Forum » Na cesti » Kazen izpred 6 mesci
Kazen izpred 6 mesci
FiReFTW ::
Danes sem dobil kazen za prehitro vožnjo, datum pa 4.4.2015.
Zdaj me pa zanima a ni to že zastarano? Mislim to je 7 mescev nazaj.
Kazen je pa iz avstrije drugač.
Zdaj me pa zanima a ni to že zastarano? Mislim to je 7 mescev nazaj.
Kazen je pa iz avstrije drugač.
anko ::
Ne zastarajo te zadeve tako hitro. Prekršek zastara v dveh letih oziroma postopek o prekršku ni dopusten, če pretečeta dve leti od dneva, ko je bil prekršek storjen - Zakon o prekrških, 1. odstavek 42. člena.
Aston_11 ::
St235 ::
Ne zastarajo te zadeve tako hitro. Prekršek zastara v dveh letih oziroma postopek o prekršku ni dopusten, če pretečeta dve leti od dneva, ko je bil prekršek storjen - Zakon o prekrških, 1. odstavek 42. člena.
Citiraš povsem napačno in irelavantno zakonodajo. Če bi bilo v sloveniji potem bi zadeva zastarala v meecu dni. oziroma bolj pravilno ne bi bilo dovoljeno začet postopka po enem mesecu od prekrška. Nima pa naša zakonodajo ničesar z avstrijsko in veljajo njihova pravila obravnave prometnih prekrškov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Partnerko dobil radar (z mojim avtomobilom) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 91997 (56993) | Darko! |
» | Zastaranje prometnega prekrškaOddelek: Na cesti | 13719 (8319) | St235 |
» | Prekršek - obtožen, ne samo obdolžen - lastnik. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 27824 (23654) | solatko |
» | Vedenje policista - nekorektnost in prepotentnost! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 49565 (31731) | CaqKa |
» | Kazni za motoristeOddelek: Loža | 3125 (2815) | msjr |