Forum » Pomoč in nasveti » Mining Biuld POMOČ
Mining Biuld POMOČ
detroit ::
ok you got my attention, kaj sploh je mining. Wikipedia mi ni dala razumljivega odgovora:P
Skero
NSA Agent ::
Zakaj bi hotel rudarit z grafično?
http://www.ebay.com/itm/2x-RED-FURY-Bit...
A niso ASIC čipi veliko bolj optimizirani za tako početje? tam za 40€-60€ dobiš isto zmogljivost, kot 1000€ vreden računalnik.
http://www.ebay.com/itm/2x-RED-FURY-Bit...
A niso ASIC čipi veliko bolj optimizirani za tako početje? tam za 40€-60€ dobiš isto zmogljivost, kot 1000€ vreden računalnik.
hojnikb ::
điz, že miljonkrat povedano, da ti kjučki minirajo samo SHA kovance (torej bitcoin in podobno).. za doge in podobne rabiš pa grafo.
#brezpodpisa
mmzzor ::
Malo pomoči.
Na rig bi rad dodal dve sppahire hd 7950 with boost kartici. Originalni PSU je samo Corsair CS750M, deluje lepo z dvema gpujema. Potreboval bom dodatni PSU, gledal sem od Corsaira CX600M ampak nevem, če bom lahko preko pcie 6pin 2 lahko priklopil dve novi kartici. Ne bi pa želel uporabiti molex kablov.
Ima kdo kaj izkušenj z dvema napajalnikoma?
Nevermind I got it.
Na rig bi rad dodal dve sppahire hd 7950 with boost kartici. Originalni PSU je samo Corsair CS750M, deluje lepo z dvema gpujema. Potreboval bom dodatni PSU, gledal sem od Corsaira CX600M ampak nevem, če bom lahko preko pcie 6pin 2 lahko priklopil dve novi kartici. Ne bi pa želel uporabiti molex kablov.
Ima kdo kaj izkušenj z dvema napajalnikoma?
Nevermind I got it.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mmzzor ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 61692 (48806) | PrihajaNodi |
» | DOGe Coin (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Loža | 237485 (160241) | matjaz82 |
» | Litecoin (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 133062 (70789) | -žiga- |
» | DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 47508 (40205) | Machete |