Forum » Pomoč in nasveti » HDMI
HDMI
csente123 ::
Pozdravljeni.
Imam težavo, ko povežem računalnik preko HDMI kabla na tv. Sploh mi noče zaznati drugega zaslona, sicer mi je pa delovalo preko istega računalnika istega hdmi kabla na isti televiziji. Pobal sem posodobit gonilnike, probal sem z zaznavanjem drugega zaslona, z ločljivosto, preveril vse hdmi vhode, zamenjal tudi kabel pa mi nikakor noče zaznati televizije. Ima kdo kak nasvet oz. rešitev?
Imam težavo, ko povežem računalnik preko HDMI kabla na tv. Sploh mi noče zaznati drugega zaslona, sicer mi je pa delovalo preko istega računalnika istega hdmi kabla na isti televiziji. Pobal sem posodobit gonilnike, probal sem z zaznavanjem drugega zaslona, z ločljivosto, preveril vse hdmi vhode, zamenjal tudi kabel pa mi nikakor noče zaznati televizije. Ima kdo kak nasvet oz. rešitev?
ST-777 ::
Imam NVIDIA grafično kartico in sem uredil povezavo računalnika preko HDMI kabla na TV preko NVIDIA Nadzorne plošče, kjer je opcija določitev več zaslonov. Naloži najnovejšo verzijo podobnega programa tvoje grafične, kjer boš imel možnost določitve več zaslonov. Seveda je treba tudi v meniju TV izbrati ustrezen HDMI vhod, da se bo slika pokazala.
nonamer123 ::
Imam problem, kako naj na TV-ju nastavim resolucijo 1600x1050, ker je vseskozi nastavljna na privzeto 1920x1080 to pa ne pride v poštev, ker nimam tako velikega monitorja. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586220 (25549) | Dominator |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11429 (3994) | acookook |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 26005 (2149) | ST-777 |
» | Zunanji monitor ne deluje priklopljen na HDMI izhod.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2925 (2667) | shadeX |
» | Zvočniki za lcd TV LG37LG5000Oddelek: Zvok in slika | 4810 (4683) | Onlyx |