Forum » Navijanje » navijanje - nastavitve abit NF7 / Athlon 1700 (jiuhb serija)
navijanje - nastavitve abit NF7 / Athlon 1700 (jiuhb serija)
aawawa ::
Zanima me, ce je kdo ze z NF7 + to serijo athlona overclockal.. pa kaksne so ble "finalne" nastavitve.. ce se da komu napisat.. ker eni mi pravijo sam "FSB dvigni".. eni pa drugace..
Se pravi kolk FSBja.. v. core.. etc.? Plz help!
ps.: pa ker program pol naj zalaufam da mi stesta pol stabilnost.. pa kolk casa more tisti proggy laufat...
tnx in advance!!
konfiguracija :
ABIT NF7 / Athlon XP 1700 (jiuhb serija) / kingstone DDR 333Mhz 512Mb/ radeon9000 pro 128Mb / zalman cooler
Se pravi kolk FSBja.. v. core.. etc.? Plz help!
ps.: pa ker program pol naj zalaufam da mi stesta pol stabilnost.. pa kolk casa more tisti proggy laufat...
tnx in advance!!
konfiguracija :
ABIT NF7 / Athlon XP 1700 (jiuhb serija) / kingstone DDR 333Mhz 512Mb/ radeon9000 pro 128Mb / zalman cooler
- spremenilo: OwcA ()
OwcA ::
Kaj ko bi malo prebrskal forum in po možnosti ne zastavljal poprej miljonkrat zastavljenih vprašanj?
P.S. nisi na tržnici, da bi svojo temo oglaševal s kričanjem (velike tiskane črke pomenijo kričanje, ki ne izraža vrhunec olike).
P.S. nisi na tržnici, da bi svojo temo oglaševal s kričanjem (velike tiskane črke pomenijo kričanje, ki ne izraža vrhunec olike).
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
aawawa ::
...
[Če se ne strinjaš z mojim moderiranje imaš za to na voljo temo Pritožbe v oddelku Slo-tech, v Navijanju pa naj tečejo izključno pogovori o tem -OwcA]
[Če se ne strinjaš z mojim moderiranje imaš za to na voljo temo Pritožbe v oddelku Slo-tech, v Navijanju pa naj tečejo izključno pogovori o tem -OwcA]
Zgodovina sprememb…
Fury ::
ok... prvo dej multi na tam okol 7, potem pa zvisuj FSB dokler bo stabilno (za zacetek lahko stablinost testiras s prime95 recmo 15 minut..) daj na okol 180 mhz tist more it na izi.. pol pa po 5mhz gor.. pa ko zacne prime errorje metat dvigni VDD in/ali VDimm in se igraj dokler ne najdes maximalnega stabilnega FSBja ... pa ram mej obvezno na CAS2 .. ce bos na cas3 mogu spustit se ti bolj placa mal slabsi FSB pa ram na CAS2... ko to najdes spusti prime95 za kaksne 12 Ur da bos 100% da je vse ql... pol pa visas procesorju multi dokler gre in zraven ko pride do nestabilnosti visas voltazo do tam kjer si pripravlen it.. ce mas zracno ne priporocam cez 1.85... in to je to .. ko prides do neke meje k se ne sesuje spet 12 ur prime in si na konju :)
ce se pa v teh 12 urah sesuje pa lahko al mal FSB spustis al pa multi za 0.5 dol pa spet 12 ur :)
ce se pa v teh 12 urah sesuje pa lahko al mal FSB spustis al pa multi za 0.5 dol pa spet 12 ur :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64851 (27274) | GaS |
» | Barton-M (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Navijanje | 33323 (16928) | K0K0 |
» | Geil rami (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5038 (3451) | Fury |
» | Težava z navijanjem na 8RDA3+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7780 (5462) | pele-on |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9549 (6012) | AtaStrumf |