Forum » Mobilne tehnologije » Google Pixel
Google Pixel
kakob ::
Rabil sem telefon včeraj. Ni problem, lahko kupim deset dvojk, ko bodo na voljo, sami niso nič boljši.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()
klinker ::
Seveda je, imam Oreo na 5X.
Google servisov, play store ipd seveda ne gre, ostale google aplikacije pa ja.
Pojdi na aplikacijo v nastavitvah in zgoraj imas gumb disable ali uninstall. Kar je zasenceno pac ne gre.
Google servisov, play store ipd seveda ne gre, ostale google aplikacije pa ja.
Pojdi na aplikacijo v nastavitvah in zgoraj imas gumb disable ali uninstall. Kar je zasenceno pac ne gre.
kakob ::
Včeraj sem dal 'disable feed' in je izginil. Malo kasneje se je pojavil nazaj in gumba za disable ni več.
To je pa cudno, ker kar sem sam disableal ali dizinstaliral nikakor ni prislo vec nazaj. V tem so pa umetniki pri MSu!
Nejkoy ::
Tudi sam sem v dilemi, vedno sem imel Nexuse. Sedaj imam pol leta iPhona 6s (najslabši telefon kar sem jih imel :) ), samo zaradi aplikacije Dji GO, ki pa je sedaj ne uporabljam več. Zato se vračam na android. Ali bo Pixel 1 ali 2 ali LG V30 ali OnePlus 5, nekaj bo treba ugotoviti. Samsung sigurno ne bo.
Jerry000 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Telefoni do 500 evrov ponujajo podobno enako, kot tisti telefoni za 1000 evrov.
Prou
IL_DIAVOLO ::
Jaz bi pogledal po kakem kitajcu...ce bi zdaj kupoval bi vzel zagotovo oneplus5. Baje je super telefon in se drag ni napram konkurenci...cca 500 evrov.
borutz ::
black friday deal na www.carphonewarehouse.com UK ima pixla 2 64GB za 579 funtov(650 eur)
to se mi zdi kar ugodno
zal ne sprejmejo slo. kartice in ang. naslova(cheaper&more). narocilo bilo zavrnjeno
pozna se kdo kaksno varijanto kako do telefona?
lp
to se mi zdi kar ugodno
zal ne sprejmejo slo. kartice in ang. naslova(cheaper&more). narocilo bilo zavrnjeno
pozna se kdo kaksno varijanto kako do telefona?
lp
Cancer ::
Jaz sem kupil Pixla na mobileshop. Maš ravno na njihovi strani zelo poceni pixla 1. https://si.mobileshop.eu/mobilni-telefo...
barakus ::
Ta se mi zdi najbolj ugoden, samo je malo čudna stran, nikjer ni podatka od kje to pošiljajo, ali so sploh znotraj EU. V terms piše, da ne odgovarjajo za import taxes.
FireSnake ::
V kratkem mi pride pod kremplje Pixel 2 128GB. Bi že moral biti pri meni, pa se je nekaj zataknilo.
Kolebam, ali naj prodam, ali obdržim. Zelo me ima, da bi ga obdržal.
Nad službenim 5X sem ZELO navdušen (posodobitve takoj, leti ko strela, ...)
Kolebam, ali naj prodam, ali obdržim. Zelo me ima, da bi ga obdržal.
Nad službenim 5X sem ZELO navdušen (posodobitve takoj, leti ko strela, ...)
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Ta malega si vzel? Me zanima kaj boš rekel. Jaz bi se takoj odločil zanga, če neb tolk velke bezle mel...tko me pa bolj vleče na Samsung Galaxy S8
Cancer ::
Jaz sem lani vzel pixla 1 xl kot zamenjava za 5x. Telefon je super, nobenih tezav, leti ko strela. Edini minus je mogoce zvocnik ki je obrnjen navzdol (sem se razvadil od 5x ko je bil zvocnik na sprednji strani), ostalo pa super.
Prednost pixla 2 (ce gledas tamalega) so samo daljsi updati in novejsi hardware, kar pa za mene ni odtehtalo takrat 200€ visje cene in precej manjsi ekran (plus slabsa baterija)
Prednost pixla 2 (ce gledas tamalega) so samo daljsi updati in novejsi hardware, kar pa za mene ni odtehtalo takrat 200€ visje cene in precej manjsi ekran (plus slabsa baterija)
No ja, Pixel 2 XL je recimo po obliki boljši kot mali. Sam je pa drag...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
WaterBoy ::
Mene se todi motli na slikat veliki robovi na malem pixlu2, a jih sedaj skoraj ne opazim :)
Mene se todi motli na slikat veliki robovi na malem pixlu2, a jih sedaj skoraj ne opazim :)
Res? Potem ni tako grozno kot je videt? Mene moti samo to da si ga ne morem v živo ogledat...
veqlargh ::
Mam pixel 2, tamalega. Super telefon, dobro, da ga nisem prodal naprej (Sem dobil belega, pa sem ga potem transformiral v panda verzijo :D). Tisti robovi so pa prej plus kot pa minus. Fajn za držat horizontalno, ne prekrivaš nikoli zvočnikov. Ostali edge-to-edge telefoni so, vsaj zame, preobčutljivi na poškodbe. Tale dvojkica je prav luštn telefon. Srat naj se grejo edino zato, ker ni za kamero nobenih ročnih nastavitev, moraš za to 3rd part appe uporabit. Edina zamera.
Ta malega si vzel? Me zanima kaj boš rekel. Jaz bi se takoj odločil zanga, če neb tolk velke bezle mel...tko me pa bolj vleče na Samsung Galaxy S8
pa kaj ti kupujes telefon po lepoti?
mene bezli sploh ne motijo
imam pixel 2 cca. 2 meseca in ne menjam za nobenega
ti kar kupi samsung 8 :)
ce te zanese pa kaj na dolenjsko-posavje pa ga lahko v zivo vidis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borutz ()
Ja. Ne XL, tamalega (že ta je velik).
WaterBoy ::
pa kaj ti kupujes telefon po lepoti?
mene bezli sploh ne motijo
imam pixel 2 cca. 2 meseca in ne menjam za nobenega
ti kar kupi samsung 8 :)
ce te zanese pa kaj na dolenjsko-posavje pa ga lahko v zivo vidis
Seveda je zame tudi faktor lepota. Saj ga velikokrat gledaš ugasnjenga na mizi :). Sem vizualen tip tudi, jbg
Res? Potem ni tako grozno kot je videt? Mene moti samo to da si ga ne morem v živo ogledat...
Če si iz velenja al pa slovenj gradca ti ga pokažem :)
Lj :/.
Ampak res, se ga da kje pogledat v živo? Majo kakšne trgovine ga ali bilokaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
Sami ::
Ampak res, se ga da kje pogledat v živo? Majo kakšne trgovine ga ali bilokaj?
V Kommdati v BTC-ju (LJ) bi ga morali imeti v razstavljenega.
Je pa kolega pred kratkim kupil Oneplus 5 in sem full presenečen, telefon je res majka :D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Seveda je zame tudi faktor lepota. Saj ga velikokrat gledaĹĄ ugasnjenga na mizi :). Sem vizualen tip tudi, jbg
Kot dolgoleten Nexus user in Samsung hater, sem po 4 mescih uporabe S8 zelo pozitivno presenecen nad Touchwiz in AOSP androida niti malo ne pogresam. Res mi je bil AOSP launcher od vedno gnil in sem uporabljal Novo ze x let, na S8 pa je Touchwiz launcher enostavno odlicen in ni nobene potrebe po Novi, ipd. Razen kamere in rednejsih posodobitev, nima Pixel ama nic, da bi ga raje izbral kot S8. V designu pa trenutno Samsung itak nima nobene konkurence.
Pa zdaj bos imel S9 na voljo, ki je se precej boljsi v marsikaterem pogledu, cena verjetno podobna Pixlu2 in predvsem na voljo preko klasicnih kanalov.
Seveda je zame tudi faktor lepota. Saj ga velikokrat gledaĹĄ ugasnjenga na mizi :). Sem vizualen tip tudi, jbg
Kot dolgoleten Nexus user in Samsung hater, sem po 4 mescih uporabe S8 zelo pozitivno presenecen nad Touchwiz in AOSP androida niti malo ne pogresam. Res mi je bil AOSP launcher od vedno gnil in sem uporabljal Novo ze x let, na S8 pa je Touchwiz launcher enostavno odlicen in ni nobene potrebe po Novi, ipd. Razen kamere in rednejsih posodobitev, nima Pixel ama nic, da bi ga raje izbral kot S8. V designu pa trenutno Samsung itak nima nobene konkurence.
Pa zdaj bos imel S9 na voljo, ki je se precej boljsi v marsikaterem pogledu, cena verjetno podobna Pixlu2 in predvsem na voljo preko klasicnih kanalov.
Ampak a je kamera Pixel napram S8 res toliko boljsa al so to zlo male razlike? Se pa strinjam glede designa.
To pa ne vem. Obe sta zelo dobre, to je dejstvo, glede na teste ima Pixel 2 pac najboljso kamero in tudi portrait mode, ki ga ima recimo Note, S8/+ pa ne.
Sam bi na tvojem mestu pocakal na S9+, ker telefon sploh ni velik in mi je malo zal da nisem vzel raje + model, pa 9+ bo imel tudi vec rama in storage-a od navadne 9ke, ki ga ima enako kot 8ka.
Sam bi na tvojem mestu pocakal na S9+, ker telefon sploh ni velik in mi je malo zal da nisem vzel raje + model, pa 9+ bo imel tudi vec rama in storage-a od navadne 9ke, ki ga ima enako kot 8ka.
glede na review-e je razlika minimalna
drugace pa pixel ni nikoli ugasjen
v zasedi caka na tvoje gibe, ukaze,... :)
glede na review-e je razlika minimalna
Jst imam rootan S8 z nalozenim Oreo in z Googlovo modificirano camera appom, ki omogoca se portrait mode itd in moram rect da imajo fotke manj suma ob slabsi svetlobi s to google camero, kot pa original. SW dosti nardi, ker senzorji so vsi tam tam po moje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klinker ()
OK.d ::
Btw, katera je zdaj najboljša camera app.-sw, ker recimo na notu 4 tudi z googlovo kamero ni kaj veliko boljše.
LPOK.d
Mavrik ::
Za Pixla je najboljša prednaložena Googlova kamera, ker zna dejansko izkoristiti harware.
The truth is rarely pure and never simple.
Par dni uporabljam pixel 2 128GB, pa sem nadušen (kar ni čudno, ker sem prej imel Xiaomi Mi5).
Pa sploh še nimma VR očal
Katera VR očala priporočate?
Pa sploh še nimma VR očal
Katera VR očala priporočate?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
starboi ::
Bezle ne opaziš :)?
Kaj imajo bezli veze z uporabniško izkušnjo tekoče vanille androida in najboljšo kamero v letu 2017 ? Ne spotikaj se ob malenkosti, da ne izpade, da si eden od tistih, ki jim telefon mora biti "kjut", da bo lahko okolica vzdihovala, ko se boš z njim postavljal pred njimi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: starboi ()
Kaj imajo bezli veze z uporabniško izkušnjo tekoče vanille androida in najboljšo kamero v letu 2017 ? Ne spotikaj se ob malenkosti, da ne izpade, da si eden od tistih, ki jim telefon mora biti "kjut", da bo lahko okolica vzdihovala, ko se boš z njim postavljal pred njimi.
Kaj ima veze? To da je manj ekrana. In ja, moj parameter je tud da telefon dobro zgleda, pa ne za druge. Itq je telefon veckrat na mizi kot v rok, naj se navzven lepo zgleda :). Veze o bezlih pa ma ker mene to zanima, ce zate nima veze enostavno preskoci to.
NejcSSD ::
Robovi okoli zaslona
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
Kaj naj bi to bilo?
Ne vem a je odgovor da jih ne opaziš ali je dejansko vprašanje. Če dejansko vprašanje je bezel spodnji in zgornji rob oziroma okoli zaslona. Pixel 2 ima velik zgornji in spodnji rob medtem ko samsung S8 ima res minimalen rob.
Sej uni bezli niti niso tako moteci, kolko je moteca cela oblika pixla. Mislim da grsega telefona ta trenutek pac ni na trgu.
Mavrik ::
Zanimiva izjava, ker oba Pixel 2 in Pixel 2XL zgledata v resnici precej seksi (IMO lepše od prve generacije). Sta pa grda na slikah ja :)
The truth is rarely pure and never simple.
Imel tudi po rokah in so enako grdi kot na slikah. Danes ima prav vsa konkurenca lepse telefone od Pixlov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 66894 (2789) | kiFni |
⊘ | Google pixel 7 pro kupil pokvarjenOddelek: Loža | 1045 (627) | mangoslo |
» | Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9Oddelek: Novice / Android | 3590 (1741) | stara mama |
» | Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15326 (12202) | Leko |