Forum » Kaj kupiti » Future-x.de spletna trgovina
Future-x.de spletna trgovina
PugPlug ::
Vidim, da ta trgovina še nima lastne teme.
Torej z njimi imam zelo pozitivno izkušnjo.
Za svaka sem namreč naročal računalnik - skupna vrednost cc 1000EUR. Stvar je v tem, da sva naročila XFX 650W napajalnik, ki pa ga več niso imeli na zalogi - vse ostale komponente, ki sva jih naročila so imeli. Brez vprašanja poslali 750W (so naju predhodno obvestili o tem) izvedenko istega proizvajalca. Poštnina je bila 10EUR, naročilo sva oddala in plačala v ponedeljek zjutraj, danes pa je pošiljka že prispela.
Tako, da resnično pozitivna izkušnja, lahko samo priporočam.
Še link do spletne trgovine - http://www.future-x.de/
Torej z njimi imam zelo pozitivno izkušnjo.
Za svaka sem namreč naročal računalnik - skupna vrednost cc 1000EUR. Stvar je v tem, da sva naročila XFX 650W napajalnik, ki pa ga več niso imeli na zalogi - vse ostale komponente, ki sva jih naročila so imeli. Brez vprašanja poslali 750W (so naju predhodno obvestili o tem) izvedenko istega proizvajalca. Poštnina je bila 10EUR, naročilo sva oddala in plačala v ponedeljek zjutraj, danes pa je pošiljka že prispela.
Tako, da resnično pozitivna izkušnja, lahko samo priporočam.
Še link do spletne trgovine - http://www.future-x.de/
- spremenilo: PugPlug ()
Superboyy ::
Zaenkrat me moti njihova nesposobnost odgovarjanja na emaile.
Naročim dve grafi. Račun na SP. Plačam polno ceno z DDV. Mi napišejo mail, da davčna ni pravilna in naj plačam 19% davka na račun. Napišem nazaj, da sm itak plačal polno že v štartu, in če lahko dodajo še en PSU na naročilo in dajo račun za razliko. 24ur kasnej, nč odgovora.
Mal tečno, glede da me 1 tedn ne bo doma, k bi lahko dons zrihtu vse in bi me že doma čakala roba (če jim rata grafe dobit sploh).
Naročim dve grafi. Račun na SP. Plačam polno ceno z DDV. Mi napišejo mail, da davčna ni pravilna in naj plačam 19% davka na račun. Napišem nazaj, da sm itak plačal polno že v štartu, in če lahko dodajo še en PSU na naročilo in dajo račun za razliko. 24ur kasnej, nč odgovora.
Mal tečno, glede da me 1 tedn ne bo doma, k bi lahko dons zrihtu vse in bi me že doma čakala roba (če jim rata grafe dobit sploh).
PugPlug ::
Najhitreje odgovorijo, če jim pišeš na njihovi spletni strani pod naročilom.
Vsaj meni so ram odgovorili v roku 5h.
Vsaj meni so ram odgovorili v roku 5h.
Steinkauz ::
Jst sm naroču 3 tedne nazaj 2x Asus 280x za 275eur na kos. Pisal da bi 27.12. na razpolago.
27. pišem kaj zdej, 30. odpišejo da je bil rok prestavljen na 8.1.
Ok si rečem bom še tolk počakal. 9.1. pišem, pravjo da je dobavljitelj prestavil na 24.1.
Sm mislu že skenslat in sm najdu na njihovi strani sapphire 280x za 270eur.
Sm jim pisal, nej mi te 2 pošljejo, razliko pa vrnejo.
Mi ne odpišejo en dan in vmes spremenijo ceno na 285.
Sm jim pisal še enkrat, da če misljo mi računat to ceno, da preklicujem.
Sm dobil čez par ur da mi lahko pošljejo obe grafi po 240eur per piece.
Jutr če bo vse po sreči dobim paket.
Poštnina je pa tut kr ugodna 8eur.
Angleščino majo bolj v kurcu, odpisujejo res bolj tko, res pa da sm prek maila spraševal in ne prek spletnega obrazca.
Če bo jutr vse tko k more bit, sm kr zadovoljen. Sploh nad ceno, ki so mi jo ponudli.
27. pišem kaj zdej, 30. odpišejo da je bil rok prestavljen na 8.1.
Ok si rečem bom še tolk počakal. 9.1. pišem, pravjo da je dobavljitelj prestavil na 24.1.
Sm mislu že skenslat in sm najdu na njihovi strani sapphire 280x za 270eur.
Sm jim pisal, nej mi te 2 pošljejo, razliko pa vrnejo.
Mi ne odpišejo en dan in vmes spremenijo ceno na 285.
Sm jim pisal še enkrat, da če misljo mi računat to ceno, da preklicujem.
Sm dobil čez par ur da mi lahko pošljejo obe grafi po 240eur per piece.
Jutr če bo vse po sreči dobim paket.
Poštnina je pa tut kr ugodna 8eur.
Angleščino majo bolj v kurcu, odpisujejo res bolj tko, res pa da sm prek maila spraševal in ne prek spletnega obrazca.
Če bo jutr vse tko k more bit, sm kr zadovoljen. Sploh nad ceno, ki so mi jo ponudli.
doggycoin ::
najbolj enostavno jih je kar poklicat, možakar mal neroden za angleščino, ampak sva se zmenila in so mi popravili order :)
solarpower ::
Steinkauz, zanima me, če si robo že prejel?
Pri meni se vleče že od 23.12.2013 in imam občutek, da robe ne bom nikoli dobil. Na sporočila na forumu ne odgovarjajo, na emaile sem sicer do sedaj dobival odgovore (z njimi kontaktiram v nemščini), vendar zadnje čase vedno dobivam le obljube, da bodo poslali v parih dneh (kar se do sedaj še ni zgodilo). Prej pa so se izgovarjali z izgovori: naj bom potrpežljiv, ker so prazniki, so bolani,...
Počasi študiram, da bi šel na nivoju EUja v nekaj, kar je pri nas izvršba (ker mi ne pošljejo robe, sklepam, da mi verjetno tudi kupnine ne bodo vrnili). Ali ima kdo s tem kakšne izkušnje (kam in kako) oziroma mi lahko svetuje, na koga v EU se naj obrnem?
Iz EU dosti kupujem, vendar do sedaj nisem imel nobenih problemov (razen enkrat z našim UPSom, ki je pošiljko založil).
Glede na moje izkušnje zaenkrat močno odsvetujem nakup pri njih, da vam ne bo treba biti bitk kot jih jaz sedaj :(
Pri meni se vleče že od 23.12.2013 in imam občutek, da robe ne bom nikoli dobil. Na sporočila na forumu ne odgovarjajo, na emaile sem sicer do sedaj dobival odgovore (z njimi kontaktiram v nemščini), vendar zadnje čase vedno dobivam le obljube, da bodo poslali v parih dneh (kar se do sedaj še ni zgodilo). Prej pa so se izgovarjali z izgovori: naj bom potrpežljiv, ker so prazniki, so bolani,...
Počasi študiram, da bi šel na nivoju EUja v nekaj, kar je pri nas izvršba (ker mi ne pošljejo robe, sklepam, da mi verjetno tudi kupnine ne bodo vrnili). Ali ima kdo s tem kakšne izkušnje (kam in kako) oziroma mi lahko svetuje, na koga v EU se naj obrnem?
Iz EU dosti kupujem, vendar do sedaj nisem imel nobenih problemov (razen enkrat z našim UPSom, ki je pošiljko založil).
Glede na moje izkušnje zaenkrat močno odsvetujem nakup pri njih, da vam ne bo treba biti bitk kot jih jaz sedaj :(
Superboyy ::
Komunikacija jim ne gre najbolš, drugač pa zaenkrat uredu. Robo sem dobil, čeprav en teden prepozno (so mi napisal, da so že dobil grafične, pol pa kličem pa prav, da jih je zmankal).
shadeX ::
Sam wtf, Zdej nevem a so res nemci tako nesposobni da ne znajo narediti vsaj 2 jezika na svoji strani (angleško, nemško). To posiljevanje z nemškim jezikom mi gre na penis, dobesedno.
Če bi sam imel spletno trgovino in bi dobival naročila iz tujine, bi brez premisleka si vzel eno popoldne časa in to poštimal. Edina trgovina k ima angleški jezik poleg nemškega je computeruniverse. Slava jim.
EDIT: Za računalniške komponente ne vem ker nisem gledal, ampak prenosniki so tukaj dragi za popizdit.
future x
VS
Computer universe
Če pogledamo asusa iz computer universe je malo slabši kar se tiče grafike, in ločljivost zaslona ni full hd kot pri zgornjemu. Ima pa 250GB več diska.
Razlika v ceni je
lol.
Če bi sam imel spletno trgovino in bi dobival naročila iz tujine, bi brez premisleka si vzel eno popoldne časa in to poštimal. Edina trgovina k ima angleški jezik poleg nemškega je computeruniverse. Slava jim.
EDIT: Za računalniške komponente ne vem ker nisem gledal, ampak prenosniki so tukaj dragi za popizdit.
future x
VS
Computer universe
Če pogledamo asusa iz computer universe je malo slabši kar se tiče grafike, in ločljivost zaslona ni full hd kot pri zgornjemu. Ima pa 250GB več diska.
Razlika v ceni je
670EUR
lol.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 191365 (455) | MikeRotch |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 494640 (8638) | fireX88 |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 377910 (165025) | integral15 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286538 (121324) | darkolord |