Forum » Zvok in slika » TV Tool - Tv out problem
TV Tool - Tv out problem
LapD ::
Najprej bom povedu da sem prebrau vse poste ki so na tem forumu v zvezi s tem (vsaj zdi se mi). Jst mam računalnik zgoraj v sobi, TV pa je spodaj. Za povezavo uporabljam brezžični OneForall. Grafična je GF4 Ti. Probal sem z Nview in Tvtool ampak slika na TV je vedno črna. Nobenega znaka življenja. Ali obstaja še kakšna nastavitev v BsPlayerju ali je kaj narobe z TvToolom. Velikokrat sem zasledil da Nview ni priporočljiv. Če je kdo meu podoben problem bi lahko napisal kako ga je rešil.
Law_Enforcer ::
Probaj povezat TV s kablom (če nimaš televizorja v rač. sobi, ga za test pač odnesi tja) in tako preveri, če bo laufalo. Velika verjetnost je, da je težava tvoja brezžična povezava, ne pa sam tv-out oz. programje zanj.
matter ::
Probaj normalno s kablom povezat. Pa če bo delalo že veš da je problem brezžičnost.
Drugače pa me zanima la je slika črna al migeta, tak da neki skozi prode. Ker jest sem moral s-vhs drugače povezat da mi je na gf2 (CH7008) delal.
tvtool itak rox
Drugače pa me zanima la je slika črna al migeta, tak da neki skozi prode. Ker jest sem moral s-vhs drugače povezat da mi je na gf2 (CH7008) delal.
tvtool itak rox
LapD ::
TV sem dau zraven compa in povezal direkt v svhs in dela. Ko dam v skart slika izgine. Ni čisto črna ampak je malo sivkasta. Mogoče je res povezava kriva ampak pojma nimam zakaj. Ta naprava je sestavljena iz dveh delov. Eden je pri compu, vanjo pa je povezan svhs in oba avdio cabla. Spodaj pri Tvju je iz naprave v TV skart povezava. Mogoče bi lahko probal iz TVja tut svhs potegnt. Upam da je skart kriv
ringalori ::
Moj problem pa je naslednji:
Imel sem GF 4, povezano na TV in vse je delovalo kot je treba, sedaj pa imam GF 2 in je slika črna ali sivkasta, vsa zvita... signal je pravi, resolucija tudi... Probal sem z več gonilniki in TV tool, vedno enako...je imel kdo podoben problem?
Imel sem GF 4, povezano na TV in vse je delovalo kot je treba, sedaj pa imam GF 2 in je slika črna ali sivkasta, vsa zvita... signal je pravi, resolucija tudi... Probal sem z več gonilniki in TV tool, vedno enako...je imel kdo podoben problem?
Aspirinix ::
ZAmenjaj pretvornik svhs na scart. Meni je delal probleme dokler nisem kupil direktnega kabla svhs na scart. S pretvorniki (po možnosti še s preklopnikom in/out) nikoli nisem imel sreče. Sprobaj, samo v trgovini se zmeni, da prideš zamenjaš, če ne bo delalo.
matter ::
Ringalori: Jaz sem mel isti problem.
Probaj na trvtool izbrat RGB (reklo bo da rabiš drugačno ožičenje, ampak daš ok). Pa če bo slika črnobela, pol moraš s-vhs kabel prespajkati žice. nič kompliciranga.
Povej kak dela na RGB. Naj bi blo črnobelo.
RGB je samo za test, ko prepsajkaš pol imaš izbran composite.
Probaj na trvtool izbrat RGB (reklo bo da rabiš drugačno ožičenje, ampak daš ok). Pa če bo slika črnobela, pol moraš s-vhs kabel prespajkati žice. nič kompliciranga.
Povej kak dela na RGB. Naj bi blo črnobelo.
RGB je samo za test, ko prepsajkaš pol imaš izbran composite.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586004 (25333) | Dominator |
» | S-video 20 metrovOddelek: Zvok in slika | 2729 (2419) | floyd1 |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3311 (2844) | romario |
» | zakaj imam crno-belo sliko na tvju?Oddelek: Zvok in slika | 2340 (2195) | Gadjit |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6232 (5137) | bbobst |