» »

Kako prodati spletno stran oz. portal za vodenje projektov

Kako prodati spletno stran oz. portal za vodenje projektov

Teddy113 ::

Pozdravljeni,

pred časom sem zaradi lastnih potreb (ukinili so do.com) in veselja (sem programer) izdelal portal za vodenje projektov, ki ima kar nekaj funkcionalnosti
- skupine (projektne skupine)
- projekte (doda se opis, rok, izvajalce in sodelujoče osebe)
- opravila (opravilom se doda rok, izvajalca in sodelujoče, lahko se nalaga datoteke itd)
- komentarje (spadajo k opravilom in help desku)
- obvestila (po vzoru socialnih omrežji)
- help desk
- bin (varianta paste bin)
- registrator delovnega časa (API in Android aplikacija)

Na portalu je več uporabniških nivojev, od administratorja, ki vidi vse, pa do navadnega uporabnika, ki vidi samo tisto, kar mu je dodeljeno. Vsaka skupina ima vodjo oz. vodje, ki imajo popoln nadzor nad vsem, kaj se dogaja znotraj te skupine (dodaja,ureja,briše vse projekte in opravila), skrbi za to, da so k opravilom dodeljeni pravi uporabniki oz. izvajalec. Namreč vsak projekt ima izvajalca in sodeluječe (osebe katere so ključne pri projektu) in opravila.
Skratka vse kar se potrebuje za vodenje projektov in sledljivosti le tem.
Zaradi širjenja znanja sem dodal tudi registrator delovnega časa oz. API zanj ter Android aplikacijo. Uporabnikom se dodeli gesla in potem imajo na voljo vnaprej definirane možnosti (prihod,odhod, malica itd. ). Svojo "prisotnost" lahko uporabniki urejajo znotraj tega portala.

Sedaj pa k bistvu, kot že rečeno sem po izobrazbi in znanju programer in o marketingu oziroma prodaji nimam kaj dosti pojma zato me zanima, če se iz takega portala da kaj iztržiti? Če se da bi prosil za čimveč nasvetov in predlogov.

Hvala

pegasus ::

Oglasi se na 4pm.si in se dogovori za sodelovanje.

c3p0 ::

Več imaš že uporabnikov, lažje bo kaj iztržiti. Je pa tudi odvisno kako zadeva izgleda, ali je funkcionalna, v čem in kako je napisana, ali ponuja kaj, kar množica podobnih projektov še ne.

Teddy113 ::

Ok, torej prvo kar morem naredit je to, da zagotovim demo verzijo, da se uporabnik sam prepriča o zadevi.

Portal je napisan v PHP z uporabo Laravel 4 (framework), core dizajna je kupljen in bazira na bootstrapu 3.0.

Hja, sej to je tisto kar me muči, na spletu je ogromno takih portalov, vsak je po svoje uporaben hkrati pa tudi neuporaben. Enako velja za mojega, pri tem si ne delam utvar.
Če prav razumem tvoj komentar predlagaš, da bi zadevo ponudil online vsem uporabnikom torej, da se vsak registrira in vodi zadeve.

Do sedaj sem razmišljal o dveh opcijah (tvoja je tretja)
- prodaja / oddaja podjetjem
- prodaja aplikacije in izvorne kode na portalih kot sta codecanyon in codegrap in potem tam nudit (zaračunat) support ali nadaljni razvoj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

edavki.durs.si (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
35987610 (12156) Buggy
»

Cena izdelave Android aplikacije

Oddelek: Programiranje
219591 (7939) shadeX
»

Kaj delati "po programiranju"

314901 (3346) korenje3
»

Kateri drug programski jezik za HTML/JS programerja?

333709 (2479) LeQuack
»

vodja projektov - kako zgleda ?

Oddelek: Loža
428886 (7823) Mr.B

Več podobnih tem