» »

Google Pixel

Google Pixel

««
78 / 78
»
»»

dev ::

ZveeZ je izjavil:

Jaz sem dobil taka mail s strani TS:

Pozdravljeni, gospod xxxxx,

v zadnjem času se je povečalo število strank, ki jim žal ne uspe aktivirati storitve Google RCS. Želimo poudariti, da gre za storitev, ki jo v celoti upravlja Google in ni vpeta v naše sisteme. Za njeno delovanje potrebujete le aktivno internetno povezavo, bodisi mobilno ali Wi-Fi. Zavedamo se nevšečnosti, ki jih to povzroča, in smo zato težavo že prijavili Googlu. Tam bodo individualno poskrbeli za rešitev težave pri vsaki stranki, saj storitev brezhibno deluje veliki večini uporabnikov.
Prejeli smo priporočila s strani Googla, kako prijaviti napako z aktivacijo Google RCS. Na podlagi poslanih prijav bo Google poskušal odpraviti težave z aktivacijo.
Navodila za prijavo težave:

Odprite aplikacijo Google Sporočila (Messages).
Izberite ikono Google, ki se nahaja desno od lupe.
Izberite možnost Pomoč in povratne informacije.
Izberite možnost Pošlji povratne informacije.
Izberite možnost Dovoli enkratni dostop.
V opisno polje vnesite "Ne morem aktivirati RCS na Telekom_SI" ali "Unable to activate RCS over Telekom_SI"
Pustite obkljukane možnosti za posnetek zaslona in sistemski dnevnik.
Kliknite na ikono puščice (pošlji) v desnem kotu zgoraj.
Na podlagi poslanih podatkov bo Google poskušal odpraviti težavo z aktivacijo storitve Google RCS. V primeru dodatnih vprašanj, boste dobili obvestilo na svoj Gmail.

Zaenkrat se ni odziva s strani Googla.

Hvala, sem poslal tudi jaz. Mogoče bodo prej pogledali, če bodo dobili večje število prijav.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

pierch ::

GupeM je izjavil:

Meni na kabel deluje super. Brezžičnega pa nimam v avtu, tako da ne vem kako dela.

Meni sicer na P8P dela, ampak nisem nič posebnega naredil, kot omogočil v nastavitvah.
Pierch

opajan ::

GupeM je izjavil:

Meni na bobu je na P6P RCS delal, na P8P mi pa ne dela.

Je kdo že ugotovil, kako zadevo omogočit?

Glede RCS je sigurno tezava na googlu. Ker meni je tudi na prejšnjem pixlu delovalo sedaj na 9 pro pa ne. Sem oddal napako na google in urejajo. Zadnji odgovor od google je bil, da so indentificirali napako in da jo odpravlajo. Naj bi me obvestili, ko bo urejeno.

Jazzie ::

JH84 je izjavil:

Pixel 4a update.

Jaz sem zbrisal App data in cClear cache v google play play services, je šlo iz 500 mb na 200 mb, kaže da je zbrisalo update (bil je downloadan, ker ga seveda force downloada kljub izklopljenim updatetom , ampak ne instalirano, oz je pisalo da ga bo namestilo po restartu).

Drugače je pa na redditu tema, kjer so uspešno downgrejdali Android in jim je baterija pol delala kot pred updateom

Jaz še vedno furam telefon s posodobitvijo, a se mi zdi, da se je stanje nekoliko popravilo in mi malenkost dlje zdrži. Vseeno bom prej ali slej menjala telefon.

Pa še opozorilo, ker sem ravno želela kritizirati Google, da še vedno nisem dobila plačila na Payoneer: potrebno je odgovoriti na uvodni mail s strani Googla, da se potrdi mail, povezan s Payoneer računom!

mihi2018 ::

opajan je izjavil:

GupeM je izjavil:

Glede RCS je sigurno tezava na googlu. Ker meni je tudi na prejšnjem pixlu delovalo sedaj na 9 pro pa ne. Sem oddal napako na google in urejajo. Zadnji odgovor od google je bil, da so indentificirali napako in da jo odpravlajo. Naj bi me obvestili, ko bo urejeno.

Pa so kaj rekli, kaj točno je napaka? Jaz sem imel Pixel 8a in je preko Telekoma delovalo brez problema. Razbil telefon, kupil isto Pixel 8a in se nikoli več ni povezalo na RCS. Razbil še tistega, sedaj imam Samsung in še vedno ne dela preko Telekoma. Vem pa, da ni operater kriv.

sinalko ::

mihi2018 je izjavil:

opajan je izjavil:

GupeM je izjavil:

Pa so kaj rekli, kaj točno je napaka? Jaz sem imel Pixel 8a in je preko Telekoma delovalo brez problema. Razbil telefon, kupil isto Pixel 8a in se nikoli več ni povezalo na RCS. Razbil še tistega, sedaj imam Samsung in še vedno ne dela preko Telekoma. Vem pa, da ni operater kriv.

Meni dela preko Samsung messages, preko Google messages pa ne. V nedogled se nastavlja.

High5 ::

Js sm si za foro vzel čas, flashal staro lansko verzijo androida, nastavil blokiranje googlovih serverjev z NextDNS po navodilih z Reddita in zaenkrat piše da je System up to date in ne najde updejta. 8-)
Pred flashanjem je bil telefon na 100% baterije, po flashanju ob resetu (še vedno na kablu) manj kot 50%. :))

Android auto sem s P4A preko kabla uporabljal v Mazdi6, stalno prekinjanje, nikoli ugotovil v čem je težava. Premikanje je vplivalo, zato sem mislil, da je problem v stiku ali umazaniji. Isti problem je bil tudi pri drugih znamkah telefonov, tako da ne vem.

neznanko ::

Imam težavo s Pixel 9 pro. Danes ponoči se mi je ura prestavila za 30 minut naprej. Vse nastavitve so videti ok. Čas je nastavljen na avtomatiko. Kaj bi lahko bilo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neznanko ()

neznanko ::

Prosim za izbris prejšnega sporočila. Sem uredil. Napačen čas je bil na računalniku :)

dejanslo ::

V temi od bob-a sem zasledil, da omogočajo VoWifi, česar do sedaj nisem vedel. Ali komu dela na bobu in Pixel 7pro?
There`s More Than One Way To Do It

dejanslo ::

Sem ponovno naložil shizuku in pixel ims, vklopil, sedaj pa nimam ne vowifi, ne volte :)
There`s More Than One Way To Do It

PrimozR ::

Na Pixel 8 nimam opcije vklopa VoWiFi. Pa RCS še vedno ne deluje :)

vinkop ::

vowifi tudi jaz nimam, A1 pixel 8 pro
««
78 / 78
»
»»