» »

Vrednostna kartica Telekom Slovenije

Vrednostna kartica Telekom Slovenije

««
6 / 6
»
»»

Squirrel ::

Ja, to sem mislil. Torej lahk mirne duše vržem gor dobroimetja z bonusom za kakšni dve leti, pa bo mir.
Hvala vsem za odgovor :)

V-i-p ::

Komot lahko, seveda. Takrat, ko sem še jaz bil na mobiju, sem nabavil 6 vrednostnic in sen imel eno celo leto mir - paket je stal 9,99 na mesec :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

duh1 ::

Squirrel je izjavil:

Ja, to sem mislil. Torej lahk mirne duše vržem gor dobroimetja z bonusom za kakšni dve leti, pa bo mir.
Hvala vsem za odgovor :)

Seveda. Mirno lahko narediš tako.

PS.: Glede na to, da se lahko Mobi račun polni do višine 500€, imamo v teoriji lahko stanje 500€ in 500€ bounusa, kar ob predpostavki, da ima uporabnik Mobi C akcija za 6,99€, pomeni, da mu računa ni potrebno polniti skoraj 12 let. :D

svicar ::

Če biste kupovali vrednostnice na avtomatskih blagajnah v šparu, morate vrednostnice dodajati po eno (ne morete vpisati količine 5)...vzel sem jih 10 in se ni mič pritoževalo da je kakšna omejitev

KuntaKinte ::

je kje akcija?

miko22 ::

spar do konca meseca

miko22 ::

dobil sem sms, da se s 1.6.2026 spreminjajo pogoji uporabe mobi. Kaj pa to prinaša, nikjer ne najdem.

Pro ::

Če bi isto sporočila prebral do konca, bi videl, da je v njem tudi povezava do vsebine sprememb pogojev: https://www.telekom.si/spremembe-pogoje...

vimos ::

Je kje akcija 10 + 10 ?

BingBong ::

V tej temi se je govorilo bolj o akciji 10+10.
Nič kaj pa nisem našel o bolj pomembni akciji do 50% ceneje.

Naj eden, ki se spozna na stvar, pove jasno kako je bilo:
od 7.3.2025 do 9.6.2025

od 1.7.2026 do 31.8.2026
se bo paket po znižani ceni obnavljal šest mesecev

Jaz sem prilepil tudi screene, tako da vemo o čem govorimo.
Ker nisem bil dovolj pazljiv oz. se sploh nisem zavedal, da moraš sproti polniti ali pa kot ste omenili večkrat v tej temi, da si napolniš 10+ vrednostnic naenkrat, so mi 1.12.2025 izključili Mobi C akcija.

Kako veliko napako sem naredil, je bila ta akcija v 2025 res za doživljenjsko? Malo dvomim v to in upam da ni res, drugače se bom tolkel po glavi še vsaj 20 let. 3€ na mesec sicer ni veliko, ampak Mobi B ima "samo" 100 GB, jaz pa porabim ravno nekje 80-100 GB na mesec.

Pa še zanima me tudi kdaj se pričakuje naslednja 10+10 akcija? Vem da niste vedeževalci, recimo če je vsako leto v enakem obdobju. Ker imam samo še 76€. Sem pa konec novembra 2024 kupil 14 vrednostnic 10+10.
Pa ker je v tole dobro iti z glavo, kakšna je optimalna količina kupljenih vrednostnic? Verjetno 15 ali 20? Ker pač niso vedno akcije in jih je bolje imeti preveč kot premalo.

V post sem vložil nekaj truda in svojega prostega časa, tako da pričakujem podobno kvalitetne odgovore. Drugače raje vidim, da ne odgovarjate.

ZveeZ ::

Jaz sem ujel to "dozivljenjsko" akcijo 6.99€/m za mobi c.
Vrednostnic kupim toliko, da imam dobroimetja za cca 1 leto za 2 tel.
Ce bodo nekoc nehali z 10+10 akcijo, pa mi tudi ne bo hudega. Bom placeval 2*6.99€ namesto 2*3.49€.

Pegart ::

... napaka, brišite...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pegart ()

Dimnik ::

Tako sem jaz zamigal eno številko in sem en mesec plačal po polni ceni, takrat se je mislim nekje marca? pojavila akcija paketov in sem aktiviral nazaj mobi c....

Dokler boš polnil oz imel zadosti dobroimetja, se podaljsuje avtomatsko

Glede vrednostnic, čakam tudi sam akcijo...

Zdsj vidim v aplikaciji, da pise samo pol leta, potem redna cena....

Če bereš drobni tisk na spletni strani pise pol leta oz dokler imas zagotovljeno stanje za aktivacijo...malo nerodno napisano

Bo pa po moje v naslednjih mesecih spet za doživljenjsko oz dokler bo stanje za aktivacijo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dimnik ()

Furbo ::

Ko se bo spet začenjalo šolsko leto, bodo verjetno spet skušali požeti novo generacijo mulčkov in bo akcija nazaj.
Ker brez tega niso konkurenčni.
i5-13600K, Noctua NH-D15, TUF Z790-F, 64GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX 5080 AORUS, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

delavec44 ::

Obe prejšnji sta bili za vedno. Trenutna je 6 mesecev. Kaj bo v prihodnje ve pa kristalna kugla.

10+10 bodo po moje kmalu. Jaz jih imam za 1 leto za 3 številke. Polnim pa sproti, čeprav bi lahko tudi vse naenkrat in imel potem mir. Malo me skrbi, da bi kdo naredil kakšno bedarijo s tujino in porabil celo dobroimetje. Sicer sem nastavil limit na 1€ ampak mu ne zaupam. Niti ne vem zakaj ne moreš na 0€.
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
454121282 (1115) modelno1
»

Ukinitev pay365 za polnjenje mobi

Oddelek: Mobilne tehnologije
452879 (956) Machete
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

15554949 (3107) KTr1sk
»

Zamenjava za Izimobil

92697 (1650) bogdan1
»

Predplačniški paket

134561 (3984) V-i-p

Več podobnih tem