» »

Zgodila se mi je krivica

Zgodila se mi je krivica

baileys ::

V šoli me celo leto zafrkaval(verbalno nasilje) en iz višjega letnika in v sredo se sprehajam po šoli s sošolcem nakar spet udari z žaljivimi besedami meni pa je počil film in sem ga poslal nekam, nakar se sošolec zavzame zame ga zagrabi za majico in ga potisne v steno in mu zagrozi naj že enkrat odraste in da mir(strga/raztegne mu majico). Danes pride razredničarka moja in od njega, on ter jaz in sošolec, on pove kaj je bilo in pravi, da ga JAZ celo leto verbalno nadlegujem in da ima priče8-O to mu seveda verjame moja razredničarka in se začne dreti name in mi dirigirat kaj je prav in kaj ne jaz sem nemilo gledal in samo povedal da mi je on težil in da sem jaz njemu samo v sredo. Sošolec mu je seveda obljubil novo majico do prihodnjega tedna in vsi smo šli. 20 minut nazaj pride do mene razredničarka, da bova oba s sošolcem dobila ukor razrednika in da je že govorila z ravnateljico, ko sem rekel kaj pa un sošolc in je rekla da on pa nič ker sva midva njega verbalno in fizično napadla ter mu povzročila škodo;((jaz sem se obrnil in odšel domov ker v tistem trenutku nisem imel boljše ideje in zdaj to pišem, starši me bodo verjetno močno kaznovali

Šimpanz ::

Tko je prav. S svojim nasiljem nad drugimi moraš nehati.

kriko07 ::

Pritoži se,reči da neboš vzel nobenega ukora. Plačaj mu majico,a za sankcije pa se pritoži.

baileys ::

Majico je rekel sošolec da bo plačal meni ne pusti da dam kaj zraven ker jo je on uničil

šernk ::

Ko dobiš ukor mu ga pokaži, pa boš večji car od jokice >:D

ok resno, takšne idiote v prihodnosti enostavno ignoriraj, ker to jih najbolj boli. Ali pa se nauči odgovarjat na njegovo verbalno nasilje, da bo mislil da te še zabava.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Invictus ::

Kdo se danes sploh še sekira za ukore v šoli?

Saj še nobenega niso ven vrgli ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

CMpunk ::

Briga te, doma povej zgodbo tako kot je, če doma ne bodo verjeli, tu pa pač ne moreš veliko.. Te prfoksi so večinoma ene napihnjene buče, polni sami sebe in vsi veseli ker lahko izkoriščajo svoj položaj. Ko je treba ukrepati, od njih ni nič, ko se gre pa za malenkosti pa so glasni.

negotiator ::

Šimpanz je izjavil:

Tko je prav. S svojim nasiljem nad drugimi moraš nehati.


Misliš, da psihično nasilje ne obstaja? Ker tisti je pa njega psihično izsiljeval. Pa še to se je potem njegov prijatelj fizično zavzel zanj, ne pa on sam.
All easy problems have already been solved.

first_line ::

Ma daj, mulc je enega nabutal, sedaj pa na sloteku išče izgovore in tolažbo.

negotiator ::

Invictus je izjavil:

Kdo se danes sploh še sekira za ukore v šoli?

Saj še nobenega niso ven vrgli ...


Kar resnica, ja.

first_line je izjavil:

Ma daj, mulc je enega nabutal, sedaj pa na sloteku išče izgovore in tolažbo.


Noben ni nikogar nabutal ampak samo zagrozil, pa še to ne op sam.

@baileys

Doma lepo povej, da si po nepravičnem dobil ukor, ker sploh nič nisi naredil. In, če so starši razumljivi, te bi morali prej podpreti, kot pa kaznovati. Po tej tvoji zgodbi sodeč si ti nikakor nisi zaslužil ukora, pa še tvoj sošolec ne, ker bo majico plačal, pa še upravičeno mu je presedlo.
All easy problems have already been solved.

Zgodovina sprememb…

negotiator ::

PS: bodi odločen in se brani, ne pustiti, da tisti idioti in učitelji, ki jim verjamejo, s svojimi lažnivimi trditvami zmagajo. Tudi staršem povej naj gredo tja in te podpirajo.
All easy problems have already been solved.

Zgodovina sprememb…

unix ::

@baileys: mogoče razmisli v smeri kako boš dejansko dokazal da nisi kriv ? Ko boš nekako dobil dovolj dobre "dokaze" se obrni na ravnatelja predlagam pa tudi da so zraven vsi glavni akterji (ti in prijatelj, ta nekdo iz višjega letnika in razredničarka).

Je pa res, bodi odločen in stoj za svojimi dejanji.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: unix ()

SeMiNeSanja ::

Greš do ravnatelja, razložiš točno kaj se je dogajalo in poveš, da je tudi učiteljica s svojo prenagljeno obsodbo nad teboj zganjala psihično nasilje.

Drugaše pa tudi ni prav, da je 'zoprneža' tvoj kolega prijel 'za krvateljc', saj je tudi to neke vrste nasilja. Pravilno bi bilo, če bi že zdavnaj sam učiteljem dal vedeti, da tisti 'zoprnež' nad teboj zganja verbalno nasilje. Po dveh, treh tovrstnih pritožbah njemu nihče nebi več verjel, da si TI tisti, ki je krivec za nastalo situacijo.

Vem, nisi hotel biti špeckahla - ampak sam vidiš, kaj potem nastane iz tega. Šparal si tistega, ki se sam bi prav nič obiral, da bi tebe lažno zašpecal!
Verjamem, da v to učiteljico sedaj nimaš več nobenega zaupanja. Vendar pa zagotovo obstaja še kateri učitelj na šoli, ki mu zaupaš. Pojdi do njega in ga prosi za pomoč in podporo. Izgubiti itak nimaš kaj.

Sims ::

Malo drug vidik ... Načeloma učitelji kar poznajo svoje otroke ... Sploh razredničarke in če te je "nahcala" s prve, predvidevam, da ne sodiš v kategorijo "miren, priden,nekonflikten" ... Tvoj sošolec ga je fizično zgrabil in to višji letnik ... Gliha vkup štriha pravijo ... Samo razmišljam ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sims ()

shadeX ::

Problem je ker večina bulijev je močnejših kot tisti ki je nadlegovan. Plus to da so podprti s prijatelji ki ga podpirajo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

Gandalfar ::

Dovolj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Moj sošolec pretepen, učiteljica se norčuje iz njega pred razredom (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8815223 (12821) Gandalfar

učitelj me je brcnil v trebuh (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
16124142 (21322) kuglvinkl
»

Vzgoja otrok in učiteljeva avtoriteta (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
6210361 (9055) gruntfürmich
»

Fizično nasilje v OŠ nekaznovano! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14112192 (9086) BigWhale
»

Špric-špric-špric!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
626204 (5119) Binji

Več podobnih tem