Forum » Omrežja in internet » Internet brez kabla-preko satelita ali kaj naj iscem
Internet brez kabla-preko satelita ali kaj naj iscem
;-) ::
Znasel sem se v temi, klical vse mozne operaterje in mi nobeden ne more ponuditi interneta brez kabla ali kaj?
Nimam tel. Prikljucka in ga nocem, tv imam preko satelitskega kroznika.
Imam prost pogled na boč, rad bi bil neomejen s kolicino podatkov, v postev pride tudi da lahko vzamem zraven tv s funkcijo casovnega zamika.
Kraj je nova vas pri slov konjicah-zicka gorca.
Nimam tel. Prikljucka in ga nocem, tv imam preko satelitskega kroznika.
Imam prost pogled na boč, rad bi bil neomejen s kolicino podatkov, v postev pride tudi da lahko vzamem zraven tv s funkcijo casovnega zamika.
Kraj je nova vas pri slov konjicah-zicka gorca.
- polepsal: Mavrik ()
modelno1 ::
Mogoče tole? Brezžični internet.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Tale ponudba siola je dobra. Obstaja kaj manj hitrega in cenejsega? 5mb dl bi bilo vrh glave.
Kako naj vprasam siol?
Kako naj vprasam siol?
hojnikb ::
Tale ponudba siola je dobra. Obstaja kaj manj hitrega in cenejsega? 5mb dl bi bilo vrh glave.
Ja. Preseliš se v kansas city, USA in dobiš to zastonj (google fiber). :)
Kako naj vprasam siol?
dvigneš telefon in pokličeš.
#brezpodpisa
Handlam naj al kaj z ponudnikom? Pa zakaj je v drobnem tisku pri telekomu obracunski interval naveden ce je neomejen dostop
hojnikb ::
Handlam naj al kaj z ponudnikom?
pokliči in vprašaj, če je sploh navoljo ta paket pr teb ane.
Pa zakaj je v drobnem tisku pri telekomu obracunski interval naveden ce je neomejen dostop
copy paste pač. stvar je neomejena (for now).
#brezpodpisa
Ja jaz nimam moznosti bom vprasal. Hvala
Pa je to vezava ali skenslas kdaj hoces
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
bvcxy ::
Če praviš, da vidiš Boč, lahko vzameš Ario - http://www.ario.net/
Cene samo za internet: 1 Mbps: 25 EUR, 2 Mbps: 29 EUR, 4 Mbps: 33 EUR, 8 Mbps: 37 EUR
Za paket DUO (internet + TV) prištej zgornjim cenam 12 EUR.
Cene samo za internet: 1 Mbps: 25 EUR, 2 Mbps: 29 EUR, 4 Mbps: 33 EUR, 8 Mbps: 37 EUR
Za paket DUO (internet + TV) prištej zgornjim cenam 12 EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bvcxy ()
GTX970 ::
Ario ni nič kaj ceneje in cene imajo visoke glede na ponujene hitrosti.
VEazve jaz v pdf spodaj nisem videl.
Vendar: verjetno moraš opremo kupiti, ne vem vprašaj in obvesti nas ostale.
Ja jaz nimam moznosti bom vprasal. Hvala
VEazve jaz v pdf spodaj nisem videl.
Vendar: verjetno moraš opremo kupiti, ne vem vprašaj in obvesti nas ostale.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Ario je drag in tudi v dvojcku ne vidim nic konkretnejse sheme ki jo sedaj lovim cisto free hibridno ;)
Danes sem 2x40min cakal svetovalca na liniji pri Telekomu ampak nisem imel srece. Ko mi drugic koncno po 43 min nekdo dvigne mi rece da me bo vezal in me vrze na zacetek cakanja.
Danes sem 2x40min cakal svetovalca na liniji pri Telekomu ampak nisem imel srece. Ko mi drugic koncno po 43 min nekdo dvigne mi rece da me bo vezal in me vrze na zacetek cakanja.
Lonsarg ::
Ario je MNOGO cenejši, ko so dosedaj bili katerikoli mobilni paketi z 100GB in več prenosa, tak da ne v kategoriji brezžičnega internet je bil skozi najcenejši. Od kar se je pojavila tale poceni opcija neomejenega LTEja od Siola se je situacija spremenila. Seveda sprva moraš ta LTE signal loviti... Če ga loviš je to to, sploh ne razmišljaš več o alternativi.
beta1 ::
Pustite ARIO. SO TILT GAME OVER!!!
Prečitajte to (zadnje dve strani):
https://slo-tech.com/forum/t305033/999
in
Brezžični internet - brez omejitve prenosa
Prečitajte to (zadnje dve strani):
https://slo-tech.com/forum/t305033/999
in
Brezžični internet - brez omejitve prenosa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ario ponudnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15729 (3436) | markasaso12 |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 194084 (17265) | markasaso12 |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37053 (17524) | modelno1 |
» | Telekom brezžični internet preko LTEOddelek: Omrežja in internet | 5770 (2486) | alkoo |
» | Nasvet: A1 Domači 2 + TV AS LTEOddelek: Pomoč in nasveti | 5971 (4977) | GupeM |