» »

[pomoč] pošiljanje SMSow prek SMS centra

[pomoč] pošiljanje SMSow prek SMS centra

camx ::

Sem en dan premišljevaw kako deluje Smart SMS (slikce in melodije za Nokie), pa sem prišu na ideo, da bi izdelaw program, ki bi pošiljaw smse prek SMS centra (od Mobitel al pa Simobila)... Pa me zanima kakop izgleda zgradba sporočila, npr.:
[code]številka datum čas sporočilo[/code] Če se je kdo že ukvarjaw s podobnimi rečmi, bi ga prosu za pomoč... Pa še to, kako bi vse skupaj (celotno sporočilo) poslaw na center...

p.s.: delam v VBju in mi ne blema kar se tiča uporabe Winsocka , izdelava parserja in podobnih stvari...

Matek ::

V cem je pa hec tega? Saj si lahko das na namizje bliznjico do strani za posiljanje smsov, kaj bi pridoibl s takim programom? Sicer pa stvar že obstaja
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

camx ::

Problem je v tem, da Simobil nima več zastonj SMSow prek interneta... In ker več al manj SMS ne pridejo takoj, ampak če urco, dvne, tudi dan... In jaz sem mislu nekaj ala SMS gateway...

atlet ::

http://delphi.icm.edu.pl/ftp/d40free/sm...
Tukaj se nahaja en programcek z izvorno kodo, ki dela to, kar ti rabis. Sicer je napisan v Delphiju, sam ti bo verjetno pomagau, da bos vidu kako deluje. Preko nasih ponudniku ne deluje (Mobitel&SiMobil), za vego nisem se testiral. Drugaci, mas pa v smartsms napisane telefonske, ki delujejo od smsc. :)

Lp
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
55601354181 (3271) bosmla
»

skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programiranje
19544524 (9764) AštiriL
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24235758 (16913) errhec
»

SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

45072568 (29163) DJ Beat
»

SiMobil pravi: "Nič več SMS prek interneta."

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
316256 (4422) d0rK

Več podobnih tem