» »

DOGe Coin

DOGe Coin

««
25 / 40
»»

Machete ::

Sej tako je bilo narejeno. Ampak zgine po sekundi in nič se ne zgodi.

sash69 ::

Če zgine po sekundi, to pomeni da je bil nek error in se skripta zapre. Če želiš videt kakšen je error, najprej s CMD-jem navigiraj do mape kjer imaš CGMINER

odpreš CMD
e:
cd programi\CGMINER 3.7.2

in skopiraj ukaz, ki je v .bat skripti v cmd in ga poženi.
So, Eclipse and Xdebug walk into a bar, and then my Apache server dies.

kanida ::

Živjo!
A je možno uporabljati več različnih grafičnih kartic npr 5X R270 in 1X Radeon HD 7850 ter da bi vse hkrati minale?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kanida ()

Isto:
'cgminer' is not recognized as an internal or external command, oprable program or batch file
:/

shadow1975 ::

Imam nekaj tehničnih vprašanj glede "rig"-ov:

1. Ali lahko dam na crossfire različne kartice, npr. 1 x 280x in 3 x 290x ? Ali morajo biti enake kartice ?

2. Kateri program je najboljši za oddaljen dostop do računalnika ? Kajti rig bom imel na drugi lokaciji in bi rad vsak trenutek dostopal do njega ? Sem gledal program TEAM Viewer ? Ima kdo izkušnje s tem ?

shadow1975 je izjavil:

Imam nekaj tehničnih vprašanj glede "rig"-ov:

1. Ali lahko dam na crossfire različne kartice, npr. 1 x 280x in 3 x 290x ? Ali morajo biti enake kartice ?

2. Kateri program je najboljši za oddaljen dostop do računalnika ? Kajti rig bom imel na drugi lokaciji in bi rad vsak trenutek dostopal do njega ? Sem gledal program TEAM Viewer ? Ima kdo izkušnje s tem ?

2. Najboljši bi bil pomoje VNC ker je tudi malo pozrešen in tako ti nebi upočasnjeval minanja...Lahko pa tudi kakšen Splashtop ali pa http://www.radmin.com/

Mene pa zanima če so na tej spletni strani pravilni izračuni glede zasluška z minanjem?

http://www.coinwarz.com/calculators/dog...

Zgodovina sprememb…

Jaz uporabljam Teamviewer. Je res da malo obremeni miner in ni najbolj optimalna rešitev. Ampak saj itak redko greš zijat kaj se dogaja. Naštimaš da se ti ob izpadu elektrike sam zažene nazaj Pc, da se ob tem in ali rebootu miner požene sam in večino tako nimaš težav.. Delovanje pa kontroliraš tudi preko statistike poola, če je vse tako kot naj bi bilo. Temperature pa z nekaj urnim testiranjem preveriš prej da si potem miren..
Kartice daš lahko različne not, bolje sicer da so sorodne serije ampak ni problema. Crosfire pa to NI in naj ne bo, ker ne dela dobro. To ti bo vsaka zase laufala.

Machete je izjavil:

Jaz uporabljam Teamviewer. Je res da malo obremeni miner in ni najbolj optimalna rešitev. Ampak saj itak redko greš zijat kaj se dogaja. Naštimaš da se ti ob izpadu elektrike sam zažene nazaj Pc, da se ob tem in ali rebootu miner požene sam in večino tako nimaš težav.. Delovanje pa kontroliraš tudi preko statistike poola, če je vse tako kot naj bi bilo. Temperature pa z nekaj urnim testiranjem preveriš prej da si potem miren..
Kartice daš lahko različne not, bolje sicer da so sorodne serije ampak ni problema. Crosfire pa to NI in naj ne bo, ker ne dela dobro. To ti bo vsaka zase laufala.

Ja ce bos morda 5 minut na dan gledal potem ni problema.
Zanima me kako pa imas nastimano da se avtomatsko prizge nazaj?

v biosih naštimaš

MaterVola ::

Sistem v autologon in Cgminer v startup. Lahko uporabiš tudi Cgwatcher ;)

Jst ::

Machete:

Prvo potrebuješ inštalirano AMD Drivers in AMD APP SDK.

Ustavi Antivirusni program, ker jih veliko prepozna cgminer kot PUP (Potentially Unwanted Program) in ti je mogoče sam zbrisal cgminer.exe.

Download cgminer: http://k-dev.net/cgminer/

Naredi direktorij "C:\cgminer\" in v ta direktorij razpakiraj cgminer.

Zaženi cmd.

"cd C:\cgminer\"
"cgminer.exe"

Sedaj bi ti moralo štartati cgminer.

Če ti uspe, se začni igrati z nastavitvami. Drugače pa je ponavadi tako, da imajo vsi pooli "Getting Started" sekcijo, kjer imaš vse razloženo.

(Če sem prav videl iz tvojih screenshotov, si ti štartal neki.bat iz ene lokacije, cgminer imaš pa drugje.)

---

Glede clockov kartic: Zanimivo je, da imaš takoimenovane sweetspote, če pa zvišaš ali znižaš samo za 5 MHz, pa hitrost drastično pade. Za mojo 7950 sta dva takšna pri 975/1275 in 1075/1370 (tega laufam, okoli 660kHash/s). Ista kartica bo v drugem sistemu imela drugačne sweetspote. Zakaj, pojma nimam.

---

shadow: Če imaš več kartic (lahko imaš različne), lahko za vsako kartico posebej zalaufaš cgminer z --device parametrom, ali pa en cgminer za vse in potem nastavitve za vsako kartico ločiš z vejico. SLI ali CF pa odstrani.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Za spremljanje cgminerja ne rabiš Remote programa, ker ima cgminer sam po sebi že API klice, da lahko spremljaš, kaj se dogaja. Tako dela CGWatcher, ki ga lahko laufaš lokalno ali pa če pravilno nastaviš, z druge lokacije.

Preberi API Readme.

Dodaš nekaj takšnega --api-listen --api-allow W:xxx.xxx.xxx.xxx* --api-port 7777

*z xxx.xxx poveš, iz katerega IP naslova dovoli, da se povežeš.

Nisem pa siguren, zato preberi API Readme.

Jst. Hvala bom proval še enkrat. Glede kartic driverjev in ostalega ni problema ker majnam že par mesecov. Samo na cgminer mi ne rata prešaltat. Si vzamem pop. malo več časa.
Glede clockov pa tako drastičnih sprememb nisem opazil pri nobeni kot eni opisujete. Sicer sem našel sweet spote za vse (razen nove 280x) ampak če zmanjšujem vrednosti za 5 - 50 sploh ni drastične razlike (7950 naprimer) ampak je skladno z nižanjem potem rezultat nekaj 10KH manjši.. ni pa da bi bilo z 1050clock 620KH, z 1040 pa 300KH naprimer..

ProGo ::

Za 280x probaj 1050/1500.

A menite da so te izracuni tocni?
http://www.coinwarz.com/calculators/dog...

jebiveter2 ::

ni pa da bi bilo z 1050clock 620KH, z 1040 pa 300KH naprimer..

Happens here actually

50MHz več mi zbije kHash na polovico

kr?en ::

Kako pesjan raste ...

Kaj bi dal za kak miljon dogejev zdele ...

shadow1975 ::

Nabavil 650k Leafcoinov, pa da vidimo.

>ni pa da bi bilo z 1050clock 620KH, z 1040 pa 300KH naprimer..

Meni laufa 1075/1370 približno 666, če pa povišam ali GPU ali MEM za 10, pade pod 600.

Naslednji moj sweet spot je pa na 1165/1490, kar je pa preveč za 7950, niti hashrate se ne poveča veliko (na ene 680-690), pa še več elektrike porabi, ker moram nastaviti powertune na +20, da ni HW errorjev. Da ne omenjam temperature in s tem povezanega hrupa.

Čudno/hecno deluje mining scrypt coinov. Ko gledam ostale z enakim modelom 7950, kot ga imam jaz, imajo zelo različne clocke in različne hashrate pri isti verziji BIOSa.

Za tuning cgminerja oz. clockov grafične, si moraš vzeti kakšno uro, da najdeš neko vrednosti, ki ti ustreza.

dottor ::

Na cryptsy.com imam 0,00388BTCja, za si poslat v wallet pa morem imet vsaj 0.01BTC. V kaj se mi slača vložit ta drobiž, da bi ga lahko najhitreje obrnu x3?
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Whoa, 244 satoshijev.

Jebes luno, mars.

Pozdravljeni
Sem začel minati doge in me zanima ali je to normalno da skoraj vsako drugo dobim Stratum from pool 0 detected new block?

Včasih dobim celo 3 zaporedoma

Zgodovina sprememb…

subby ::

pa da vidmo kolk bom danes zgubil zaradi počasnosti craptsya
že od šestih zjutraj čakam da transfera

Dobr en pumpa doge. Na coinex je ze 262 satoshijev.

hojnikb ::

naj še kdo začne kitten pumpat, ko mam zdej vse tam noter :)):))
#brezpodpisa

subby ::

škoda ker bo vrednost padla, preden bom imel prilko prodat
pa da sem jih idiot četrt miljona prodal za 0,00007 LTC v nedeljo, ker sem domneval da bodo pon/tor padal

Vikking ::

kanida je izjavil:

Pozdravljeni
Sem začel minati doge in me zanima ali je to normalno da skoraj vsako drugo dobim Stratum from pool 0 detected new block?

Včasih dobim celo 3 zaporedoma

Da, vsakič ko se najde blok, se nastavi nov blok in ti to izpiše.
Če jih dobiš več zaporedoma pomeni le to, da za tiste bloke nisi našel prav nobenega share-a in ne boš nič dobil. Nimaš vmes nobenega Accepted (to je da si našel košček)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

subby je izjavil:

škoda ker bo vrednost padla, preden bom imel prilko prodat
pa da sem jih idiot četrt miljona prodal za 0,00007 LTC v nedeljo, ker sem domneval da bodo pon/tor padal

Zakaj? kako bi pa to vedel. Oziroma kdo bi to vedel?

fak nekdo manipulira z marketom 8-O
#brezpodpisa

edi123 ::

kak bi človek najhitreje prišo do bitcoinov? Že 2 dni čakam na verification na bitstamp...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: edi123 ()

hojnikb je izjavil:

Misliš za DOGE. Ali mogoče zato ker se čez 3,5k blokov vrednost na blok razpolovi. Pa je vse skupaj eksplodiralo. Tole lahko potisnejo na 400 če večina trdno verjame.

in kdaj se bo to časovno zgodil ?
#brezpodpisa

Če je vsak blok 1 minuta, trenutno je doge pri bloku 96.624 (razpolovitev vrednosti na blok pri 100.000), potem čez cca 3.300minut.

Kakšno vrednost kovanca bo in če je trenutno višanje cene posledično čakanje in ššekuliranje zaradi razpolovitev pa nevem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

torej čez dobre 2 dni..
#brezpodpisa

Je pa lep primer kdor čaka do čaka in čakanje lahko prinese lep donos. Ne tako dolgo nazaj so že odpisali pesa, 30 - 40 staoshijev poglej si zdaj ko bi ga vsak rad kupil. Če bo spet padel bo spet odpisan...

Polno kovancev z podobno zgodbico odpisan, na dnu, zraste za nenormalno, nekateri so dolgo držali in čakali in se smejijo. Večin pa kupuje sredi vzpona ali proti koncu vzpona ko lovijo tiste zadnje promile prirastka.

krneki0001 ::

doge je že 0.00000280
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Lahko bi še MEOW kej narastu, ne da stoji tam na 35...

111111111111 ::

Upam da lahko kar tukaj vprašam. Katere kovance minate s CPU-jem?

Katerega se splača?

dottor je izjavil:

Lahko bi še MEOW kej narastu, ne da stoji tam na 35...

+1
#brezpodpisa

Imam 3,3K muc pa še ene 4K Noblov.

Mi je pa malo žal, ko sem odlašal z nakupom dogeja ko je bil na 140 ;((

Jst sm jih danes kupil po 240, prodal jih bom pa po 350 do 400, tam nekje ob 3h ponoči, ker bodo tok gor šli (no rizik je rizik, ampak... napovedi so že prave)

Pomoje se jih tam do 300 še splača kupit.

Zgodovina sprememb…

Po čem sklepaš da bojo tolko zrasli?

upa tako :)
#brezpodpisa

Pravi d anapovedi so take da bo doge zrastu. Jaz sem zjutraj prodla še zadnjih 1700 kovancov po 225, da bi vedu da bo tolko zraslo bi jih pustu, pa moje BTCje preobrnu v doge in pol prodal... Zdej je doge na 272, če pride na 300 je to malo več kot 10%, kar se na večje vsoto pozna (mojem primeru je to dober € pa pol).

Zobna miška mi je prišepnila. :)

Poglej si poole in hash, eni norijo, drugi ddosajo, a vsi čakajo 100.000 blok. zdele je 96678. Še 3322 blokov ali minut

na kak način se vrednost razpolovi ?! 8-O
#brezpodpisa

mihco ::

hojnikb je izjavil:

Vsi! Welcome to the game.

To pomeni, da se bo vedno manj dogeje nakopalo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dottor ()

novodbni wolf of wall street then :))
#brezpodpisa

Razmišljam kupit po 260 zdej ki neki pada pa prodat pri 300-350. Če je res taka panika in bo cena še rastla...
««
25 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
3108530374 (139105) Jagdpanter
»

Litecoin (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
747139806 (77533) -žiga-
»

Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5416329 (14687) mmzzor
»

DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
17650566 (43263) Machete
»

Catcoin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7817611 (14643) papasmrk

Več podobnih tem