Forum » Loža » Ikea Celovec odprta?
Ikea Celovec odprta?
Temo vidijo: vsi
matobeli ::
Zdravo,
a kdo ve če je Ikea v Celovcu odprta jutri (PON)? Na njihovih straneh so mejčken skopi glede teh informacij
a kdo ve če je Ikea v Celovcu odprta jutri (PON)? Na njihovih straneh so mejčken skopi glede teh informacij
Samson ::
Pozabi na Ikeo jutri. Zaprta je. Jutri je praznicni dan. Avstrijci so glede tega dosledni.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Heisenberg ::
sem bil včeraj v avstriji (sobota) VSE zaprto, se pravi od petka do torka pozabi na tujino, čudni teli avstrijci z vsemi svojimi prazniki, pa vseen vse bolje funkcionira kot pa pri nas kjer hočejo še kakega ukini :)
lp
lp
menjalnik ::
Da si malo sposodim temo :)
Mene pa zanima, če so za 1 in 2 maja vse trgovine zaprte, ali samo 1. maja zaprto, 2 pa že odprto?(Tuš, Mercator, Špar)
Mene pa zanima, če so za 1 in 2 maja vse trgovine zaprte, ali samo 1. maja zaprto, 2 pa že odprto?(Tuš, Mercator, Špar)
matobeli ::
so odprte tudi 1.5. vsaj nekatere. Za Mercator imajo na strani napisan posebej za vsako poslovalnico.
Kolkor sem gledal so samo za vleiko noč in novo leto zaprte vse trgovine.
Kolkor sem gledal so samo za vleiko noč in novo leto zaprte vse trgovine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Referendum o obratovanju trgovin ob nedeljah (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Problemi človeštva | 31318 (238) | starfotr |
» | EU preiskuje kartel proizvajalcev elektronikeOddelek: Novice / Tožbe | 12575 (9918) | k4vz0024 |
» | Trgovine v nedeljo da ali ne? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9873 (8687) | MadMicka |
» | Ali je res, da je toliko trgovin odprtih v nedeljah in praznikih???Oddelek: Loža | 3396 (3101) | _Mortal_ |
» | Mercator,interspar al leklerc to je zdaj vprašanje!!!!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5013 (4547) | abcde7 |