Forum » Loža » DOGe Coin
DOGe Coin
Jst ::
VampireCoin, GayCoin, ChiChiCoin, YACCoin, LycanCoin, FriendShipCoin - eni prišli dan ali dva nazaj, nekateri jutri. Neverjeten prispevek človeštvu.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
trololo2 ::
A ni zanimivo da je DOGe coin pri katerem gre pravzaprav za parodijo, ravno postal četrta največja kripto valuta po kapitalizaciji .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: trololo2 ()
DOGe je pri bloku 99,721, torej enkrat ponoči bomo dosegli magični 100k blok. Cena GODE/BTC je trenutno že nekaj dni stabilna...
krneki0001 ::
5 ur in 58 minut.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Do česa?
--
Doge je obdržal ceno po 100k bloku. Grem vse minerje usmeriti nazaj na LTC...
--
Doge je obdržal ceno po 100k bloku. Grem vse minerje usmeriti nazaj na LTC...
gost987 ::
Trenutno DOGE niso več profitabilne me zanima kateri pošten pool priporočate za LEAF. Probu sem že dva leaf.updamoon.com in leaf.majorminer.co.uk in sem v 24 urah dobil cca 10000 LEAF-ov (550khash)po izračunu na coinwarz bi moral dobiti cca 70k LEAF-ov, pa tudi nakazilo na Cryptsy je trajalo 2 dni, kar je še slabše kot DOGE.
Cryptsy je povedal, da za Doge generiraj nov naslov, pa bo deposit v dobri uri na tvojem računu.
---
Jaz sem zavezan LTCju, Doge sem rudaril samo nekaj dni. Ne da se mi vsak dan gledati, kateri kovanec je najbolj profitabilen,... Nastavil sem si sistem configure&forget. Moram pa še prodati Doge oz. zamenjati za LTC.
edit: Ne glej, koliko kHash/s imaš, ampak glej WU. Potem poglej, če imaš kakšne HW errorje. Nazadnje poglej, če imaš veliko Rejected.
Če vse štima, potem je problem na strani poola. Glej, da si izbereš pool, ki je geografsko najbližje tebi. Tudi internetna povezava je zelo pomembna - mora biti low latency in stabilna, čeprav ne porabi veliko bandwidtha. Tip je uporabljal Wireless, pa mu je pool kazal 85% efficient, ko je pa priklopil kabel, je takoj skočilo na 99%.
---
Jaz sem zavezan LTCju, Doge sem rudaril samo nekaj dni. Ne da se mi vsak dan gledati, kateri kovanec je najbolj profitabilen,... Nastavil sem si sistem configure&forget. Moram pa še prodati Doge oz. zamenjati za LTC.
edit: Ne glej, koliko kHash/s imaš, ampak glej WU. Potem poglej, če imaš kakšne HW errorje. Nazadnje poglej, če imaš veliko Rejected.
Če vse štima, potem je problem na strani poola. Glej, da si izbereš pool, ki je geografsko najbližje tebi. Tudi internetna povezava je zelo pomembna - mora biti low latency in stabilna, čeprav ne porabi veliko bandwidtha. Tip je uporabljal Wireless, pa mu je pool kazal 85% efficient, ko je pa priklopil kabel, je takoj skočilo na 99%.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
MedoMan ::
gost987 jst mam na leaf.majorminer.co.uk 20-25k novcev dnevno, pa imam samo 410 khash/s (WU ~390/min).
Kje pa lahko potem leafe zmenjaš v bitcoine?
Vikking ::
krneki0001 je izjavil:
Kje pa lahko potem leafe zmenjaš v bitcoine?
CryptX - https://CryptX.io
Coinmarket.io - https://www.coinmarket.io/market/LEAFBTC
Cryptsy - http://www.cryptsy.com
Coinedup.com - https://coinedup.com/OrderBook?market=L...
Swisscex - https://www.swisscex.com/market/LEAF_BTC
Beedui - http://beedui.com/index.php?ex=leafcoin...
Newaltex - https://www.newaltex.com/exchange/leaf_...
Other exchanges:
Poloniex - https://poloniex.com/exchange
Coin-swap - https://coin-swap.net/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Machete ::
Cryptsy je povedal, da za Doge generiraj nov naslov, pa bo deposit v dobri uri na tvojem računu.
WDC je tudi lepa opcija. Večino je bolj profitabilen (razen trenutno) od LTCja in zelo konstanten.
Vikking ::
Cryptsy je tudi updeta-al LEAF. Tako da so se trenutno zmetali multipooli.
Zato tudi zamude pri depozitih.
Zato tudi zamude pri depozitih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
edi123 ::
Trenutno DOGE niso več profitabilne me zanima kateri pošten pool priporočate za LEAF. Probu sem že dva leaf.updamoon.com in leaf.majorminer.co.uk in sem v 24 urah dobil cca 10000 LEAF-ov (550khash)po izračunu na coinwarz bi moral dobiti cca 70k LEAF-ov, pa tudi nakazilo na Cryptsy je trajalo 2 dni, kar je še slabše kot DOGE.
za tiste ko majo pod 200-300khash ni več za ostale pa mislim da je še vedno profitabilen, na dolgi rok se seveda
http://dogeminer.se/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: edi123 ()
Pyromanic ::
In zakaj bi kupoval z bitcoini. Trenutna vrednost bitcoina je cirka 479EUR, če pa kupš kj na sestavi.si je pa 1BTC = 342.39EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pyromanic ()
dottor ::
Kaj to je blo to z DOGEjem? Niti na 300 ni prišu, pa pričakoval se je nevem kak bum...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Buggy ::
Kaj to je blo to z DOGEjem? Niti na 300 ni prišu, pa pričakoval se je nevem kak bum...
Zdej pa rapidno pada dol, je že pod 200.
M-XXXX ::
krneki0001 je izjavil:
Pa je čisto na vseh borzah nad 200 še :D
Glede na to, kako so popularni vampirji zadnje čase (filmi, serije), VampireCoin.
edit: Aja, Pozabil sem na Hunger Games. HungerCoin (ali že obstaja?).
edit: Aja, Pozabil sem na Hunger Games. HungerCoin (ali že obstaja?).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
krneki0001 je izjavil:
Pa je čisto na vseh borzah nad 200 še :D
Probaj večjo količino prodat pa boš videl kok je cena.
Se mi pa zdi da z 1.4MH/s kolikor mi delata 2 kartici, ki nabirata doge, da ni nič manj nabrano. S tem nabereta nekje 12k dogecoinov na dan.
shadow1975 ::
Vem, da ni prava tema, ampak vas je tukaj kar precej strokovnjakov za grafične.
Po sestavi računalnika in vklopu le tega, sem naletel na spodnjo težavo:
Prosim za pomoč. Je problem v plošči ( podpira 3.0 ), procesorju ali v sami grafični ?
Konfiguracija:
Intel Pentium G2130 3,2 GHz
Matična plošča Gigabyte GA-B75M-D3H, VGA, S1155
Grafična kartica Asus AMD Radeon R9 280X, 3GB, PCI-E (R9280X-DC2T-3GD5)
Po sestavi računalnika in vklopu le tega, sem naletel na spodnjo težavo:
Prosim za pomoč. Je problem v plošči ( podpira 3.0 ), procesorju ali v sami grafični ?
Konfiguracija:
Intel Pentium G2130 3,2 GHz
Matična plošča Gigabyte GA-B75M-D3H, VGA, S1155
Grafična kartica Asus AMD Radeon R9 280X, 3GB, PCI-E (R9280X-DC2T-3GD5)
Pomilnik (RAM) Kingston DDR3, 4 GB, 1600 MHz (KVR16N11S8/4)
Grafična je nova.
Napajalnik LC Power Super Silent LC6600 V2.2 600 W
Priklop elektrike: priklopil sem 8 pinski priklop direkt iz napajalnika in pa 6-pinki razdelilec (6pin na 2 x stari konektor MOLEX ). Mogoče je problem ko imam priklopljen 6 pinskega na 2 x MOLEX na istem kablu. Bi moral priklopiti vsakega posebaj ?
Grafična je nova.
Napajalnik LC Power Super Silent LC6600 V2.2 600 W
Priklop elektrike: priklopil sem 8 pinski priklop direkt iz napajalnika in pa 6-pinki razdelilec (6pin na 2 x stari konektor MOLEX ). Mogoče je problem ko imam priklopljen 6 pinskega na 2 x MOLEX na istem kablu. Bi moral priklopiti vsakega posebaj ?
Čakaj ti na 600W LCPowerju furaš 2x280X
Drugače je 8 pinski 6+2 ali je 4+4 oz. 8 v kosu? Ker lahko si not vtaknu kabel ki je namenjen procesorju in ne grafični...
Drugače je 8 pinski 6+2 ali je 4+4 oz. 8 v kosu? Ker lahko si not vtaknu kabel ki je namenjen procesorju in ne grafični...
levcek77 ::
Zakaj pa da ne. Jaz imam 2x 280x in AMD procesor Sempron 145, pa mi požira 530 watov. Mam pa 750 w napajalnik.
black ice ::
LC Power je za pisarniške računalnike, pa za vse ostale ,ki porabijo manj kot 250W ob polni obremenitvi.
FlyingBee ::
hojnikb ::
2*175 = 350W.
lc550W ima ~380W na 12V.. Torej ti ostane še 30W. To seveda če je napajalnik nov in je ta revizija. Nekatere so še slabše in majo manj kot 300W na 12V.
So no..
lc550W ima ~380W na 12V.. Torej ti ostane še 30W. To seveda če je napajalnik nov in je ta revizija. Nekatere so še slabše in majo manj kot 300W na 12V.
So no..
#brezpodpisa
Novo grafiko dal v drug računalnik in zgodba je enaka (kot slika zgoraj). Napajalnik je 550W. Obe LED diodi na grafiki svetita zeleno, tako, da po moje ima dovolj napajanja (rdeča če izklopim kabel). Torej je očitno problem v grafični kartici. To sem tudi sam sumil, ker se že na startup oknu (BIOS) pojavita dve 2 cm debeli navpični črti čez cel ekran. Ko naloži Windowse pa je zgornja slika. Super spet se lahko grem kupi-vrni-spet kupi-spet vrni-kupi z mimovrste :).
XIIT ::
@shadow1975
Možno je tudi to kar si napisal, da si oba molexa povezal z enim kablom. Tvoj napajalnik ima namreč dva 12V raila in lahko da si dal ravno na tistega, s katerega se kartica (in morda še kaj drugega) že napaja. Daj en molex priklop na pretvorniku na drugi molex kabel (ki gre iz napajalnika), da bo na vsakem en (zato ima pretvornik 2 priklopa, da se obremenitev lahko porazdeli med raile).
Probleme z napajalnikom se preverja tako, da se sistem priklopi na močnejši napajalnik, ne na slabši. S priklopom na slabši napajalnik lahko prideš samo do sklepa da na slabšem tudi ne dela.
Naloži Windowse, potrebne gonilnike ter posodobi BIOS in potem poročaj.. In pa seveda priklopi močnejši napajalnik :)
Napisal je da je priklopil 8-pinski kabel iz napajalnika, za 6-pinskega pa je uporabil pretvornik 2x molex > 6-pin.
280X potrebuje 1x 8-pin ter 1x 6-pin kabel. Pravtako je o kartici pisal v ednini.
Možno je tudi to kar si napisal, da si oba molexa povezal z enim kablom. Tvoj napajalnik ima namreč dva 12V raila in lahko da si dal ravno na tistega, s katerega se kartica (in morda še kaj drugega) že napaja. Daj en molex priklop na pretvorniku na drugi molex kabel (ki gre iz napajalnika), da bo na vsakem en (zato ima pretvornik 2 priklopa, da se obremenitev lahko porazdeli med raile).
Probleme z napajalnikom se preverja tako, da se sistem priklopi na močnejši napajalnik, ne na slabši. S priklopom na slabši napajalnik lahko prideš samo do sklepa da na slabšem tudi ne dela.
Naloži Windowse, potrebne gonilnike ter posodobi BIOS in potem poročaj.. In pa seveda priklopi močnejši napajalnik :)
Napisal je da je priklopil 8-pinski kabel iz napajalnika, za 6-pinskega pa je uporabil pretvornik 2x molex > 6-pin.
280X potrebuje 1x 8-pin ter 1x 6-pin kabel. Pravtako je o kartici pisal v ednini.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XIIT ()
@shadow1975
Poskusil z dvema linijama (MOLEX)na katero še ni nič priklopljeno. Torej vsaka linija gre posebaj iz napajalnika. Naložil Windowse in posodobil gonilnike. Takrat so se pa začele še večje težave. Dobim sinje moder ekran, brez vsega ( to ni blue screen ). Čez čas pa še pravi blue screen in računalnik se ugasne. Ampak se ne da videti, katero napako vrže ven.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shadow1975 ()
hojnikb ::
2*175 = 350W.
So no..
nisem poudaril, da se gre o 270 brez x in torej z enim pcie 6pin, kar pomeni do 150w porabe
270 ma 175W, 270X pa 180W porabe..
in računaj še cpu, plato...
#brezpodpisa
2*175 = 350W.
So no..
nisem poudaril, da se gre o 270 brez x in torej z enim pcie 6pin, kar pomeni do 150w porabe
270 ma 175W, 270X pa 180W porabe..
in računaj še cpu, plato...
zelo na knap bi šlo tako da ni priporočljivo, ampak motiš se glede porabe
iz pcie lahko 75w iz 1 6pin tudi 75, nikjer drugje ne vzema w, tako da je ze simple matematika
dzinks63 ::
Napajalnik je zmožen toliko , kolikor ima kablov za priklop, če se mu dodaja dodatne kable za priklop grafičnih z 8+6 pin konektorji, je to že preko njegove zmožnosti, če pa že , pa na limitu. Tega se ne priporoča delati za 24/7 , v primeru rudarjenja , so pa grafične skoraj vseskozi na polno obremenjene. Takole obremeniti napajalnik, bi mogoče še šlo za kakšno kratkotrajno obremenitev. Napajalnik je potrebno pazljivo izbirati, na nek starejši napajanik obesiti breme preko njegovih zmožnosti se ne izzide. Ko se kupuje napajalnik, je potrebno preveriti amparaže na 12v, plus koliko priklopov 8 in 6 pin kablov ima namontiranih. Toliko kot jih določi proizvajalec, bi še naj napajalnik dal od sebe, vse kar se več obeša na njega, ni dobro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 506852 (115583) | Jagdpanter |
» | Litecoin (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 134756 (72483) | -žiga- |
» | Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15423 (13781) | mmzzor |
» | DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 48213 (40910) | Machete |
» | Catcoin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16803 (13835) | papasmrk |