» »

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit

««
75 / 75
»
»»

Lonsarg ::

Ok ce gledamo iz psiholoskega vidika so razlike ja. Nizja doba te "prisila" da tudi vnaprej vsaj enako odplacujes. Po drugi strani pa je znizanje obroka vecja varnost (manj bom financno obremenjen per mesec) in si morda zarad tega upas toliko vec predcasno odplacat. Ma da bi zarad take malenkosti se odlocal katera banka je neumnost.

Pri meni itak ni te dileme, pri 2.3% obrestne ki sem jo ravnokar dobil pri LON bom raje odvecni denar malo vlagal. To je preugoden kredit da bi se ga splacalo odplacat :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Fury ::

U, to pa ni svoh! Doba in znesek?

Ganon ::

Tema ima 75 strani in ljudje še vedno omenjajo samo obrestno mero. Najprej ZNESEK, potem DOBA ODPLAČEVANJA, POGOJI in šele nato OBRESTNA MERA.

Obrestna mera ne pove nič.

To sem samo mimogrede omenil ko je blo govora o predcasnem odplacilu (glede predcasnega odplacila je vazna le obrestna).

Debate o tem kake ponudbe katere banke dajejo so ble ze v prejsnih postih, tudi o teh 2.3% od LON smo ze debatiral.

Ponujajo 2.3% fiksno na 20 let v zameno za to da vzames premium racun plus zivljensko (ne rabis za celoten znesek kredita, tako da lahko pride zelo poceni) plus pripeljes eksta komitenta (ni pogajanja in ni odvisnosti od visine kredita, to ti takoj ponudijo, osnovna brez vseh pogojev pa je 2.8), trenutno je ponudba podaljsana do 31.07.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

MisterR ::

Si mogoče kje našel podatek za Lon koliko nudijo kredita kritega z zavarovanjem in stroški?
Sprašujem zato ker sem zadnjih 15 minut na njihovi strani in nikjer ne najdem.

Glede tega stanovanjskega kredita brez hipoteka je nasploh zelo malo informacij glede dejanskih stroškov. Pri vseh bankah ne samo pri njih. Tak da ne nič ne vem, bo treba na sestanek (se boš sicer načakal).

ZveeZ ::

Lonsarg je izjavil:

Glede tega stanovanjskega kredita brez hipoteka je nasploh zelo malo informacij glede dejanskih stroškov. Pri vseh bankah ne samo pri njih. Tak da ne nič ne vem, bo treba na sestanek (se boš sicer načakal).

A nimajo banke nek limit okoli 50k za stanovanjske kredite brez hipoteke?
««
75 / 75
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaša obrestna mera za stanovanjski kredit? (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
1167236026 (58152) celje
»

Vzeti stanovanjski kredit s fiksno ali spremenljivo obrestno mero? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29483817 (30165) Lonsarg
»

Nakup stanovanja howto manual (odločanje, krediti, obrestne mere, zanke, napake)

4715437 (8201) Invictus
»

Kredit za stanovanje (strani: 1 2 )

7421351 (18887) 3p
»

Izbira banke za kredit - Abanka vs NLB

2814874 (9347) Izaso

Več podobnih tem