» »

"Hočem mali Android telefon"

"Hočem mali Android telefon"

««
7 / 7
»
»»

Magic1 ::

Kaj je majhno, je relativno. A če je med najmanjšimi na trgu pametnih telefonov, je pač majhen. Manjši je Apple 13 mini, vendar je to že staro. Še ti ne tako "majhni" telefoni izumirajo. Trenutno je minimum že 6.2in. Se nam bo ob prihodnji menjavi kolcalo po 5.9in.
Magic

Invictus ::

Majhen telefon je 3,5" :D.

Sam malih LCD ekranov ne delajo več...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

https://www.mimovrste.com/klasicni-tele...
Jih je kot češ, samo to niso pametni telefoni. 70g!
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Okapi ::

Invictus je izjavil:

Majhen telefon je 3,5" :D.

Točno tako. Najbolj priročen pametni telefon, kar sem jih imel, je bil Sony Xperia Go (letnik 2012).

Če bi danes vanj dali en sodoben procesor, bi ga takoj vzel. Bi pa moral biti malo debelejši, ker je imel samo 1305 mAh baterijo.

Invictus ::

Sam sem imel Sony Z3. Super telefon, ki je imel vse.

Ne rabim niti močnega CPU, Samo enega dovolj močnegain z majhno porabo, samo 4G/5G, plus Android. Pač cel kup authentication sranja, ki ga zdaj rabiš za prijave.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Problem je, ker se majhni pametni telefoni slabo prodajajo. Apple je nehal s miniji, ker je bila prodaja preprosto prešvoh. Zdaj misli Asus, da bo prešaltal v segment velikih telefonov in bo zanimivo videt ali bo to nišno firmo v tem segmentu sploh kdo povohal. Se mi zdi, da jih bodo Kitajci preprosto povozili.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

MrStein ::

Magic1 je izjavil:

https://www.mimovrste.com/klasicni-tele...
Jih je kot češ, samo to niso pametni telefoni. 70g!

A je podpirajo Java aplikacij? (ki jih verjetno moraš z lupo iskati)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Egidij88 ::

Egidij88 je izjavil:

https://m.gsmarena.com/cubot_kingkong_m...

https://m.gsmarena.com/doogee_smini-126...

https://m.gsmarena.com/blackview_n6000-...

Kaj ti pomagajo ti "majhni" cegli 13-19mm debeline. Pa sploh niso tako majhni, so le kak centimeter manjši od s24.
Magic

Karen ::

Konec oktobra sem napisal da imam kak teden Jelly Star 3,2palčni telefon. Da malo update-a naredim: še vedno moj edini telefon. Ima Android 13, 8GB/256GB, 48mpix kamero, dodatno imam microsd notri namesto druge simke. Najprej minusi (pogojno): 1. ima samo 4G, ampak roko na srce sem imel prej 5G pa ni razlike; 2. od začetka je imel neke težave ko si govoril, se ekran ni ugasnil (proximity senzor - z neko rekalibracijo ali z updateom - ne vem kaj sem naredil - se je to uredilo). 3. premajhen ekran:D (hecam, mal me sicer starostna dioptrija zafrkava, ampak ni panike. Presenetljivo dobro delujejo vsi app-i, sem ter tja kakšnemu appu zmanjka kaka črka, ampak vse appe uporabljam); 4. počasen Wifi (ok, relativna stvar); 5. fotkanje je povprečno (sonce ok, ponoči je tema tako in drugače, nima AI gimmickov, ampak naredim zelo malo fotk tudi sicer); 6. debelina je moderni telefon krat 2 (nekam je pač treba dat baterijo - ne moti, ga večkrat iščem po žepih ker je tako majhen in nisem ziher ali sem ga vzel s sabo ali ne). 7. SW fora - kljub temu da je Android 13 je zelo agresiven z zapiranjem persistentnih aplikacij (še nisem vsega pogruntal) - recimo online nakup ki zahteva verifikacijo v mobilni banki - ne porine push-a temveč moraš odpret app da ti pushne. Po mojem nima veze s telefonom ampak z Androidom. 8. Nima wireless charginga, mogoče bi to v avtu mi prišlo kdaj prav. Od jutra do večera sem nekje na 40-50% baterije, nima fast charginga ampak je v 20 minutah praktično poln (se hitro polni, imho niti ne rabi kaj drugega).
Prednosti: res majhen, ampak ima vse kar imajo veliki. Ima IR (preklapljam TV) in 3,5 jack za slušalke na žico, ter NFC. Android 13, delajo vse aplikacije, mobilne banke in podobno. Cena sitnica: 225 EUR. Dobiš vse glavne rezervne dele, lahko sam zamenjaš baterijo. Ko hodiš po ulici se bejbe obračajo za tabo in slišiš: "lej ga kak ma majhnega" >:D. Če koga zanima še kak detajl pa vprašajte. Skratka 5 mesecev edini telefon, ne pogrešam Folda od prej recimo. Sem kupil ker sem mislil da bom prisiljen manj bulit v ekran, pa ni nič bolje :D

Karen je izjavil:

Konec oktobra sem napisal da imam kak teden Jelly Star 3
Kje si ga kupil?

rokp ::

Se spomnim tvojega posta, zal kaksen teden ali dva prepozno (sem ravno takrat nabavil Galaxy Z Flip 5), da bi malo prisparal ;( .

Kupil direktno iz njihove spletne strani (unihertz je proizvajalec). Dobil v ene 5. dneh se mi zdi, skratka hitro je prišla pošiljka.

Karen je izjavil:

nima fast charginga ampak je v 20 minutah praktično poln (se hitro polni, imho niti ne rabi kaj drugega).

To mi nikoli ni bilo jasno, kaj folk misli z "fast charging".
A to, da napolni baterijo v 10 minut ali manj?

Evo, podatek za en moderen telefon z skoraj 100W polnjenjem: 100% in 30 min

Torej to še vedno ni fast? Ker je več kot 15 minut?

Pa sorry za off topic.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Meiniken ::

Ljudje (pre)več visijo na telefonu -> hitro spraznijo baterijo (sploh tiste, ki so majhne) -> hočejo čimhitreje polnit, ker grejo čez 30 minut v štacuno -> in cikel se ponovi

Seveda se s tem baterija hitreje kvari ampak ljudi to ne briga. Ljudje praktično vsepovsod visijo na telefonih.

111111111111 ::

Karen je izjavil:

Konec oktobra sem napisal da imam kak teden Jelly Star 3,2palčni telefon. Da malo update-a naredim: še vedno moj edini telefon. Ima Android 13, 8GB/256GB, 48mpix kamero, dodatno imam microsd notri namesto druge simke. Najprej minusi (pogojno): 1. ima samo 4G, ampak roko na srce sem imel prej 5G pa ni razlike; 2. od začetka je imel neke težave ko si govoril, se ekran ni ugasnil (proximity senzor - z neko rekalibracijo ali z updateom - ne vem kaj sem naredil - se je to uredilo). 3. premajhen ekran:D (hecam, mal me sicer starostna dioptrija zafrkava, ampak ni panike. Presenetljivo dobro delujejo vsi app-i, sem ter tja kakšnemu appu zmanjka kaka črka, ampak vse appe uporabljam); 4. počasen Wifi (ok, relativna stvar); 5. fotkanje je povprečno (sonce ok, ponoči je tema tako in drugače, nima AI gimmickov, ampak naredim zelo malo fotk tudi sicer); 6. debelina je moderni telefon krat 2 (nekam je pač treba dat baterijo - ne moti, ga večkrat iščem po žepih ker je tako majhen in nisem ziher ali sem ga vzel s sabo ali ne). 7. SW fora - kljub temu da je Android 13 je zelo agresiven z zapiranjem persistentnih aplikacij (še nisem vsega pogruntal) - recimo online nakup ki zahteva verifikacijo v mobilni banki - ne porine push-a temveč moraš odpret app da ti pushne. Po mojem nima veze s telefonom ampak z Androidom. 8. Nima wireless charginga, mogoče bi to v avtu mi prišlo kdaj prav. Od jutra do večera sem nekje na 40-50% baterije, nima fast charginga ampak je v 20 minutah praktično poln (se hitro polni, imho niti ne rabi kaj drugega).
Prednosti: res majhen, ampak ima vse kar imajo veliki. Ima IR (preklapljam TV) in 3,5 jack za slušalke na žico, ter NFC. Android 13, delajo vse aplikacije, mobilne banke in podobno. Cena sitnica: 225 EUR. Dobiš vse glavne rezervne dele, lahko sam zamenjaš baterijo. Ko hodiš po ulici se bejbe obračajo za tabo in slišiš: "lej ga kak ma majhnega" >:D. Če koga zanima še kak detajl pa vprašajte. Skratka 5 mesecev edini telefon, ne pogrešam Folda od prej recimo. Sem kupil ker sem mislil da bom prisiljen manj bulit v ekran, pa ni nič bolje :D

A aplikacij Drive za Triglav ti dela?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

OK.d ::

Drive od Triglava je tudi velik nateg, v resnici ti "kao" s popusti prodajajo drago zavarovanje.
LPOK.d

>A aplikacija Drive za Triglav ti dela?
Pojma nimam ker je ne uporabljam (beri: če bi vedeli kako hitro vozim/pravilneje: nizko letim:D), mi ne bi nikoli dali popustov haha. Ne vidim pa razloga zakaj ne bi, razen če na Androidu 13 tudi sicer ne dela. Delajo recimo vse banke kar jih imam: od nkbm, klikpro, n26, mbills, ikb hr banka, nlb pay, rekono, mdenarnica, curve, kucoin, ... saj ločljivost mislim da je 800x480, aplikacije so večinoma presenetljivo dobro prilagojene na to ločljivost (itak so narejene responsive, tako da se prilagodijo). Z vidika sistema samega pa ne vidim zakaj ne bi delalo, če dela na android 13.

Bi lahko poskusil? če ti jo naloži in požene. Meni v simulatorju sicer deluje, sem pa kupil en manjši kitajski telefon, pa ne dela. :)

Sem naložil, se logiral z Google accountom, dela normalno. Nisem mu dajal posebnih pravic, odpre osnovno stran, pa potem se šetkam po menijih normalno. Skratka izgleda da dela, nič ni javil da je kje napaka in ni crashnila.

Karen je izjavil:

Sem naložil, se logiral z Google accountom, dela normalno. Nisem mu dajal posebnih pravic, odpre osnovno stran, pa potem se šetkam po menijih normalno. Skratka izgleda da dela, nič ni javil da je kje napaka in ni crashnila.

Najlepša hvala. Grem čekirat, kje se da dobiti telefonček najceneje. :)

Po mojem kar pri proizvajalcu: unihertz

GrimReaper3 ::

Magic1 je izjavil:

Kaj ti pomagajo ti "majhni" cegli 13-19mm debeline. Pa sploh niso tako majhni, so le kak centimeter manjši od s24.

Res so predebeli, probal Cubot KingKong Mini 3 lansko leto. Letos sem pa eksperimentiral s Flip4, tudi predebel.
Zdaj sem pristal na 13 mini. Mogoče že premajhen, bom še videl. Vsaj ločljivost oz. delovna površina je skoraj enaka kot pri navadnem 13 oz. popolnoma enaka kot pri S23, 1080p. Drugače pa zamenjam za S23 256GB. Niti ne vem zakaj bi kdo gledal kaj drugega od teh dveh, mogoče še Poco F5 ali F6, če ti ni problem velikost (teža je kar OK pri 170g). S23 128GB so šli na eBay avkcijah že za 400EUR s praktično novo ohranjenostjo.

Zgodovina sprememb…

To s 13 mini že vidim da ne bo nič, pa ga še sploh nisem začel uporabljat. Minusi:
-Notch, neverjetno moteč, sploh če rabiš kdaj pogledati tudi kakšno serijo ali film, če pozabiš napolniti tablico. Sicer je pa v takemu primeru tudi ekran že resno premajhen.
-Na iOS bi rabil kar nekaj časa da se navadim. Že na Android moram še zdaj kaj poguglati, recimo dolgo nisem vedel kako se gre v Chrome stran naprej, gumb 3 pike. Pa že kar star sem, na avtobusu gledam najstnike, to jim prsti kar letijo. Pa kot zanimivost sem opazil, da ima večina punc iPhona, 1000EUR seveda častili starši, ker imajo tudi že te z islandom in ne notchem (15 in 16). Island je seveda še vedno precej slabše kot punch hole Samsunga in Xiaomija.
-Batery life je verjetno zelo slab. Moram si res vzet čas in vsaj kak teden ali 2 probati telefon preden ga začnem prodajati.

Pa še glede tega Xperia 10 V, ki ste mi ga predlagali tukaj (Okapi). Saj za eno leto je bil še kar OK. Velika prednost je zaslon, brez kakšnih notchev ali luknjic za kamero. Ampak je pa tako samo 6.1", dolg pa skoraj kot 6.7" POCO F6. Manjša širina je pa tudi tako prednost (držanje v eni roki) kot slabost (zelo ozek in dolg ekran, zdaj je sicer veliko filmov in serij 21:9, ampak za 16:9 pa to ni).
Velika prednost naj bi bila baterija, ampak meni gre neverjetno hitro. Tudi sem primerjal s 13 mini, 1h dolga serija, svetlost pri obeh 80%, oba napolnjena do 100%, baterija na koncu - Sony Xperia 10 V - 93% (star eno leto, največkrat polnil do samo 90%), iPhone 13 mini - 95% (ohranjenost baterije ima 95%, torej skoraj nov).
Da ne govorim da so dali noter najslabši možen chipset - 695. In to za 400EUR, to je rop pri belem dnevu. Sony in ASUS zadnjič s svojimi nekimi dodanimi davki.

6.1-6.2" je nekako najboljši kompromis prenosljivost/velikost ekrana. Res niso zastonj ukinili iPhone mini. Če že kaj, bi želel da imaš tudi v srednjem in nižjem rangu izbiro 6.1" zaslona. Ker ti 200g+ 77mm širine cegli kot sta A15 in S24 FE so res preveliki in pretežki. POCO F6-ovo širino 74.5mm in težo 179mm bi jaz postavil za max kar je še sprejemljivo za telefon, če rabiš več je pa potem kak iPad mini tablica (tukaj se tudi manjka Androidnih).

Zgodovina sprememb…

Han ::

Galaxy S23 ti ne sede?

GrimReaper3 je izjavil:

Tudi sem primerjal s 13 mini, 1h dolga serija, svetlost pri obeh 80%, oba napolnjena do 100%, baterija na koncu - Sony Xperia 10 V - 93% (star eno leto, največkrat polnil do samo 90%), iPhone 13 mini - 95% (ohranjenost baterije ima 95%, torej skoraj nov).

Primerjaj tam okoli 60% ker okoli 100% je bolj nenatančno.
Motiti se je človeško.

cesnja ::

Zakaj gledas serije in filme na telefonu?

Zato ker sem veliko na dializi, trenutno pa ze drugic letos hospitaliziran in tam ne morem gledati na 32" monitorju kot doma. Pa vem da je ze ta majhen proti 65" TV-jem, ampak vsi ne moremo biti bogati.
Laptopa in 11-13" tablice se mi pa ne da trogat okoli oz. 4 ure dialize imam frej samo desno roko in itak ne bi slo.

Pa na kaksnem avtobusu pride tudi zelo prav mobitel. Se 8.3" tablice se mi ne da vleci ven.

Tako tablica kot mobitel pa zdrzita samo 1 dan, nekje od 90 do 20% pade baterija, ampak to z dokaj malo uporabe, tam 4-6 ur.
In tako ce pozabim napolnit iPad mini 6 (to je pa dejansko dober Apple produkt), mi ostane samo se mobitel.
To sem pa sedaj kupil Xiaomi 13. Seveda mi je bil pred tem najbolj vsec S23. Ampak ima pocasno polnjenje ter 256GB sem nasel najceneje za 625EUR, rabljenega pa za 450EUR.
Xiaomi 13 je bil nov 480EUR.
Pa 6.36" je res lep kompromis med 6.1" in 6.67", tako glede velikosti zaslona kot velikosti baterije.

Minus 13 mini je seveda tudi Lightning port in samo 4GB. Koliko enih adapterjev in kablov sem ze kupil iz AliExpress preden sem tako kot pri Flip4, se preden sem ga sploh zacel uporabljat, ugotovil da ne bo zame. Najbolj zaradi tistega notcha, Flip pa tako zaradi debeline kot tistega plasticnega ekrana s precej globokim prepogibom.

Zgodovina sprememb…

cesnja je izjavil:

Zakaj gledas serije in filme na telefonu?

Slika na telefonu, ki ga gledaš z razdalje 30 cm, je enako velika kot slika na 65" televizorju, ki ga gledaš z razdalje 3 m.

Xiaomi 13 bo sel nazaj, zadeva tehta s prilozenim ovitkom celih 210g. Za primerjavo imata X6 Pro in F6 s prilozenom ovitkom okoli 205g.
Saj bi se dalo ziveti z njim, ampak ne bi bilo niti priblizno tako lahko zivljenje kot s 13 mini.

13 mini sem po 1 mesecu od nakupa koncno zacel uporabljat ta teden in mi je bil takoj vsec.
Tudi tipkanje, bi si mislil da se bos vec motil, je pa povsem enako kot na Xperii 10 V.
Tako da sem narocil se enega novega 256GB s 85-90% baterijo (pac ker naj bi bila 3 leta stara zaloga) iz USA za 612EUR. Trenutno imam 128GB 95% s par praskicami na ekranu, ampak ohisje je novo. Tako da najbolje da najprej vsaj kaksno leto ponucam tega.

Nima pa opcije svetilke med fotografiranjem. Tako da bom za fotografiranje doma kjer je premalo svetlobe, se vedno uporabljal Xperio 10 V. Ne, flash ne da enako dobrih rezultatov ter caka se vsaj 5s.
Pa kaksen app obstaja samo za Android.

iOS in baterija sta OK. Tako da ima precej manj minusov kot sem pisal zgoraj.
Npr. baterija po 1h videa iz 60%, Xiaomi 13 53%, Sony 10V 52%, 13 mini 51%. Pa to ceprav ima 2x manjso baterijo. Tako da 1 dan sigurno zdrzi.

Vem da ni nikoli pametno delati zaloge. Ker S10e sem tudi gledal se lansko leto, zdaj je pa ze precej obsolete. Ampak za 13 mini se en cas ne bo alternative, ce sploh kdaj, razen ce gres na 6.1". Ampak sem se kar odlocil, da na vecjega kot je S10e brez ovitka, ne grem vec, najraje vsaj naslednjih 5-10 let.

Zgodovina sprememb…

Han ::

S23 ima 3900 mAh baterijo, S24 pa 4000 mAh. Oba podpirata 25W žično (PD 3.0) in 15W indukcijsko polnjenje. V 1 uri je baterija napolnjena. Obstajala naj bi tudi različica s 512 GB.

Škoda, da nimata reže za microSD kartico, tako kot S10e.

Sem šel pogledati v Telekom in A1. Pač GSMArena in teorija je eno, v živo je drugo.

Doro 8200 6.1" - zelo low budget telefon z Antutu 100.000 in Android 12, a ni potem bolj če vzameš S10e ali iPhone 8? Oblika in velikost sta bila pa kar ok, ampak doma gledam pa spet 156x73, to je 10mm preveč in še kakšen po širini.

Xiaomi 14 6.36" - brez ovitka dejansko kar lepa velikost, obenem pa max sprejemljiva.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 6.67" - tam je izgledal še OK, ker je bil brez ovitka, ampak takega bi težko prenašal okoli. Ima zaobljen ekran na levi in desni, kot S10. Npr. tak telefon bi bil odličen, če bi naredili 6.1" kot je bil S10. Res je škoda dobrih telefonov, da delajo tako velike in so potem nezanimivi.

Google Pixel 8a 6.1" - tam je izgledal majhen, ampak na koncu je večji od trenutnega Sony Xperia 10 V.

iPhone 15 6.1" - kar OK telefon. To če bi se na koncu odločil za iOS, bi moral še enkrat dobro iti čez vse minuse katere sem našel pri 13 mini. Ampak mislim da bom jaz vedno za Android.

iPhone 16 6.1" - razen drugačno razporejenih obeh kamer nisem opazil razlik, island je na oko povsem enako velik. Res mi je všeč Ultramarine barva, modro-vijolična.
512GB je 1251EUR, v Telekomu celo 1469EUR:
https://geizhals.de/apple-iphone-16-512...

Samsung S23 6.1" - ta telefon je seveda top. Ampak vseeno mislim da je ASUS Zenfone 10 boljši. Če že ne drugega, ker ima tudi 512GB namesto samo revnih 128GB in 256GB.
S24 so imeli samo S24+ 6.7", ta je seveda prevelik.
Ter S24 Ultra. Ta je sicer ok, ker nima zaobljenih robov ohišja in ekrana, ampak si ne predstavljam imeti tako velikega telefona z ostrimi robovi v žepu. Pa tudi v rokah morajo biti ostri robovi moteči oz. neprijetni. V glavnem spet ok samo če bi ga lahko pričaral in odčaral, drugače bi bil pa bolj v napoto.

Flip6 - povsem enak kot Flip4, v 2 letih ni šla tehnologija nikamor.
Ekran je povsem enak, enaka velikost, povsem enako globoka vdrtina na sredini zaslona, katera je res moteča, sem šel prav parkrat s prsti čez njo. Pa seveda plastičen zaslon. Nisem ga šel praskati z nohti, ampak sem pa videl opraskano folijo na Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ in sem šel še jaz z nohtom čez in se to takoj pozna. Na Flip6 je pa verjetno enako, saj je enako plastika.

Fold6 - tudi ni nekih razlik glede na Fold4, je isti cegel od telefona, bolj kot ne posodabljajo samo chipset.
Ma saj logično da ne morejo v 4 letih stanjšati telefona za x2, to bo trajalo 30, 50, 100 let, ali pa sploh nikoli, saj fizika se tudi enkrat konča.
Pa seveda ima enako globoko vdrtino na sredini notranjega zaslona.

Zgodovina sprememb…

Drugače pa po eBayu nabiram S10e na katerega bom probal dati custom ROM Android 14 (ja, sem tudi jaz že mislil da je v 2024 to že zgodovina, pa očitno še ni, tudi hardware je do 250EUR še vedno konkurenčen), pa Zenfone 8, nekaj se še da dobiti. Čez 5 let pa pač nekaj od prej naštetih, ali pa če že kar takoj kupim Zenfone 10 512GB 16GB za 750EUR in bo mir za 5 let, bom še videl. Tačas bo pa tudi iPhone že brez islanda. Edino če bodo vmes ukinili še 6.1" model.
V bistvu mi niti ni jasno zakaj so flagshipi 6.1", low end in mid range pa vedno večji, tudi že 6.8-6.9".

Všeč mi je bila tudi tablica iPad Pro 11 (2024), ampak ta zadeva z mat zaslonom (glossy ne bi jemal) pride 2159EUR:
https://geizhals.de/apple-ipad-pro-11-5...
To bom itak še videl če sploh rabim, ker imam naročen 13.3" OLED iz AliExpress. Če bo to ok, potem sploh ne bi rabil tablice, povežem kar na mobitel.

Zgodovina sprememb…

Zenfone 10 ima še malo več kot pol leta podpore, potem pa nehajo. Bootloaderji so pa tudi zaklenjeni, tako da ne gre custom gor.
Magic

Včeraj sem našel še Unihertz Jelly Max 5.0":
https://www.unihertz.com/products/jelly...

1. velikost 128.7 × 62.7 × 16.3 mm, iPhone 13 mini ima 131.5 x 64.2 x 7.7 mm. Je 2x debelejši, ampak ima tudi 4000 proti 2400 mAh baterijo.
2. 5.05" 720 × 1520 IPS ekran, razmerje 19:9, 333 PPI, nekaj takega kot iPhone 7/8/SE; pa sprednja kamera je na robu kot pri S10e in Zenfone in ne na sredini
3. Android 14
4. 5G
5. Mediatek 7300, končno vsaj en dober Mediatek, Antutu 750.000:
https://www.kimovil.com/en/xiaomi-redmi...
6. 12GB + 256GB
7. 4000 mAh
8. polnjenje 66W
9. 100 MP kamera

WizzardOfOZ ::

https://www.banggood.com/Ulefone-Armor-...
Sicer malo predebel zarad baterije, ampak...
133.5x63.3x24.9 mm
CPU: MediaTek Dimensity 6300 (MT6835T) Octa Core, 2*Cortex-A76+6*Cortex-A55, up to 2.4GHz
GPU: Arm Mali-G57 MC2 1.0GHz
RAM: 16GB RAM
ROM: 256GB, UFS 2.2
Card Extend: Supports an external TF card up to 2TB (VFAT)
Battery: 6200mAh
Fast Charge: 33W Fast Charging
Wireless Charge: 15W wireless charging.
Wireless Reverse Charging: Yes
Charge Interface: USB Type-C, USB 2.0

Charger Type: EU Type
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

kiFni ::

Ne spremljam teme ampak zame bi bil intersanten mini v velikosti Samsung Galaxy S2.
««
7 / 7
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kompaktni cenejši pametni telefon

Oddelek: Mobilne tehnologije
233503 (2566) bluefish
»