Forum » Zvok in slika » Logitech Z906 lučki 5 in aux
Logitech Z906 lučki 5 in aux
Toxic ::
Lp!
Imam zvočnike Logitech z906 in se mi je pojavila ena težava. Ko jih priklopim na računalnik in jih vklopim mi na konzoli svetita samo lučki 5 in aux, zvočniki pa ne delajo. Malo sem googlal po netu pa nisem zasledil nič pametnega. Eni pravijo da bi naj kak tranzistor šel v subu, drugi pravijo da bi naj bil čist hin tretji pa spet kaj drugega... Me pa zanima če je kdo že imel to težavo in kak jo je rešil?
Hvala!
Imam zvočnike Logitech z906 in se mi je pojavila ena težava. Ko jih priklopim na računalnik in jih vklopim mi na konzoli svetita samo lučki 5 in aux, zvočniki pa ne delajo. Malo sem googlal po netu pa nisem zasledil nič pametnega. Eni pravijo da bi naj kak tranzistor šel v subu, drugi pravijo da bi naj bil čist hin tretji pa spet kaj drugega... Me pa zanima če je kdo že imel to težavo in kak jo je rešil?
Hvala!
rdecaluc ::
Koliko je star sistem?
Opcija 1: poišči kako naredit reset sistema. Držat moraš eno/par tipk. To ponavadi pomaga. Net/navodila.
Opcija 2: kabel od konzole(čisto pri konzoli) mal levo/desno premiki in poglej če je bolje.
Opcija 1: poišči kako naredit reset sistema. Držat moraš eno/par tipk. To ponavadi pomaga. Net/navodila.
Opcija 2: kabel od konzole(čisto pri konzoli) mal levo/desno premiki in poglej če je bolje.
Est modus in rebus. ,typos
rdecaluc ::
Mam iste. Lahko bi preveril če je konzola zanič ali kaj drugega.
Est modus in rebus. ,typos
Bom nabavil konzolo in preveril. Sam forumi po googlu pravijo da naj nebi bila konzola kriva...
Jaz sem pa MB :D Hvala vseeno. Mam pa kolega ki študira tu in se bom z njim zmenil da naj pač naslednji teden posodi za kak dan. Če pa nebo delalo pa je ***darija...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox One bo stal pol tisočaka, pride novembra (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 23662 (20158) | kuglvinkl |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27640 (14896) | psytoma |
» | Izšel Ubuntu 11.04 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 50792 (40654) | Icematxyz |
» | Windows 8 že poleti 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 12360 (9093) | BoLhCa |
⊘ | Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 118503 (60013) | Mavrik |