Forum » Mobilne tehnologije » Google Pixel
Google Pixel
Jerry000 ::
7 years of OS and security updates...o waw...če je tole res, pol res poklon googlu. Pismo...očitno bom res menjal telefon. Me pa res zanima, kakšna je razlika v kameri med navadnim in pro. Včasih ni bilo razlike
krho ::
Hkrati bo 8ka tudi 100$, se pravi v evropi več kot 100€ dražja od 7ke.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
NejcSSD ::
Kdaj bo 8ka v evropi? A bo spet jebada na začetku s 5G in VOLTE in VOwifi itd...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
vinkop ::
jaz sem bil že čisto blizu pol leta nazaj, da bi vzel pixel 7, ampak imajo kupci preveč težav z njim in dokler ne bo telefon deloval brezhibno, bo moral še počakati na nakup.
MPM ::
Clone ::
Mene najbolj skrbi polnilni port ki je pri vseh Pixlih prilotan na osnovno ploščo ter zelo težko dobavljivi ter dragi originalni deli.
Excavator ::
Mene najbolj skrbi polnilni port ki je pri vseh Pixlih prilotan na osnovno ploščo ter zelo težko dobavljivi ter dragi originalni deli.
Preko https://eustore.ifixit.com/ sem dobavil vse od ekranov za pixel 4a pa do baterije za 7-ko. Pride ponavadi v par dneh, cena pa tudi ni pretirana, glede na to da so original deli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Excavator ()
Magic1 ::
Meni še vedno ni jasno, kako folku uspe uničit USB porte. Nisem imel težav z nobenim v 20+ letih.
Magic
ZveeZ ::
Jaz sem imel do sedaj 1x probleme z usbc portom. Vse dokler nisem ugotovil, da je bil problem v starem in slucajno tudi novem defektnem kablu:)
Clone ::
PrimozR ::
akulp ::
koliko negativnih mnenj po svetu za pixel 8 že pred uradno predstavitvijo, zanimivo...
Koliko oz. kje? :)
Lukcc
koliko negativnih mnenj po svetu za pixel 8 že pred uradno predstavitvijo, zanimivo...
tukaj sem opazil v glavnem sama negativna mnenja...
https://m.gsmarena.com/google_pixel_8_p...
Jerry000 ::
No ja, dost se pizdijo za polnjenje, to je men tko...i really dont care :D čeprov overheating je tud tko...mogoče je samo model tak. Za 2XL je bilo tud govora o tistem modrem ekranu in kup problemov. Ko sem ga kupil, ni nilo nič narobe in nisem mogu verjet zakaj takšen hate talk
tukaj sem opazil v glavnem sama negativna mnenja...
https://m.gsmarena.com/google_pixel_8_p...
Ma, meni so te zadeve tako, kot nekdo da na booking mnenje, da je dolgo čakal na kosilo v neki restavraciji in da oceno 1/5.
Da ne govorim o tem, da telefon še niti zunaj ni, pa že vsi vse vedo. Sem malo prebral, pa dvomim, da bodo na koncu res te zadeve tako moteče, če sploh bo prišlo do njih. Bolj kot ne, za vse takole napovedane modele najdeš taka mnenja. Saj pozitivnih navadno v komentarjih ni, ker tisti, ki je zadovoljen, se ne oglaša.
Podobno kot se je začela ta tema in tisto izgubljanje signala. To je bila recimo daleč najbolj moteča zadeva na Pixlih, ki sem jo jaz osebno občutil. Trajala je kake 2 meseca, preden se je našla rešitev, pa se je enim zdele cel bavbav, prodajali so telefone, itd. Na koncu je vse rešila app, ki jo preprosto namestiš in aktiviraš. Uradno pa v resnici še vedno ni rešeno. Prej bi rekel, da me take zadeve bolj motijo, kot to ja, da se telefon polni dlje časa kot npr. Samsung. :)
Lukcc
deleted ::
A na amazon.de tudi velja akcija pixel8 + budsi, a kdo ve ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: deleted ()
A na amazon.de tudi velja akcija pixel8 + budsi, a kdo ve ?
Piše že tako. Po navadi je bilo tako. Jaz sem lani vzel 7 Pro v eni izme De trgovin in sem enako dobil potem uro. Samo posebej sem moral poklikati na netu.
Lukcc
juno ::
A še vedno ne moreš dobit nagrade (free watch/buds), če na amazon.de naročiš v SLO?
Na amazonu sicer ne piše nič, na pogojih ki so linkani na mediamarktu pa piše, da moraš imet naslov v Nemčiji: https://reward-promos.com/reward/launch...
Je že komu uspelo dobit nagrado preko forwarderja in če ja, preko katerega?
Na amazonu sicer ne piše nič, na pogojih ki so linkani na mediamarktu pa piše, da moraš imet naslov v Nemčiji: https://reward-promos.com/reward/launch...
Only individuals who provide a shipping address in Germany and are over 18 years old or companies with a shipping address in Germany ("Participants") are eligible to participate in this Promotion. It is expressly stated that the use of forwarding addresses (and similar services) for this promotion is prohibited and there is no entitlement to a reward if such services are used.
Je že komu uspelo dobit nagrado preko forwarderja in če ja, preko katerega?
Na amazon.it mi je šlo skozi naročilo p8+budsi. Sta tudi oba produkta v orderju, tako da mora pridet oboje. Slovenski naslov
Zgodovina sprememb…
juno ::
Na amazon.de supportu pravijo, da prejmeš uro tudi če naročiš v SLO. Čudno se mi zdi, ker se to razlikuje s pogoji, ki sem jih prej linkal. Sem jih tudi opozoril na to, pa so kljub temu zagotavljali da jo dobiš.
borutz ::
Pixel 7 mi ze ponuja upgrade na android 14.
kaksni so kaj feedback-i ?
je varno ali se pocakam kaksen teden?
predvsem me zanima za NLB klik, pay ali sta ze pripravljena na 14 ?
blich ::
A bo Pixel 8 pro upravičil to višjo ceno, al so se samo pridružili inflation trainu? Samo cena me mal odvrača od nakupa trenutno. Verjetno bo povečano število Pixel Watch na Bolhi v naslednjih tednih
PARTyZAN ::
Dvomim, da dobiš skupaj s telefonom. Sej lepo piše:
oz. Google Translate:
Po lastni izkušnji sem moral lani čez dost obročkov skočit in vse skupaj naročit k sodelavcu v nemčiji.
An dieser Werbeaktion können nur Personen teilnehmen, die eine Versandadresse in Deutschland angeben und über 18 Jahre alt sind, oder Unternehmen mit einer Versandadresse in Deutschland ("Teilnehmer"). Es wird ausdrücklich darauf hingewiesen, dass die Verwendung von Nachsendeadressen (und ähnlichen Diensten) für diese Werbeaktion untersagt ist und kein Anspruch auf eine Prämie im Fall der Nutzung solcher Dienste besteht.
oz. Google Translate:
Only individuals who provide a shipping address in Germany and are over 18 years old or companies with a shipping address in Germany ("Participants") are eligible to participate in this Promotion. It is expressly stated that the use of forwarding addresses (and similar services) for this promotion is prohibited and there is no entitlement to a reward if such services are used.
Po lastni izkušnji sem moral lani čez dost obročkov skočit in vse skupaj naročit k sodelavcu v nemčiji.
acookook ::
Pixel 7 mi ze ponuja upgrade na android 14.
Ravnokar sprobal na 4a 5g....odpreta se normalno.
.
Ja, jaz tudi priporočam, da naročite na kak DE naslov, če imate koga.
Je pa res, da Amazon.de naj bi zagotavljal to tudi za t.i. non-supported države.
Je pa res, da Amazon.de naj bi zagotavljal to tudi za t.i. non-supported države.
Lukcc
Amazon tu ne more zagotavljat ničesar. Amazon.de ti dostavi telefon, vse ostalo gre potem preko spletne strani, ki si jo že sam našel - mimo amazona.
Amazon tu ne more zagotavljat ničesar. Amazon.de ti dostavi telefon, vse ostalo gre potem preko spletne strani, ki si jo že sam našel - mimo amazona.
Verjetno sedanji sistem ni enak kot je bil - ali pa ni enak na vseh trgih. Jaz sem naročil na amazon.it in dobil v potrditvi naročila 2 artikla: pixel 8 in budse pro, vsakega posebej navedenega in vsakega s svojo ceno celo. Sporočim, če bo kakšna sprememba oz. ne bi šlo skozi.
Zgodovina sprememb…
Italija ima drugačen deal, če prav vidim zraven Pro verzije tudi dobiš samo slušalke, ne ure.
PrimozR ::
Nemčija samo piše, da imaš Pixel Buds Pro deal zraven, artikla ni, ni niti izbire.
Na .it, ko kliknem Pixel Buds Pro varianto, zajamra, da ne morejo dostaviti v Slovenijo.
Na .it, ko kliknem Pixel Buds Pro varianto, zajamra, da ne morejo dostaviti v Slovenijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
SlimDeluxe ::
@PrimozR, "non disponibile" pomeni da ni na voljo, ne da ne pošiljajo v Slovenijo. Probaj izbrati kakšno drugo kombinacijo.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
ZveeZ ::
SlimDeluxe je izjavil:
@PrimozR, "non disponibile" pomeni da ni na voljo, ne da ne pošiljajo v Slovenijo. Probaj izbrati kakšno drugo kombinacijo.
Dejansko, ko das ita naslov je "disponibile", ko kliknes na slo naslov pa vec ni. Vse kombinacije pokazejo enako, tako da verjetno je ta akcija omejena na supported drzave. Pixla brez budsov pa se da normalno narociti tudi k nam.
Po nadgradnji VoLTE na P6 deluje brez patcha.
Si delal samo upgrade ali si šel na clean install?
Lukcc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: akulp ()
pijavka ::
Jaz sem imel pred 2 letoma težavo s podobno akcijo. Naročil sem Galaxy Watch 4, dobiti bi moral 150€ dobropisa pri Google Play. Samsung je naredil svoje in poslal voucher, Google pa ga ne pusti unovčiti. Torej, imam voucher, ki ga ne morem uporabiti.
Magic1 ::
Verjetno je regijsko zaklenjen voučer. Sam pri Amazonu imaš to opcijo, da v enem mesecu vrneš telefon brez problema. Če ti kaj ni ok, pač vrneš.
Magic
Boobiz ::
Both new Google Pixel 8 phones come with ... a promise of 7 years of OS and security updates, which is the longest in the Android realm.
To je to.
Če niso grandiozno zajebali menjave baterijo (oz. je nasploh repairability vsaj neka srednja žalost), kot samo Goolag zna, potem smo končno na pravi poti.
I'm drunk, what's your excuse?
Both new Google Pixel 8 phones come with ... a promise of 7 years of OS and security updates, which is the longest in the Android realm.
To je to.
Če niso grandiozno zajebali menjave baterijo (oz. je nasploh repairability vsaj neka srednja žalost), kot samo Goolag zna, potem smo končno na pravi poti.
Pa meniš, da bo zaradi tega znatno večji % ljudi obdržal telefon dlje, kot zdaj? :)
Ker v sedmih letih, če ne drugega, toliko zrastejo app, da postane problem "smooth" delovanje.
Lukcc
Master_Yoda je izjavil:
Ja cena napram prejsnji generaciji pa je 200 EUR ++.
Proti 7-ki 100$ več, ne glede na model, če se ne motim.
Lukcc
Zgodovina sprememb…
- spremenil: akulp ()
Master_Yoda ::
EU cena 649 EUR -> 799 EUR. Ok 150 Eur.
Lepo nas farbajo, pol bo pa izgovor da imamo 50% davek heh. Pocakam raje na Global verzijo Redmi note 13 pro ...
Lepo nas farbajo, pol bo pa izgovor da imamo 50% davek heh. Pocakam raje na Global verzijo Redmi note 13 pro ...
Dovie'andi se tovya sagain.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 71550 (525) | Hudobec82 |
⊘ | Google pixel 7 pro kupil pokvarjenOddelek: Loža | 1122 (704) | mangoslo |
» | Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9Oddelek: Novice / Android | 3619 (1770) | stara mama |
» | Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15711 (12587) | Leko |