» »

Plex težave

Plex težave

Redorange ::

Na rpi2 sem namestil Plex po tem vodiču
https://thepi.io/how-to-set-up-a-raspbe...

Povezavo z tv LG sem naredil, ga zazna ampak kaže da ni datotek. (Namestil app,... koda)

V brovserju (chromium) na rpi mi piše da Nadzorna plošča je prazna.
Knjižnico sem naredil direkt na zunanji disk. Tam imam filme. Če dam scan library files se tud ne zgodi nič.
Če kliknem na Filmi(ime knjižnice) mi napiše da v tej knjižici ni nobenega predmeta.

Redorange ::

Zdaj sem opazil, ko ustvarim knjižico in grem naprej za dodajanje map in kliknem na zunanji disk, mi ne pokaže map na disku.
Delam kaj narobe?

Yossarian ::

Bom se kar tu navezal. Kako si naj povečam podnapise in zakaj mi ne izpiše pravilno č in ć? Š, ž in đ delajo pravilno.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

mrData ::

Redorange je izjavil:

Zdaj sem opazil, ko ustvarim knjižico in grem naprej za dodajanje map in kliknem na zunanji disk, mi ne pokaže map na disku.
Delam kaj narobe?

Sklepam da gre za usb disk? Kateri file system? Mozno da ti Raspbian ne prepozna datotecnega sistema.

Yo, šefe, odgovoril si na 3 leta star post.

Jaz imam novejše težave. Za posamezen film sem sicer ugotovil, kje se poveča velikost podnapisov, deluje pa za vsak film sproti, problem pa še vedno ostajajo č-ji pa še to ne vedno; včasih se namreč pravilno prikažejo.

aerie ::

Yossarian je izjavil:

Bom se kar tu navezal. Kako si naj povečam podnapise in zakaj mi ne izpiše pravilno č in ć? Š, ž in đ delajo pravilno.

Desno spodaj Nastavitve -> Velikost podnapisov
Šumniki: v imenu datoteke s podnapisi dodaš sl, kot npr: podnapis1.sl.srt

mrData ::

Yossarian je izjavil:

Yo, šefe, odgovoril si na 3 leta star post.

:) Pa res, no namen je bil dober 😃

Aerie, hvala, deluje.

Spet problem. Ne osvežuje mi redno. Npr. v knjižnico imam dodani dve mapi, v kateri shranjujem filme. Dodam npr. eno nadaljevanko npr. v mapo A (konkretno Debris, mkv, 1080p), kliknem na "Osveži", pa mi je ne najde. Prav tako mi ni jasno, zakaj mi v podmapi mape A, kjer imam shranjeno nadaljevanko, ne pokaže niti enega videa; podmapo mi pokaže, potem pa izpiše: There are no items in this folder.

Jesenican2 ::

Za film ne vem, za nadaljevanko pa možno, da je .mp4, ki pa je plex ne prebavlja.

Datoteka je mkv.

rufus81 ::

Da se navežem na to temo. Sem nova pri Plex. Server sem nastavila na pcju, na tv gledam preko aplikacije na Neo smartboxu. V library sem dodala dve mapi - filmi, serije. Ko gledam serijo (torej katerokoli iz te mape) lahko nastavljam velikost podnapisov. Imam jih na huge, ker slabše vidim. Ko pa želim gledati film, pa je velikost podnapisov tako majhna, da je zelo težko brati. Velikost je nastavljena na huge, a jih prikazuje kot small. Pri seriji ob spreminjanju nastavitev velikosti podnapisov dejansko opaziš, da se takoj spreminja velikost, pri filmih pa ni efekta.
A delam kaj narobe?

Še to - ko film zaženem preko plexa v web browserju, lahko spreminjam velikost podnapisov.

Hvala vam za pomoč.

Ganon ::

So podnapisi zapečeni v video? Spreminjaš lahko samo velikost .srt podnapisov, tistih, ki so dodani.

rufus81 ::

Niso zapečeni. .srt so, isto kot v mapi serije.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako najbolj elegantno predvajati v filme s podnapisi na TVju?

Oddelek: Zvok in slika
125723 (5299) smacker
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

2954396197 (52693) NejcSSD
»

[DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53672251 (17013) LexLuthor
»

[divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )

9221851 (9467) Heavy
»

Philips DVP 5140 DVD Player

Oddelek: Pomoč in nasveti
63539 (3429) peregrinus

Več podobnih tem