Forum » Pomoč in nasveti » Problem z matično EPOX 8RDA+ bios
Problem z matično EPOX 8RDA+ bios
PhotoBlaz ::
Hy!
Zanima me za bratranca,...kupil je nov comp. AMD 2100+ in plato EPOX 8RDA+, vse mu je lepo delalo, tudi navitega ni imel nic.
Potem pa danes ko je vzgal comp. je racunalnik pokazal zaceten screen in prestel RAM, nato napisal OK, in zadeva je bila koncana,......ne more niti v BIOS niti nikamor.
Probal je tudi CLEAR CMOS,....pa tudi brez uspeha.......
Prosim za hitre nasvete.....ker je ze cisto panicen!!!
Hvala
Model
Zanima me za bratranca,...kupil je nov comp. AMD 2100+ in plato EPOX 8RDA+, vse mu je lepo delalo, tudi navitega ni imel nic.
Potem pa danes ko je vzgal comp. je racunalnik pokazal zaceten screen in prestel RAM, nato napisal OK, in zadeva je bila koncana,......ne more niti v BIOS niti nikamor.
Probal je tudi CLEAR CMOS,....pa tudi brez uspeha.......
Prosim za hitre nasvete.....ker je ze cisto panicen!!!
Hvala
Model
- spremenil: V-i-p ()
V-i-p ::
model, naslovi tem v stilu "help please !!!!!" so nezaželjeni, Fury, ti pa tudi lahko lepše napišeš...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zheegec ::
Proba naj prestavit jumper iz 133/166FSB na 100FSB. Malo naj pogleda, nekje pod Northbridgem je se mi zdi.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Drago54 ::
pojdi po nov bios z nekega delujočega računalnika, ustvari boot disketo in potem naloži na novo bios, če je plošča ok, bo vse delalo, tko je pri meni ratal, ko sm uniču bios.
frenk ::
Men pa zvok crkne po nakaj časa ko igram igre al pa div-x filme gledam. Pa Sbidge je aktivno hlajen. A se to še kermu dogaja?
Zgleda bo treba it na Abit. Epox sucks(kva že pravjo o uporabi sucks?...a je tole prou napisan)
TylerDurden ::
Fantje probejte še Soltek 75FRN2-L. Zaenkrat same pohvale tej plati z moje strani.
Let\'s make some soap ...
rap3r ::
Ah frenk ne prbiji! Gledam po temu forumu in mate usi neke probleme z 8RDA serijo in pol usi neki pluvate EPOX sucks pa nevem kaj use? Hm halo sam nevem a ste nesposobni pa si neznate plate potwikat? Men čist normalno dela in morfu tud da nebi še par frendov omenju pa to ne pomen da dela čist lepo na default nastavitvah use je navit do skrajnosti z voltmodi raznimi heatsinki itd...ta plata je čist ql sam če hočš navijat pol jo morš zmodificirat ko pa še to narediš pol pa leti...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
rap3r: Tist epox sucks sm napisou zato da bi en odgovoru. Sicer dela vse ok sam zvok mi šteka. Glede zvoka sm slišou da je treba sbridge hladit če ti šteka, sam jest GA hladim pa še kr šteka. Ne vem več kva bi probou.
rap3r ::
frenk...ti maš kkšno audigy al pa kej podobnga al maš zvočno na plati uporabljeno?
Jz mam audigyja in mi isto učasih kr neki poka notr pa sigurn ni stolp ampak audigy ker sm nekje slišu da ma creative probleme in da te njihove sploh niso tok kvalitetnem sploh audigy ena...
Jz mam audigyja in mi isto učasih kr neki poka notr pa sigurn ni stolp ampak audigy ker sm nekje slišu da ma creative probleme in da te njihove sploh niso tok kvalitetnem sploh audigy ena...
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Ne prej sm meu SBlive5.1 pa je uredu delal, poj sm ga pa prodou pa naštimou tega na plati in me zadne cajte zajbava.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31772 (18367) | Jaffa |
» | Težava z navijanjem na 8RDA3+ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7782 (5464) | pele-on |
» | Nakupi matičnih plošč za amd (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6102 (4837) | frenk |
» | May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Navijanje | 33270 (20097) | OwcA |
» | Temp. TbredaB na Epoxu8RDA+Oddelek: Navijanje | 2138 (1439) | Clemento |