» »

ATi Radeon8500 TV-OUT problem

ATi Radeon8500 TV-OUT problem

GaS ::

Pred kratkim sem zamenjal GF3 Ti200 za R8500 in ugotovil, da je bla pomota:((
Zelo veliko uporabljam tvout, kar je blo pri nvidii cist ql. Priklopu si na tv zagnal tvtool in sve radi. pri temu radeonu pa isto priklopm, pa seveda tema. pol ugotovim, da je ati pac tako naredil, da mors met se en primary output najprej vklopljen. prnesem v dnevno sobo (kisto namrec prestavlam iz moje sobe v dnevno) še monitor in zadeva nekako zastarta. povsod sm slisal da ati zna narest tv in podobne izhode, da je slika res huda proti konkurenci; a jst pogledam sliko na TV in je isti al pa se slabsi qrac kukr sm prej mel. sej ne recem da je slika slaba, sam menjal sem pretezno zarad tv izhoda, ker performanse so itaq priblizno iste.. tko da zdej morm vlect dol v dnevno se monitor in to je cist neresno.

OK, dost.. zdej me samo zanima ce pozna kdo kaksno resitev, kako bi ta tvout delal takoj ko ga priklopis in brez monitorja. ker ce je tako butast narjen da mors met zmeram primary, je pa to bedarija. nvidio priklops in pac tist kar je priklopljen je pac primary; nobenih komplikacij.. zaenkrat ati tvout sux!

Lith ::

ha, čist enostavno (vsaj men - dela BP), sploh pa ne pišeš katere winse uporabljaš...
v glavnem instaliraj ATI Control panel, v opcijah pod advanced settings nastavi 2. monitor na TV in še ločljivost, pa pejt in štekaj direkt na TV, še slikce

pa tle si preberi ( link-klikni me!)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Predator ()

GaS ::

OK, thanx.. bom probal. drgac mam XP gor in 3.6 driverje. upam da bo delal:D

Lith ::

no, če pa imaš XPje, pa je to sploh čist enostavno, mogoče sicer da prejšnji drajverji v.3.2 delajo kaj bolje, ampak tam so nastavitve zelo lepo dostopne, še bolj kot v w98/me
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584449 (23778) Dominator
»

Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19318896 (12412) Ursus
»

Katera grafična za TV?

Oddelek: Kaj kupiti
201778 (1510) mamut
»

Gforce ni nviewa

251751 (1428) BetMaN
»

TV-out in snemanje filmov na videorekorder?

91633 (1479) robinson33

Več podobnih tem