Forum » Pomoč in nasveti » Siol trojček hybrid + ANTENA
Siol trojček hybrid + ANTENA
nemecalen ::
Pozdravljeni
Prosil bi za pomoč saj sem laik. Pri hiši imamo siol-ov trojček, zaradi slabega signala doplačujemo za HYBRID (signal za internet vleče preko telefonskega oddajnika, oddajnik pa je oddaljen le nekaj kilometrov). Ampak ni velike razlike v prenosu.
Zanima me: Menda obstaja antena kot dodatek/nadgradnja ruterja, ki bi povečala signal, kakšne antene so to? kje jo lahko kupim? ali je to sploh resnica?
hvala za vaše odgovore! lp Alen
Prosil bi za pomoč saj sem laik. Pri hiši imamo siol-ov trojček, zaradi slabega signala doplačujemo za HYBRID (signal za internet vleče preko telefonskega oddajnika, oddajnik pa je oddaljen le nekaj kilometrov). Ampak ni velike razlike v prenosu.
Zanima me: Menda obstaja antena kot dodatek/nadgradnja ruterja, ki bi povečala signal, kakšne antene so to? kje jo lahko kupim? ali je to sploh resnica?
hvala za vaše odgovore! lp Alen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastovka TV - Krim (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 31393 (20013) | Marko86 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58459 (35171) | Alexius Heristalski |
» | Prosim za par informacij o DVB-TOddelek: Zvok in slika | 949 (773) | kremenko1 |
» | POP TV in A KANAL sta danes začela z oddajanjem v 1. MUXU!Oddelek: Zvok in slika | 5936 (4136) | Hardstyle |
» | AMIS air Triple Play (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 25067 (12786) | c5n9 |