Forum » Pomoč in nasveti » Težave z MSI DVD-jem, pri update Firmware
Težave z MSI DVD-jem, pri update Firmware
falotXP ::
Kupil sem MSI DVD D16 (MS-8216M) (ne vem zakaj), ki ima nekaj težav pri branju DVD-jev in mi je prodajalec povedal, da to težavo odpravim z novim Firmwarom. Ko pa sem iz MSI-jeve strani downlodo ta novi Firmware in po navodilih updato BIOS (zagnal se računalnik prek zagonske, prej sem pa še novi Firmware prenesel na disketo, potem pa dal not disketo z Firmware in napisal tako, kot je v navodilih) se je postopek začel ok, samo kjer so odstotki, ki kažejo, koliko procentov je updatanih ni bilo sprememb, vedno je pisalo 00% in to pol ure, potem sem pa računalnik ugasnil in od tedaj DVD-ja računalnik več ne prepozna, tudi led-ica se več ne prižge.
Kako popraviti to oz. kaj je bilo narobe v postopku?
Kako popraviti to oz. kaj je bilo narobe v postopku?
sash ::
morda je bilo kaj narobe z disketo (kak sektor neberljiv) poskusi še enkrat ampak z drugo disketo (ali pa posnami zadeve na HDD in samo bootaj z floppy-a) ali pa nesi nazaj in ti naj porihtajo
ps
a si mel morda kak CD/DVD v pogonu
ps
a si mel morda kak CD/DVD v pogonu
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sash ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396047 (52543) | NejcSSD |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86414 (19437) | tomko030 |
» | Težave z DVD pekačemOddelek: Strojna oprema | 1313 (1059) | *Sally* |
» | TEAC DV-W58G (8x DVD burner)Oddelek: Strojna oprema | 3651 (2430) | EiYou |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2136 (1680) | luni |