Forum » Pomoč in nasveti » kako ponovno aktivirat sliko iz tv-outa
kako ponovno aktivirat sliko iz tv-outa
tomazjur ::
Imam Radeona 9000 ati.
Ko sem izštekal kable za tv-out se mi je očitno deaktivirala ta opcija. Zdaj pa se mi sama noče ponovno aktivirati, tko da slika ne dela na tv-ju.
To se mi je enkrat že zgodilo in takrat ker nisem znal drugače, sem ponovno naložil windowse, ker ti takrat sami razpoznajo prisotnost priklučitve na tv. Sam zdej se mi je pa to spet zgodilo, prav tko mam raven en primer pri sosedu, kateremu pomagam vzpostavit tv-out in ima isti problem.
Slika se aktivira samo takrat, ko odklukam tisto opcijo extend windows desktop onto this monitor, sicer pa ne.
Prosim za pomoč.
Ko sem izštekal kable za tv-out se mi je očitno deaktivirala ta opcija. Zdaj pa se mi sama noče ponovno aktivirati, tko da slika ne dela na tv-ju.
To se mi je enkrat že zgodilo in takrat ker nisem znal drugače, sem ponovno naložil windowse, ker ti takrat sami razpoznajo prisotnost priklučitve na tv. Sam zdej se mi je pa to spet zgodilo, prav tko mam raven en primer pri sosedu, kateremu pomagam vzpostavit tv-out in ima isti problem.
Slika se aktivira samo takrat, ko odklukam tisto opcijo extend windows desktop onto this monitor, sicer pa ne.
Prosim za pomoč.
renbarg ::
Ali si 100% preprican, da imas kabel do TV-ja dobro priklopljen, ni v okvari,... Če TV pri zagonu PC-ja ni priklopljen na TV-out, ga kasneje med obratovanjem ne moreš več aktivirati!
Pa saj to si verjetno že preveril!
Pa saj to si verjetno že preveril!
flipflop ::
Greš v control panel,pod displays in tam imaš ekran na sliki,pod njim je pa TV. Klikneš na levi strani na kvadratek,da omogočiš TV-OUT in mora delat.
Upam da sem kaj pomagal.
Upam da sem kaj pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584918 (24247) | Dominator |
» | grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1Oddelek: Strojna oprema | 1349 (1132) | Magician |
» | TV out in LCD skupaj ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (1008) | Blup |
» | Radeon 8500Oddelek: Strojna oprema | 1387 (1107) | meacho |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2815 (2379) | buhica1 |