Forum » Pomoč in nasveti » Youtube in problemi s piškotki
Youtube in problemi s piškotki
DKirbi ::
Pišem ker še nisem našel odgovora na to temo.
Problem na katerega sem naletel je, da se ponavadi dogaja na random. Youtube videi se pojavljajo kot prazna črna okna. Zanimivo je, da nekateri embeddani videi, ki sem jih stestiral na Slo-Tech podobnih temah delujejo, vendar ko izberem funkcijo ogleda na youtube domači strani se problem ponovi. Trenutno uporabljam chrome in firefox portable, pri obeh sem že večkrat zaporedoma počistil cache, cookije itd. V mesecu sem kar nekajkrat uporabil funkcijo za brisanje piškotkov, vendar to nekako ni vedno rešilo mojega problema. Vse varijante s Flashem delujejo brezhibno.
Za zdaj sem uspel problem nekako rešiti, da sem v content settings pri Youtube in 9gag.tv (kjer sem probleme največkrat opazil), obeh označil da naj blokirata piškotke. Za zdaj vsi videji delujejo v redu. Zdi se mi, da ko je YouTube prešel na HTML5 predvajanje videjev da stvar še vedno ne funkcionira tako kot bi morala.
Tudi pri odpiranju sledeče strani https://www.youtube-nocookie.com/html5 (about html5 pri embeddanih youtube videjih) mi chrome javi 404 napako.
Ker ne maram kaj preveč temporary fixes, se obračam na širše ljudstvo.
Problem na katerega sem naletel je, da se ponavadi dogaja na random. Youtube videi se pojavljajo kot prazna črna okna. Zanimivo je, da nekateri embeddani videi, ki sem jih stestiral na Slo-Tech podobnih temah delujejo, vendar ko izberem funkcijo ogleda na youtube domači strani se problem ponovi. Trenutno uporabljam chrome in firefox portable, pri obeh sem že večkrat zaporedoma počistil cache, cookije itd. V mesecu sem kar nekajkrat uporabil funkcijo za brisanje piškotkov, vendar to nekako ni vedno rešilo mojega problema. Vse varijante s Flashem delujejo brezhibno.
Za zdaj sem uspel problem nekako rešiti, da sem v content settings pri Youtube in 9gag.tv (kjer sem probleme največkrat opazil), obeh označil da naj blokirata piškotke. Za zdaj vsi videji delujejo v redu. Zdi se mi, da ko je YouTube prešel na HTML5 predvajanje videjev da stvar še vedno ne funkcionira tako kot bi morala.
Tudi pri odpiranju sledeče strani https://www.youtube-nocookie.com/html5 (about html5 pri embeddanih youtube videjih) mi chrome javi 404 napako.
Ker ne maram kaj preveč temporary fixes, se obračam na širše ljudstvo.
AndrejS ::
Meni se je tudi dogajalo kombinacija youtube in chrome da nekateri videi niso delali - drugi pa so.
problem sem reševal pri nastravitvah flash playera v chrome. Včasih je delal priložen chromu, včasih pa od adobe. Ker so se težave pojavljale vedno ponovno sem
problem rešil tako , da sem ponovno začel uporabljati IE.
problem sem reševal pri nastravitvah flash playera v chrome. Včasih je delal priložen chromu, včasih pa od adobe. Ker so se težave pojavljale vedno ponovno sem
problem rešil tako , da sem ponovno začel uporabljati IE.
Uff no jaz še ne mislim it nazaj na IE. Zaenkrat iščem še neko rešitev, čeprav nevem kaj naj še drugega naredim kot to kar sem...
fosil ::
Flash ima svoje piškotke in jih z brisanjem običajnih piškotkov v brskalnikih ne pobrišeš.
Tako je!
To še vedno ne obrazloži fakta, da ko pobrišem piškotke v brskalniku da videi spet začnejo delat. Ampak to pomeni da bi moral vsak drugi dan pobrisat piškotke...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 96431 (192) | recmajkemi |
» | Firefox bo nehal podpirati vtičnike NPAPI razen FlashaOddelek: Novice / Brskalniki | 27032 (24318) | Qushaak |
» | Mozilla označila Flash za nevarnega, Facebook ga želi mrtvega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 24189 (19330) | c3p0 |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 216359 (167925) | Tydek |
» | Izšel Firefox 20 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17535 (13482) | medenko |