Forum » Mobilne tehnologije » Google Pixel
Google Pixel
dev ::
Jaz sem dobil taka mail s strani TS:
Pozdravljeni, gospod xxxxx,
v zadnjem času se je povečalo število strank, ki jim žal ne uspe aktivirati storitve Google RCS. Želimo poudariti, da gre za storitev, ki jo v celoti upravlja Google in ni vpeta v naše sisteme. Za njeno delovanje potrebujete le aktivno internetno povezavo, bodisi mobilno ali Wi-Fi. Zavedamo se nevšečnosti, ki jih to povzroča, in smo zato težavo že prijavili Googlu. Tam bodo individualno poskrbeli za rešitev težave pri vsaki stranki, saj storitev brezhibno deluje veliki večini uporabnikov.
Prejeli smo priporočila s strani Googla, kako prijaviti napako z aktivacijo Google RCS. Na podlagi poslanih prijav bo Google poskušal odpraviti težave z aktivacijo.
Navodila za prijavo težave:
Odprite aplikacijo Google Sporočila (Messages).
Izberite ikono Google, ki se nahaja desno od lupe.
Izberite možnost Pomoč in povratne informacije.
Izberite možnost Pošlji povratne informacije.
Izberite možnost Dovoli enkratni dostop.
V opisno polje vnesite "Ne morem aktivirati RCS na Telekom_SI" ali "Unable to activate RCS over Telekom_SI"
Pustite obkljukane možnosti za posnetek zaslona in sistemski dnevnik.
Kliknite na ikono puščice (pošlji) v desnem kotu zgoraj.
Na podlagi poslanih podatkov bo Google poskušal odpraviti težavo z aktivacijo storitve Google RCS. V primeru dodatnih vprašanj, boste dobili obvestilo na svoj Gmail.
Zaenkrat se ni odziva s strani Googla.
Hvala, sem poslal tudi jaz. Mogoče bodo prej pogledali, če bodo dobili večje število prijav.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
pierch ::
Meni na kabel deluje super. Brezžičnega pa nimam v avtu, tako da ne vem kako dela.
Meni sicer na P8P dela, ampak nisem nič posebnega naredil, kot omogočil v nastavitvah.
Pierch
opajan ::
Meni na bobu je na P6P RCS delal, na P8P mi pa ne dela.
Je kdo že ugotovil, kako zadevo omogočit?
Glede RCS je sigurno tezava na googlu. Ker meni je tudi na prejšnjem pixlu delovalo sedaj na 9 pro pa ne. Sem oddal napako na google in urejajo. Zadnji odgovor od google je bil, da so indentificirali napako in da jo odpravlajo. Naj bi me obvestili, ko bo urejeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72750 (1725) | Hudobec82 |
⊘ | Google pixel 7 pro kupil pokvarjenOddelek: Loža | 1203 (785) | mangoslo |
» | Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9Oddelek: Novice / Android | 3667 (1818) | stara mama |
» | Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16112 (12988) | Leko |