Forum » Loža » Dogodki v okolici
Dogodki v okolici
BivšiUser2 ::
Ve kdo slučajno za strani ali aplikacije, ki ti prikažejo dogodke v okolici? Včasih je top app Olaii samo so verjetno ukinili serverje (z nobeno android napravo se ne morem povezat gor). Vem, da to lahko storim prek facebooka, sam ko se enkrat logiram noter postane logout button (nažalost) odveč. Gledam, da je več dogodkov na eni strani, da ni potrebno, gledat spletno stran od vsake vasi kdaj je kaka vaška veselica (sicer mi le te glih ne dišijo).
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Najlepša hvala, samo nažalost nimam iphona. (ups sem pozabil napisat )
Hvala za app, sicer mi piše, da nimam naprav ki so združljive , si bom pa nekaj že zmislil, HVALA TI!
mancini ::
pa si poišči ta app v amazonu ali 1mobil oz na kakšnem podobnem app storu
pa ti bo šlo naložit, google play pač zna komplicirat
pa ti bo šlo naložit, google play pač zna komplicirat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 884379 (92) | GupeM |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148865 (2222) | Oldi |
» | D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 171211 (29409) | yani2000 |
» | Privat "Dropbox" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 19008 (11271) | orescek |