Forum » Igre » Days Gone
Days Gone
oo7 ::
Zunaj Days Gone PC 1.02 Patch
Fixed camera issues when using a mouse
Fixed difficulties with the mouse feeling like there is a “dead zone”
Fixed camera issues when using a mouse
Fixed difficulties with the mouse feeling like there is a “dead zone”
Veliko lažje je tole igro igrati na tipkovnici in miši kot gamepadu. Na gamnepadu sem imel kar težavo z hordami z mišjo pa teh problemov skoraj, da ni.
kitl76 ::
Veliko lažje je tole igro igrati na tipkovnici in miši kot gamepadu. Na gamnepadu sem imel kar težavo z hordami z mišjo pa teh problemov skoraj, da ni.
Res je je kar prelahka.
Ja, ker headshoti niso problem z miško :)
Razen tistih tavelikih zombijev Breaker-jev. Tisti pa jedo naboje za malico MG45 1 saržer headshotov ni dovolj.
Končal še na PC-ju. Dobra igra z dobrim zapletom na koncu. Še vedno upam na drugi del.
SPOILER !!!!!!
NERO injections Deacon si jih vbrizgava celotno igro kaj če bi na koncu zaradi tega postal kot Obrein
SPOILER !!!!!!
NERO injections Deacon si jih vbrizgava celotno igro kaj če bi na koncu zaradi tega postal kot Obrein
Izi ::
Tudi jaz sem sedaj prišel do konca. Odlična igra. Ena boljših avantur.
Zgodba je odlična, je pa bilo kljub najnovejšim popravkom še vedno kar precej opaznih bugov.
Zgodba je odlična, je pa bilo kljub najnovejšim popravkom še vedno kar precej opaznih bugov.
Razvijalci zdaj menda delajo na multiplayer igri namesto, da bi na Days Gone 2 Hvala Sony in kritiki
Menda SONY-u bolj pomenijo opisi in ocene igre kot prodaja. Za to, da ne bo Days Gone 2 so v večini krivi mediji, ki so igro skritizirali ob izidu.
Zmajc ::
scipascapa je izjavil:
Naj gredo samostojno pot pa je.
To bi bilo malo težko, ker so v 100% lasti Sony-ja, ki je istočasno tudi lastnik franšize.
scipascapa je izjavil:
Naj gredo samostojno pot pa je.
To bi bilo malo težko, ker so v 100% lasti Sony-ja, ki je istočasno tudi lastnik franšize.
Ja na žalost je tako
yayo ::
meni je bilo na začetku res malce smešno kako so glavni liki hipermaskulizirani bikerji na predelanih harleyih (jako praktičen motor za enduro vožnjo po brezpotju) ampak mi je potem igra bila všeč. Največja napaka studia, ki je tole igro delal je, da niso v glavno vlogo postavili ženski lik. Če bi to naredili bi gaming kritika rejvala kako revolucionarna in emancipirana je igra in bi imeli zagotovljena vsaj štiri nadaljevanja. Ne ironiziram, mislim resno, in tudi nič ne bi imel proti, če bi bila igra narejena z dušo in ne za neko propagando in osveščanje.
Pinturicchio ::
Meni prav paše da ne bo nadaljevanja. Igra mi bo ostala v spominu kot ena najboljših kar sem jih preigral. Z vsakim novim delom bi pokvarili vse, kot Call of Duty, Far Cry in še bi lahko našteval....
Pinturicchio je izjavil:
Meni prav paše da ne bo nadaljevanja. Igra mi bo ostala v spominu kot ena najboljših kar sem jih preigral. Z vsakim novim delom bi pokvarili vse, kot Call of Duty, Far Cry in še bi lahko našteval....
No ja Far Cry in Call of duty so serijske igre, ki izidejo vsako leto ali na dve leti. Days Gone je majhen studio in bi igro delali dolgo časa.
Jaz pa bi rad videl nadaljevanje igre že zaradi konca, ki je bil zelo zanimiv in kar kliče po drugem delu. Enako kot igra Kingdom Come Deliverance.
Je pa rekel direktor igre Days Gone, da, ko je odstopil Playstation šef Shawn Layden ( 2014–2019 ) je bilo konec vseh upov za nadaljevanje.
Days Gone Sequel Would Have Explored a 'More Technical Direction'
Days Gone game director Jeff Ross has said in a recent interview that a sequel to the game would have moved the series in a "more technical direction" had Sony decided to revisit the franchise for a second time.
https://www.ign.com/articles/days-gone-...
Days Gone game director Jeff Ross has said in a recent interview that a sequel to the game would have moved the series in a "more technical direction" had Sony decided to revisit the franchise for a second time.
https://www.ign.com/articles/days-gone-...
Days Gone igra bo dobila film.
Glavno vlogo je dobil igralec Sam Heughan.
Razvijalci igre niso preveč zadovoljni z izbiro igralca saj bi raje videli igralca Sam Witwer kateri je tudi posodil glas Deacon St. John-u v igri Days Gone.
Razvijalci igre niso preveč zadovoljni z izbiro igralca saj bi raje videli igralca Sam Witwer kateri je tudi posodil glas Deacon St. John-u v igri Days Gone.
Days Gone Creative Director Blames Bad Reviews On "Woke Reviewers"
John Garvin is once again blaming the 'woke agenda' for Days Gone's poor critical reception.
https://www.thegamer.com/days-gone-crea...
John Garvin is once again blaming the 'woke agenda' for Days Gone's poor critical reception.
https://www.thegamer.com/days-gone-crea...
bambam20 ::
Days Gone igra bo dobila film.
Se strinjam. Popolnoma napačna izbira. Spet. ME zanima, kdo bo uporabil MArcusa Phonixa v seriji Geras OF war. Sej lik v igri je narejen vizuelno po Sam Witwerju.
Zelo težko verjetno ampak nikoli ne veš ?
Days Gone 2 could finally be in the works
https://www.ggrecon.com/articles/days-g...
Although our hopes of seeing Days Gone 2 have largely gone with the wind, Bend Studio has given a tantalising tease that Deacon St. John could jump on his motorbike once again.
Days Gone 2 could finally be in the works
https://www.ggrecon.com/articles/days-g...
Although our hopes of seeing Days Gone 2 have largely gone with the wind, Bend Studio has given a tantalising tease that Deacon St. John could jump on his motorbike once again.
A se ni govorilo, da bo tv serija po igri? Mogoče pa je Sony opazil uspeh The Last Of Us na TV in odločil, da bi bilo pametno izkoristiti hype za eno tako paralelno multimedijsko zombiado. Posebno, ker bi DG avtomatsko požel simpatije ne/anti woke publike željne vrnitve kosmato možatih stoičnih moških herojev v mainstream.
Pithlit ::
A se ni govorilo, da bo tv serija po igri? Mogoče pa je Sony opazil uspeh The Last Of Us na TV in odločil, da bi bilo pametno izkoristiti hype za eno tako paralelno multimedijsko zombiado. Posebno, ker bi DG avtomatsko požel simpatije ne/anti woke publike željne vrnitve kosmato možatih stoičnih moških herojev v mainstream.
Film. Glede woke maš pa v Days Gone tud 'agendo'. Glede na to kolk se zagovarja avtentičnost priredb pač ni izgovora.
Life is as complicated as we make it...
ales85 ::
No, za normalne ljudi je ni. Zato v navednicah. Je pa v igri predstavljeno lezbično razmerje. Rikki in Addy.
2dark ::
Je pa v igri predstavljeno lezbično razmerje. Rikki in Addy.
Kje so cutsceni iz njunega seksa?
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
ahac ::
Aja to rabite...
Huh, jaz sme pa mislil, da so "željni vrnitve kosmato možatih stoičnih moških".
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Aja to rabite...
Huh, jaz sme pa mislil, da so "željni vrnitve kosmato možatih stoičnih moških".
To ni glih Canon... ampak ok. Ziher kak tak freaker ne bi bil glih out of place.
Not Only Days Gone 2, but Days Gone 3 Was Also Planned by Devs of This Post-Apocalyptic Open World Game
https://www.gamepressure.com/newsroom/n...
https://www.gamepressure.com/newsroom/n...
MojsterX ::
Totalna bedarija. Očitno delajo sam remasterje z "sharpening filtrom" in prodajajo kot REmastered verzijo. To je očitno na The last of us 2 remastered.
Isto bo z Horizont zero dawn. Totalna bedarija. Novih iger pa nikjer.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MojsterX ()
2dark ::
Totalna bedarija. Očitno delajo sam remasterje z "sharpening filtrom" in prodajajo kot REmastered verzijo. To je očitno na The last of us 2 remastered.
Ne potrebujejo. Folk kupuje konzolo, da bodo preigravali remastered igre z izboljšano grafiko iz preteklosti. Niso zahtevni. Še več. Mlada generacija sploh ni takrat obstajala oz. bila premlada. Samo še recikliranje starih zadev. Na Ps5 pro ali pa PS6 lahko pričakuješ, da bodo naredili remaster God of war 1 , 2, 3.... folku bodo pa čeljusti dol padale..
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ghost of Tsushima (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 18977 (521) | Polda |
» | God of War 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 154936 (2331) | jijetelu |
» | The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 121347 (11098) | oo7 |
» | Uncharted 4: A Thief's End (PS4) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 78092 (11131) | ZiedRieke |
» | Rage 2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 13677 (6848) | yoco |