» »

DOGe Coin

DOGe Coin

««
26 / 40
»»

hojnikb ::

aa blok reward se zmanjša na 500k... i get it now..
#brezpodpisa

krneki0001 ::

dottor je izjavil:

Pravi d anapovedi so take da bo doge zrastu. Jaz sem zjutraj prodla še zadnjih 1700 kovancov po 225, da bi vedu da bo tolko zraslo bi jih pustu, pa moje BTCje preobrnu v doge in pol prodal... Zdej je doge na 272, če pride na 300 je to malo več kot 10%, kar se na večje vsoto pozna (mojem primeru je to dober € pa pol).

Prišel bona več. Jaz jih imam pol miljona, tako da se mi že preskok iz 240 na 275 pozna.
Občasno pa še nucam BTC-je, da še tiste, ki jih vmes vrivajo pod ceno 275 pokupim (da cena za nakup ostaja 275).

Evo zdele so ga zbil na 270. Hitro pokupit, dokler ne naraste.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

Vikking ::

hojnikb je izjavil:

dottor je izjavil:

Lahko bi še MEOW kej narastu, ne da stoji tam na 35...

+1

Še nismo do 131k bloka. Ko pride cela paleta stvari, poleg spremembe specifikacije kovanca. Je pa možno da bo implementacija KGW prišla prej, pred blokom 131k.
Ima pa MEOW skozi lep promet na Cryptsy-u (torej kljub nizki ceni). Vsake toliko časa multipool dumpa veliko količino kar vrže meov za nekaj satoshijev navzdol (cca 35mio meow našopajo ko pade težavnost, poberejo takorekoč vse bloke na nizki težavnosti). Potem spet počasi raste in spet multipool udari. Dokler ne bo KGW se bo to dogajalo.
Kaj bo novega pri 131k bloku (si lahko preberete na: https://bitcointalk.org/index.php?topic... )

LEAF pa je trenutno na coinwarez skozi na vrhu najprofitabilnejših in zaenkrat zgleda, da so se naj večinoma vrgli tisti ki rudarijo in takoj unovčijo (multipool sedaj pobere nekaj blokov, potem pa se prestavi zaradi KGW-ja tako da nima več nobene moči nad ceno). Se pa na Cryptsu trenutno dela upgrade na LEAF, tako da niti nisem siguren da je trgovanje normalno danes.
LEAFU pa se povečuje promet na Cryptsy-u. Trenutno je nadgrajenih 82% denarnic, torej se počasi zadeve urejajo. Pripravljajo pa se seveda ostale stvari, ki bi lahko LEAF-u prinesle skok v ceni.
Ne pozabit, da je LEAF bil izplavljen 24.01.2014 ( torej gre za zelo mlad kovanec, že 270 strani postov na bitcointalk). čez slabih 10k blokov nas čaka ponovna razpolovitev vrednosti.

Vprašajte tistega kako dolgo je čakal, ko je kupil doge pri 30 satoshijih in danes prodal pri 270. Mislim lahko je fino gledati ah uh oh, kako bi bilo fajn ko bi takrat kupil (se po glavi tolčeš). Sedaj so pred tabo dva kovanca z izredno dejavno ekpio ki skrbi za stvari okoli kovanca, pa ne moreš počakati.
Pri MEOW (jih je trenutno uradno 13 v ekipi) pri LEAF pa vsaj uradno trije.

Tako se boš vedno oziral nazaj kako bi to kako bi ono.

Oba kovanca imata izjemen potencial. Tole nista kovanca ki bosta ždela nekaj mesecev na teh vrednostih, potem pa počasi zamrla.

bom kr lepo sedel na muci, dokler se nebo začel kej dogajat >:D>:D
#brezpodpisa

Balaton ::

Mam 4mil LEAF-ov, ter bom holdou. Sem pa bil zraven DOGE-a v začetku decembra, ko je cena eksplodirala na okrog 60 satoshi, kjer sem tudi kupil in takoj za tem začela padati do 20 satoshi (prodal na 30, kupil nazaj na 20), ter gledal kako se vzpenja na 190 satoshijev. Srce mi je igralo, ampak nisem mogel prodati na all time high-u zaradi craptsya, ampak sem prodal pa na 140. Zato ti verjamem Vikking, ker slabše kakor zdaj za LEAF ne more biti.

Jaz še vlagam, nekaj ostalih kovancev bom prodal in vložil v meow in leaf. Kako dolgo bom čakal na tisti željeni profit? nevem. So v bistvu že v hladilniku zraven kaviarja in bom čakal precej časa, če je to potrebno (govorim o mesecih).

Vsekakor pa rudarim še naprej frišne kovance, tako da novi kovanci se rudarijo, ki čakajo da pride na borzo, se z njimi nekaj zgodi, je pa lepo ko rudariš pri nizki težavnost in veš da če kovanec zaživi da bo skočila težavnost (imaš pa jih cel kup narudarjenih v kratkem času), takrat pa samo čakaš lepo vrednost na borzi. Tudi z meow sem čakal 1 mesec.

Nov zaslužk: 1 ura rudarjena pxl ob izplaviti januarja, mi je prinesla 0,48 BTC (1x r9 280x), čakal sem 30 dni z njimi. Tako se dela in čaka :)

Potrpežljivost, fantje potrpežljivo, zgleda je čakanje profit v crypto valutah, :).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

dottor ::

Jaz bom spet kupu doge in upal da res pridejo na 300+.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Sam ne vlagam v DOGE tudi spremljam ga sproti ne.

Bi sam razmišljal takole. DOGE bo zgleda vroč nekaj časa, verjetno se bo zadeva umirila, ljudje bodo malo pozabili da je 100k blok mimo.
Ko bi cena padal recimo na 150 bi ga kupil, potem pa držal. Ker ob naslednjem hitrem skoku se bo poznal razpolovljen blok in lahko skoči tudi brez problema na 500.

Vsaj glede na prejšnja nihanja, je pa tole zelo dolgoročen plan. Najprej počakati da postane spet nezanimiv.

Vsakih 100k blockov se razpolovi? Jaz sem zjutraj malo mimo udaru ko sem zadnje dogeje prodla za 225, prve pa po 188. Zdje jih pa kupujem po 260 in upam na 300+ v jutranjih urah, kot pravijo nekateri. Pol lahko že spet kupim ko bo na 150 in čakam naslednjih 100K blockov.

DOGE:

Block 1-100,000: 0-1,000,000 DogeCoin Reward
Block 100,001 -- 200,000: 0-500,000 DogeCoin Reward
Block 200,001 -- 300,000: 0-250,000 DogeCoin Reward
Block 300,001 -- 400,000: 0-125,000 DogeCoin Reward
Block 400,001 -- 500,000: 0-62,500 DogeCoin Reward
Block 500,001 - 600,000: 0-31,250 DogeCoin Reward
Block 600,000+: 10,000 DogeCoin Reward

Torej DOGE je potreboval 2 meseca (8.12.2013 je štratal), da je prišel do 100k blok. Če čakaš na 300k blok, pa če računaš da bo trajalo enako časa do tja, potem si boš mogoče lahko privoščil izredne poletne počitnice :)
Torej počakati, da cen apade, seveda bo, kdaj? nevem. Kupiti poceni, kako dolgo čakati mogoče za 4 mesece dati v hladilnik zraven kaviarja.

Kupiš nekaj miljonov pa počakaš do 300k blok :). Sam neveš če bo takrat še tako vroč. A imajo odlično skupino zadaj, ki je poskrbela za nekaj medijsko odmevnih stvari.

Zgodovina sprememb…

udele so na coinexu po 249, če bo kdo kupoval.

Manjši val dogeja je šou mimo, čakamo na cunami :)

edi123 ::

hojnikb je izjavil:

in kdaj se bo to časovno zgodil ?

http://doge.coinpoint.org/

Evo jaz sem nastavil ceno za pol miljona dogijev na 365. Bomo videli, če bo kej sreče ponoči.

dottor je izjavil:

Manjši val dogeja je šou mimo, čakamo na cunami :)

Ja na 240 je padel, da so še zamudniki lahko kej pokupili, sedaj pa spet šiba v višave.

Zgodovina sprememb…

Update za MEOW:
12:37 PM - 11 Feb 2014
KittehCoin ?@KittehCoinTeam
In case you missed it on IRC/Reddit- we're rolling out KGW immediately (pool owners, check your email tonight) and advancing the hard fork.

Zgodovina sprememb…

kaj to zaj pomeni za kitten ?
#brezpodpisa

Da ne bodo čakali do 131k bloka. Ampak bodo implementirali prej, kar pomeni da bo treba "wallet" nadgradit, ko bo objavljena. Niti se ne ve, na kateri blok je KGW prestavljen, niti se ne ve če bodo predčasno tudi razkrili vse stvari ki jih pripravljajo.

Kaj pomeni za ceno nevem, se je pa dvignil volumen prodaje in nakupa na Cryptsy za cca 20%.

Zgodovina sprememb…

time will tell, i suppose..
#brezpodpisa

Doge se približuje ceni 300 satoshijev na kovanec. Kako dolgo zna še trajat to dvigovanje? Si upa kdo napovedat? Pred spanjem bi nastavu autopay na 300-320 ampak se bojim, da bi znal kovanec še narast in bi ga prepoceni prodal ;((

psickolog ::

Ja, če bi le zaupal svoji intuiciji in nabavil par miljončkov dogejev pri 0.00000025 ane...... Aja sej res, cryptsy ni sprejel mojega deposita :D

Malner ::

Pri Crypstyju so nadgradil DOGE denarnico, zato sem spremenil naslov za deposit in prejel v eni uri.

Upam, da ste kej zaslužili. doge se že prodaja po 294, pa še narašča.

madog ::

Prodal preko noči po 270 volumen 50k ampak na cryptsy-u ni več vsaj pri meni videti doge-ja kjerkoli, niti wallet-a ne morem odpreti njihovega. Se kaj ve?
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC

jaz kupim DOGE do 200k lahko plačam skrill,paypal,na roko,TRR.

2 dni že čakam na verification na bitstamp....

Na kraknu (www.kraken.com) dobiš verifikacijo v 24 do 72 urah. Ponavadi je v 24 urah že vse porihtano.

Doge ni prišu na 300 še... Upajmo da bo danes boljše.

kanida ::

Imam eno vprašanje in sicer koliko časa potrebujejo pooli da pokažejo oziroma da se na tvoj račun nakaže število kovancov?

par minut ponavadi

Matej_K ::

Kje naj gledam graf za vrednost Doge v eurih, da vem da raste, oz pada itd.

Na cryptsy se nič ne znajdem, razen primerjava z litecoin oz BTC, vendar moram potem tudi ob tem spremljat vrednost le tega.

Je potem bolje da imam dogecoine nekje, kjer jih lahko prodajam v eure (kot npr Bitstamp za BTCje) in kje je to?

Hvala za odgovore
... .. .

kanida ::

Čakam že par ur pa nič...Preverjeno na dveh poolih na prvem se mi je obračunalo šele po štirih urah in polovico manj kot bi moral na drugem pa mi sploh nič ni štelo ;(

Balaton ::

MEOW narastel na 55 satosh, torej je že skoraj pdvojil vrednost od svojega dna. Ker tale rast traja konsistentno že več ur, zgleda ne gre za pump in dump (nevem, lahko da je).

Kdaj in pri kakšni vrednosti prodati, pa se mora vsak sam odločiti. Če ste kupili po mojih priporočilih, potem ste z MEOW spet v zelenem.

Zgodovina sprememb…

Bom še kr malo počakal, da muca zraste :)
#brezpodpisa

Jst ::

Kaj imaš fetiš na kosmate? :) "muca zraste" besedno zvezo si že tolikokrat uporabil, da je že sumljivo... :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

kdo pa nima rad takšne ali drugačne muce :)

exactly >:D
#brezpodpisa

vprašanje cene (hardware, napajalnik):

A je cena napajalnika EVGA SUPERNOVA 1300w, dobra cena 220EUR? se splača vzeti za tak denar. Cena 180EUR mi je že ušla.

Predvsem nevem kako je kaj z zalogami dotičnega napajalnika, če je kdo kupoval/iskal.

Zgodovina sprememb…

vzami raje 2x750 XFX
#brezpodpisa

Sprašujem za dotično stvar. druge watt kalkulacije me ne zanimajo. Ker če bi računal 750w za moj sistem ki se počasi kupuje, bi rabil štiri napajalnike.

Zgodovina sprememb…

stalker ::

Jaz sem večino MEOW kupil pri 60 satoshijev, pri tvojih priporočilih ;) če bo prilezel do 90 bo ok, drugače better luck with next coin.
LEAF sem nabavil pri 15 in upam na podvojitev.
Vikking, kje si ti prodal PXL?

No če boš preveril, sem skozi trdil pod 50 je dober nakup. Pa ko sem prvič to rekel je bila cena takrat okoli 90 satosh. Resno počakaj še nekaj časa. Vsaj da prideš na zeleno vejo, ker se boš kasneje res tolkel po glavi.
Res pa je da ne morem napovedati kdaj se bo to zgodilo, sicer sem pričakoval v prvi polovici februarja, da bo skočil brez problema čez 100 satoshijev. Pa bo zgleda za tako vrednost še malo več počakati.

PXL lahko prodaš na Cryptorush. Nekdo je pokupil vse do cene 70000 satosh, sedaj je cena za polovico nižja. Se pa na tej borzi prodaja precej kovancev ki so precej frišni. Je pa tole borza, na kateri ne bi trgoval s kakšnimi konkretnimi vsotami. Vidiš da se prodaja nek kovanec ki se nikjer drugje ne, pa vržeš gor, prodaš, in BTC-je odšlepaš na varno.

Zgodovina sprememb…

FlyingBee ::

prosim, hitro en komp za majnanje, 1200 kh/s in čim manj denarja

psickolog ::

Za 1200Kh/s kupiš 1x 280x in 1x 270 ter napajalc okol 750w, mogoče bi delalo celo na 600. Samo je vseeno dobro za napajalnik, da ne dela na max. obremenitvi.

amacar ::

FlyingBee je izjavil:

prosim, hitro en komp za majnanje, 1200 kh/s in čim manj denarja

Ne spamaj po vseh temah. Si že vprašal, so ti povedali, da vzami kaki 850w napajalc pa 2x 280x al pa 3x 270x.

Je kdo na mintcoinu ali pa lemoncoinu?

stalker ::

My bad, sem najbrž zamenjal številke. Nimam neke vrednosti v kriptovalutah (in pa tudi razpršeno) in me ne bo prizadelo, tudi če pade na nulo.

jest10 ::

amacar je izjavil:

Je kdo na mintcoinu

Prvi dan sem miniral in imam nekaj na zalogi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

Update za LEAF v povezavi z DOPECOIN:
Če se kdo boji za LEAFcoin (pač cena trenutno ne odraža dejavnosti ekipe), slednje prikazuje kako dejavna je ekipa, ki stoji za LEAF kovancem:

A few days ago this project suffered a major setback and the future of DopeCoin seemed uncertain to say the least.
We were in big trouble and reached out to the community for assistance.

I'm very pleased to announce that the LeafCoin development team will be
stepping in to take over the technical development and coin relaunch.

Zgodovina sprememb…

Še 11 ur in 40 minut do ...

jest10 ::

krneki0001 je izjavil:

Še 11 ur in 40 minut do ...

anti-max?>:D

Jst ::

Jutri je launch ZombieCoin-a. Velik prispevek človeštvu. :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
««
26 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
3108530340 (139071) Jagdpanter
»

Litecoin (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
747139804 (77531) -žiga-
»

Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5416329 (14687) mmzzor
»

DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
17650560 (43257) Machete
»

Catcoin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7817611 (14643) papasmrk

Več podobnih tem