» »

Boljše navijanje 8rda3+ ke?

Boljše navijanje 8rda3+ ke?

Fizikalko ::

Rad bi bolj navil zadevo (do koliko gre, vidite v podpisu). Probal vse živo - neagresivne timinge, vdd 2V,..). Nestabilno. Je še kje kaj rezerve?

frenk ::

proc ima skor 100% še dost rezerve, plata je tud taka da bi mogla it viši, ram in napajalnik pa tud...al se kj pregreva?

Sori, nism bil dost natančen: le fsb bi rad bl navil (torej rame + vodilo). Hlajenje je bolj švoh, zato sm zlo spustil množilnik (proc ne gre čez 2120 MHz). To mi je vseen, ker se mi sploh kej dost ne pozna celotna frekvenca. Bi pa rad množilnik spravu na vsaj 220!

Pardon, FSB na 220!

kašno hlajenje je pa na NBridge-u?? Pomoje ma ta plata pasivno hlajenje, ki ga morš pa zamenat z aktivnim...mau poglej kolk se ti greje Nbridge

Ja, to je pa res, da ma pasivnega. Ampak se niti ne greje. Pa še če bi se, bi nekej cajta dele, potem bi pa šteknu. Sem po netu brskal, pa so vsi navil to plato čez 230 bp!!

hm...al si pošlatou Heat spreader??...pol je pa še problem da ni dobrga stika med čipom in HS-jem, ker je sam en "čigumi umes"...usaj pr men je biu...odpri kišto pa poglej

p.s.:na 230 so jo pomoje navil z drugim hlajenjem:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

Navil so jo brez aktivnega hlajenja! Sploh pa sem preveril sink in sploh ni vroč. Pomoje je problem v enem od ramov TwinMos.

Heatsink ni vroč ker nima stika c čipom in se temp ohranja na čipu...probej zbolšat stik s kšno pasto pa boš vidu kuko se bo greu

OK. Thanks!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Do koliko ste prišli (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Navijanje
15410230 (6851) MEDENA
»

Intel P4 2.4C navijanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36116835 (9792) Freelancer
»

Močno navijanje z odklenjenim razmerjem System/PCI (strani: 1 2 )

573975 (3227) R33D3M33R
»

Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
596137 (4872) frenk
»

May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

73233478 (20305) OwcA

Več podobnih tem