» »

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

««
63 / 63
»
»»

Benny123 ::

Mimogrede slo-tech forum bi rabil eno korenito posodobitev.. za kredit na Gorenjski banki se nisem odločil, ker bodo skoraj zagotovo poleg hipoteke zahtevali še poroka. To bi bila žena, čeprav sem vec kot kreditno sposoben. To se mi je zdelo prevec radikalno, ker potem ona nebi mogla vec vzeti kredita za nobeno stvar.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Benny123 ()

Lonsarg ::

Ja ce si edge case da imas manj kot 20% lastnega deleza potem bos omejen na banke ki to ponujejo brez prehudih kompromisov.

D3m ::

Benny123 je izjavil:

Mimogrede slo-tech forum bi rabil eno korenito posodobitev.. za kredit na Gorenjski banki se nisem odločil, ker bodo skoraj zagotovo poleg hipoteke zahtevali še poroka. To bi bila žena, čeprav sem vec kot kreditno sposoben. To se mi je zdelo prevec radikalno, ker potem ona nebi mogla vec vzeti kredita za nobeno stvar.

Porok ali "solidarnostni porok"?

Je razlika veš.
|HP EliteBook|R5 6650U|

redtech ::

Kakšna oba plačata na koncu?

"solidarnostni" še zmeraj dobi kredit.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Benny123 ::

Porok, posebej pa je izpostavil, da ni nujno da banka zahteva se pa po vsej verjetnosti to zgodi.

Ja.....vrgli bodo družino z otroci na cesto zaradi neplačevanja.

Ti povem, da tega ne bodo naredili, ker bodo fasali medijski linč.
|HP EliteBook|R5 6650U|

billy ::

Lonsarg je izjavil:

3% obrestno mero ti poje inflacija, ti sproti tok raste nepremicnina kot dajes banki obresti.

Nepremičnina raste prvih nekaj let ja, potem pa bistveno pade. Kar poglej koliko so sedaj vredne 20, 30 let stare...drobiž.
Pa tudi kaj ti vrednost pomaga? a gradiš zato da boš živel not 50+ let, ali prodal?
««
63 / 63
»
»»