» »

Windows 8.1 počasen USB.

Windows 8.1 počasen USB.

Pr1m3 ::

Danes sem na računalnik z matično Asrock AM2NF6G-VSTA naložil Windows 8.1 nisem nalagal nobenih driverjev saj jih je windows naložil sam celo za grafično. Vse dela kot mora na problem sem naletel le ko sem hotel en film prenesti na USB in ga je nalagalo z hitrostjo 700kb/s do 1 MB/s kar je izjemno počasi še na pentium 3 mi hitreje naloži.

Sem probal še v Windows 7 pa mi vrže to ven ko vstavim ključek.

USB hi-speed

USB hi-speed

Da bi naprava delovala z polno hitrostjo naj jo prestavim v drugo usb vhod ampak je v vseh enako.

lp

s6c-gEL ::

Poženi win update, če najde kakšne šoferje za chipset.

Sem ga že pa ni nič boljše piše da je vse posodobljeno tudi ko grem posebej za USB driverje dat posodobi.

kriko1 ::

Bedno, vidim da nforce 4 ni podprt od viste naprej.
Kateri operacijski sistem je bil prej gor, dokler je delalo pravilno?

Kako se obnaša v kaki živi linux distribuciji?

Ko sem ga kupil je bil gor Windows 7 Ultimate ampak mogoče že takrat prenos pri USB ni bil večji od 1 MB/s vse drugo je normalno delalo. Sem pa očistil CMOS ko sem na novo nalagal windows če bi lahko s tem kaj bilo?

Sedaj mi je eden od 4 portov na zadnji strani celo začel delati s hitrostjo 6 MB/s in tistega sporočila ne kaže več med tem ko je pri ostalih ostalo isto 1 Mb/s in pravi da to naj nebi bili HI-Speed usb pa čeprav so. Nimam pojma kaj je narobe s matično jutri probam Visto namestit pa bom videl če tam dela.

solatko ::

Namesti W8 in bo vse delalo, kot je treba.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Namesti W8 in bo vse delalo, kot je treba.

8.1 pa 8 je kaj razlike kar se driverjev tiče? :)

Sem mislil naložiti Windows Vista za katero so zadnji uradni driverji za to ploščo pa da probam če vse vredu dela tam pa potem mogoče z tisto možnostjo nadgradi dam na win 7

s6c-gEL ::

vista == win 7
win 8 == win 8.1

Han ::

Seveda je razlika med 8.1 in 8. Je tudi razlika med 8.1 in 8.1 Update 1. Stara NEC/Renesas USB 3.0 kartica npr. deluje brezhibno le v Win 8.1 Update 1.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490440157 (5838) jedateruk
»

Konec podpore za Windows 7 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
14273582 (65832) dr.Akula
»

windows 8.1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9917630 (11734) solatko
»

Renesas USB 3.0 Host Controller in Win 8.1

Oddelek: Strojna oprema
222554 (2281) Han
»

migracija na večji SSD