» »

učitelj me je brcnil v trebuh

učitelj me je brcnil v trebuh

1 2 3
4
»

dela ::

Hja, pa s tožbo bi dobil najmanj 10.000€ , sam potem se ga nastradal pri njem in pri ostalih učiteljih, škoda se sekirat čeprav, bom najbrž res šel obvestiti ravnateljico


To si izbij iz glave, po tvojem opisu sodeč še za 500 evrov ni. Pri zdravniku si bil?

Učitelj gotovo ni prav odreagiral, to je jasno, ampak tudi učitelji delajo napake, tako pač je v življenju, dobro se je tega naučit. Tvoje obnašanje je bilo ravno tako napačno in če si kolikor toliko odrasel, ne pričakuj od ostalih, da ne bodo delali napak, medtem ko jih sam delaš. Če misliš, da ni bila napaka in da gre za teroriziranje z njegove strani, pa kar do ravnateljice. Naredi po svoji vesti - če ne misliš, da je prav pustit zadevo pri miru (ali samo zato, ker ti je foter tako rekel), raje pojdi do ravnateljice, tako se boš iz tega vsaj nekaj naučil, ker ob sanjarjenju o enih odškodninah ni ravno videti, da si se do zdaj kaj.

Brane2 ::

s51as je izjavil:

Z nasiljem se nič ne rešuje... kvečem zakomplicira... Že tale 17 letnik je lepo reku, če bo še kej takega, bom vzel kij in ga prebunkal... In to bo rešilo vse probleme....

Treba je vzgajat tako, da zmagaš če si pametnejši, marljivejši, se bolj posvetiš cilju, bolj sodeluješ... ne pa da zmaga tisti, ki je močnejši in uspe vse odgnat od sebe.



Tega ne razumem. Kako boš z vzgojo nekoga dopovedal OKOLICI, da je "zmagal" on ?

Zdaj če govoriš o neki samohipnozi in avtosugestiji, je vprašanje zakaj bi se ustavil tu in ne bi šel dlje.


Recimo da si neuspešen v šoli in se pač "vzgojiš" tako, da je to problem drugih in fertik. Problem rešen.
On the journey of life, I chose the psycho path.

s51as ::

Kaj ti interpretiraš za lasten uspeh je pač stvar ki ti jo vcepijo starši učitelji in družba...
Če ti vsi ploskajo ko brcneš učitelja v rit, je pač zate to en signal da si uspešen...

Jaz pravim da je treba ploskat tistim, ki se trudijo biti boljši...
It's just me myself and I

psytoma ::

Ka boš tožu, spoštovanja se raje nauči. Da te ni sram.

gslo ::

profesor po mojem skromnem mnenju skorajda ne bi smel več biti profesor, sam sem že več let iz srednje šole ampak se spomnim tudi sam, da smo imeli enega, "ki je bil večkrat živčen" in se je spuščal na nivo ostalih čapcev na šoli. preprosto to ne gre. zakaj pa si profesor? da boš tepel otroke? a se ne učijo pedagoških spretnosti ravno zaradi tega namena, da se jim ne scufa ob vsakem poskusu provukacije? zelo inteligentno lahko zjebeš tamalga, brez da ga prelomiš na pol pred celim razredom.

po drugi strani, bi OP-ja še sam fejst nalomu doma, za to da bi vedu da se pred profesorji pač ne delaš đeka. ampak froca pr 17 letih je že mal težko v red spravt, bi moral že prej..

technolog ::

Poglej ga, naduteža >:D

Jaffa ::

Marilyn je izjavil:

Če bi se jaz doma potožil staršem, da me je brcnu v trebuh zaradi tega...Bi me še stari enkrat in se dru obenem, da kaj si dovolim.

Točno tako. Če sem jih v šoli dobil, oz. bil kakorkoli kaznovan, sem bil doma rajše tiho. Za prazen nič jih gotovo nisem dobil. Pa mi zdaj nič ne manjka. Ko pa zdaj bereš, kaj vse se dogaja v šolah in slišiš od učiteljev, da starši priletijo v šolo in bi se kar tožili, če učitelj učencu oz. celo dijaku reče kakšno napačano besedo (ker je motil pouk ali kaj drugega), pa se malo zamisliš. Verjamem, da takšni otroci tudi do drugih starejših ne priznavajo avtoritete oz. jih ne spoštujejo ...

Tako da sam bi ponovno dal več pooblastil učiteljem (niti takrat, niti zdaj nisem slišal, da bi kateri učitelj pretirano fizično obračunal z katerim učencem, se pa dogaja obratno, kar pa dejansko je absurdno... so tudi učitelji, ki se ne upajo braniti, ker bi lahko, če bi dvignili roko nad učenca, ostali brez službe ali pa bili toženi)...
www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

WarpedGone ::

Upam da s tem linkom kršim pravila in da boste zaklenili temo da se te opice malo umirijo:

Upam, da nisi imel takšnega odnosa tudi do tistega učtelja telovadbe, ki se je tako 'spozabil' nad tabo.
Zbogom in hvala za vse ribe

Robi :P ::

js si doma ne bi upal povedat ker vem da bi ne bi blo učinka fotr bi reko da je prav in ko bi šou na govorilne bi profesorju 100% reko da me lahko v prihodnje tudi če bom tak... Rajš bi se zmeno s profesorjem pa se mu tut opravičo....=(

figula ::

Za hip se mi je zazdelo, da nas tale mladenič s svojo zgodbo malo manipulira: enkrat vljudno prijazen in se celo zahvali za pomoč, potem pa spet spusti kakšno bombico ...... ??

Pa sem šla gledat njegove dosedanje poste - compaq, če se sploh da karkoli sklepati iz tvojih prispevkov, bi rekla, da si čisto OK fant. In upam da tale incident (če se je sploh pripetil tebi in ne kakšnemu kolegu) ni uvod v objestno petelinjenje čez-1-mesec-bom-star-18-let-in-sem-glavni-oh-in-sploh. In vsi sošolci bodo videli, da sem car!

Odrasti pomeni biti odgovoren. Priznati napake, se opravičiti, delati drugače kot ostale ovce.

Najenostavneje je okno razbiti. Najboljši ljudje pa se raje odločijo in ga umijejo.

d4vid ::

Nikakor ne grozit s tožbo! Če rečeš, da je vredu dečko, sigurno ne. S tem boš sicer prišel v plus z denarjem, pri učiteljih si pa oplel. Malo se pogovori s profesorjem, zakaj je naredil to, zaradi tega ker si mu vzel žogo menda ne. Mogoče si si zaslužil, ne vem ali si povedal vse ali samo nekaj podatkov.

Imam razrednika učitelja telovadbe in včeraj sem videl kaj je zmožen - 75kg utež dvigne za šalo visok nadse. Ampak je profesor legenda - z njim se da vse zmenit (med športno smo šli k sošolcu po woofer in ojačevalec), in sem prepričan da ne bi nikogar poškodoval.

kuglvinkl ::

OK, lesson learned.

Zaklepam.
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ocenjevanje domačih nalog (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8317034 (15189) Invictus
»

Vpis ocene (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šola
18239531 (34920) gimnazija123
»

OŠ - kaj storiti v primeru nemogoce uciteljice (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
9020923 (16480) s6c-gEL
»

Starši, ki uničujejo svoje otroke (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11929153 (24636) solatko
»

žaljenje dijakov v srednjih šolah

Oddelek: Šola
223583 (2639) Aston_11

Več podobnih tem