Forum » Pomoč in nasveti » Carina, Tarifna številka
Carina, Tarifna številka
ares ::
Pozdravljeni,
Zanima me kako določim tarifno številko izdelka, ki ga bom naročil prek ebaya (electronic kit komplet, vrednost 107 + 28 poštnina). Koliko potem plačam za carino. Nekje sem prebral, da do 150€ carine ni, je res tako, je važno od izdelka ki ga kupuješ? lp. Hvala
Zanima me kako določim tarifno številko izdelka, ki ga bom naročil prek ebaya (electronic kit komplet, vrednost 107 + 28 poštnina). Koliko potem plačam za carino. Nekje sem prebral, da do 150€ carine ni, je res tako, je važno od izdelka ki ga kupuješ? lp. Hvala
St235 ::
Pozdravljeni,
carine ni do vrednosti blaga 150€. Izjema so mislim, da edino tobačni izdelki in žgane pijače.
k3k3tz ::
Pozdravljeni,
carine ni do vrednosti blaga 150€. Izjema so mislim, da edino tobačni izdelki in žgane pijače.
+ parfumi in toaletne vode
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naknadno zaračunavanje poštnineOddelek: Loža | 4259 (3429) | bbbbbb2015 |
» | nakup preko eBay-ja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26405 (14476) | St235 |
» | Nike trgovinaOddelek: Loža | 7545 (7142) | WallSreet |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 96649 (73514) | Tilen |
» | Paypal nakup iz združenih državOddelek: Pomoč in nasveti | 3499 (2928) | darkolord |