Forum » Pomoč in nasveti » težave s podnapisi
težave s podnapisi
kretze ::
dober dan imam eno vprašanje zanima me če ima/ali je imel kdo podoben problem.....in sicer film skopiran na usb ključek nakar ga priključim na TV zaženem film in mi pri podnapisih manjka polovica črk
sem tudi to probal(SRT format) pa je enako...problem je samo pri šumnikih ki mi jih na tv ne kaže
pitar ::
Poglej v kateri kodni tabeli je shranjen podnapis, takšno tabelo nastavi tudi na TV-ju ko boš predvajal film.
pitar ::
Običajno ko predvajaš film pogledaš pod nastavitve. To boš moral pa sam ugotoviti za svoj TV.
dober večer mene še samo nekaj zanima...amm situacija je taka prvo zdownloadom film(brez vkomponiranih podnapisov) nato naknadno zdownloadam še podnapise jim dam enako ime kot je film z končnico .srt ampak mi jih na tw-ju ne najde...zanima me se da kako ta podpnapis vkomponirat v film da bi delovalo ali moram počakat na film z slosubi že vkomponiranimi če hočem gledat prek tw?? hvala za odgovore
huek111 ::
Pri samsungu nastaviš v tools/nastavitve podnapisov/kodiranje/ zahodno evropsko spremeniš v srednje evropsko.
Ostali imajo približno enako
Ostali imajo približno enako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9688 (8482) | ttommy |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 395943 (52439) | NejcSSD |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27598 (7130) | monaco |
» | TV Star T1000 - DVB-T in media predvajalnikOddelek: Zvok in slika | 9525 (7889) | asterix2000 |
» | Kater win player predvaja vse šumnikeOddelek: Programska oprema | 1465 (1382) | markko |