» »

"Hočem mali Android telefon"

"Hočem mali Android telefon"

««
8 / 8
»
»»

roCkY ::

Kje si pa to pobral? Imam flip 4 in je po 2 letih še 98% OK. Od prejšnjih S-k ni bil noben v celem stanju po 2 letih. Večina v smeteh. Raba in št. padcev pa bolje, da ne veš. Je pa v malo bolj trdem kožuhu, ker brez ovitka pri meni telefon morda zdrži kak mesec...

Sem se bal, kaj bo z ekranom po par mesecih ker imam velikokrat res enormno prahu pa je še povsem OK.

SGH-A100 jao to sem imel. Tisto je bilo zelo krhko. Je trajalo kake pol leta, da je kljub pazljivosti doživel booom in spoznal, da bo šlo veliko €€€ za telefone.

PrimozR ::

Razumem fold formfaktor, kjer dobiš res velik displej in obenem nek normalno uporaben telefon za osnovne stvari, ampak kaj pa pridobiš s Flipom? Normalni formfaktor telefona samo prepogneš na pol, torej dobiš pol nižji ampak 2x debelejši telefon... A je to res toliko bolje od normalnega, čim manjšega (npr. S23/S24 oz. vsaj Pixel 8 & co.) telefona? Ali odtehta nerodnost, da ga moraš za skoraj vsako stvar še odpirati (nasproti samo vzeti iz žepa)?

nejc_nejc ::

Merilo je po mojih izkusnjah, nošenje v sprednjem žepu kavbojk vkljucno z vsedanjem v avto ter vožnjo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pixel 4a napihnjena baterija

Oddelek: Mobilne tehnologije
181067 (242) Frgazor
»

kompaktni cenejši pametni telefon

Oddelek: Mobilne tehnologije
233602 (2665) bluefish
»