Forum » Pomoč in nasveti » Kako dodati podnapise k blu-ray filmu
Kako dodati podnapise k blu-ray filmu
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
Na enem trackerju sem dol potegnil blu-ray dokumentarec v ISO obliki. K temu dokumentarcu pa bi rad dodal podnapise, ki sem jih našel na strani podnapisi.net. Nato pa bi rad vse skupaj zapekel na bluray in ga predvajal na TV preko bluray predvajalnika. Kako se to naredi? Prosim za pomoč! LP
Na enem trackerju sem dol potegnil blu-ray dokumentarec v ISO obliki. K temu dokumentarcu pa bi rad dodal podnapise, ki sem jih našel na strani podnapisi.net. Nato pa bi rad vse skupaj zapekel na bluray in ga predvajal na TV preko bluray predvajalnika. Kako se to naredi? Prosim za pomoč! LP
iboy98 ::
Pozdravljeni
imam zunanji dvd predvajalnik, ki je vezan na televizor prek scart kabla.
Ko sem vstavil film sem lahko izbral avdio ali subtitles.
kako bi lahko nastavil, da bi se zvok predvajal v angleščini podnapisi pa v slovenščini.
Zdi se mi da se to celo dogaja vendar je problem v tem da je avdio naštiman na zelo tiho(dejansko se ga ne sliši).
Kako bi lahko to rešil.
hvala
imam zunanji dvd predvajalnik, ki je vezan na televizor prek scart kabla.
Ko sem vstavil film sem lahko izbral avdio ali subtitles.
kako bi lahko nastavil, da bi se zvok predvajal v angleščini podnapisi pa v slovenščini.
Zdi se mi da se to celo dogaja vendar je problem v tem da je avdio naštiman na zelo tiho(dejansko se ga ne sliši).
Kako bi lahko to rešil.
hvala
BorutK-73 ::
V nastavitvah predvajalnika se da nastavit kateri jezik za avdio in podnapis je "primary".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 65545 (1059) | stratosD |
» | BLUE-RAY predvaljanik iz Amazon.deOddelek: Kaj kupiti | 2054 (1907) | St235 |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20167 (12747) | filipc |
» | BluRay image na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 3827 (3277) | jest10 |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17537 (10422) | GrimReaper |