instaliral stvar.....imam mesane obcutke....telefonski del je cool (sicer ni menijev v slovenscini)....glede podatkovnega pa to....ce imas win95 stvar ne deluje cetudi instaliras usb update, na win98/2000 dela very good....ne zna pa ob vhodnem klicu disconnectat ene linije (usr iz enega drugega paketa zna). Torej ce imas w98 ali 2000 ter usb prikljucek stvar nabavi ker telefonski del odtehta slabe strani modemskega dela (itak bos verjetno vecinoma samo en kanal uporabljal..8-)

Se pravi, da prek tega modema ne moreš napravit povezave 128 Kb/s

borutzi ::

Lahko...

Kako? Lahko pojasniš?

matic ::

samo en komentar: 3com usb TA ISDN (kao modem, samo to ni modem amapk termainal adapter), ki je tudi mislim da kot doplacilo za boljsi modem tut slucajno ne vzet! Ker je poln pizdarij z njim.. skos se neki obesa.. sej smo se o t tem ne dolg nazaj pogovarjal pod temo: strojna oprema! Bull shit skratka! Pomoje najbolj kupit brez modema pa potem kupis enha int. asusa k mislim da najolj ruls!! >:D>:D

Kar je je.Danes so prišli telekomovci in prinesli s sabo še ene tri pakete za pokazat.Odločil sem se za paket 10, notri pa je Simensov brezžični telefon in bazna enota v kateri je tudi modem.Na računalnik gre USB ima pa še dva analogna izhoda.Stane 55 jurjev.Zdaj pa me zanima do kolk potegnejo vaši ISDN modemi ko kaj downloadte.Pri meni se vrti okoli 10KB/s .

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
15544072 (19612) imallears
»

Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )

11412881 (7643) [_MW_]
»

Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )

10410073 (7755) flipflop
»

Kje je fora USB modemov ???

Oddelek: Pomoč in nasveti
91035 (863) Brane2
»

ISDN hitrost?

Oddelek: Strojna oprema
251926 (1376) Bane_

Več podobnih tem