» »

kdaj lahko pričakujemo doom 3?

kdaj lahko pričakujemo doom 3?

Mirč ::

kdaj lahko pričakujemo doom 3?:P :P

(sic) ::

Tako nekako gre:

Sklepanja;

Najprej so govorili (fani, NE id software), da bo prišel nekje Decembra 2002. Potem so govorili za Marec 2003 - na Amazon imajo prednaročilo - kjer je tudi pisalo Marec 2003. Zdaj govorijo, da bo Decembra 2003. Na Amazon ga lahko prednaročiš za Julij 2003. Na GameSpy piše Oktober 2003.

Dejstva;

Sami razvijalci (id software) niso NIKOLI rekli kdaj bo Doom 3 izšel (mesec). So pa rekli, da Doom 3 ne bo igra, ki bi jo več let zapored kazali na E3ju - s tega nekateri sklepajo, da do naslednjega Marca (2004) sigurno že bo zunaj.

E3 alpha verzija, ki je bila ukradena se ti mogoče že zdi kot, da je igra že dokaj dokončana, vendar je resnica drugačna. Dva dni pred E3jem so v Doom komaj vdelali cinematicse, ki so iz tretje osebe - to ti lahko približno pove, da Doom še zdaleč ni dokončan. Kolikor mi je znano še zvočni pogon ni končan. S Trent Reznorjem se pogajajo, če bo naredil zvočno podlago za celo igro - on je naredil vse zvoke za E3 alpha. Torej, če bo on sprejel delo potem rabi še vsaj 3-4 mesece, da dokonča zvočno podlago.

Moje mnenje;

Mislim, da lahko Doom 3 zagotovo pričakujemo še to leto in sicer nekje okrog Avgusta, Septembra, Oktobra. Razlog zakaj ga tako dolgo delajo je verjetno pri teksturah, ki se jih zdaj dela na popolnoma drugačen način kot prej. Seveda mora Carmack še optimizirati svoj engine za R350, NV31 in NV34...

Ali krajše: When it's done!

Fuck you all!!!

Tr0n ::

Popravek. E3 je od 14. do 16. maja. Ze na prejsnem E3 je JC povedal, da ne zelijo na dveh E3jih prikazovat istega materiala hence bo D3 zunaj pred 14. majem :). Ce ne, pa verjetno okoli bozica, tako kot vse id igre.

(sic) ::

tnx TrOn!

Samo do Maja pomoje definitvno ne bo, ker še zmeraj nimajo nikogar, da bi zvoke naredil - razen, če sami naredijo - samo so sami priznali, da so njihovi proti Reznorjevim en drek.

Okoli božiča pa ne vem, če bo, ker je Quake IV napovedan za 26 December - to je verjetno točen datum saj Quaki izhajajo na dve leti (razen, ko je 2001. izšel RTCW), tak da če ne bo to leto, potem prekinejo tradicijo. je pa res, da so Raveni na QCon 02 izjavili, da D3 naredijo po eno teksturo na dan, medtem, o so za Jedi Outcast naredili na dan po 20.

Fuck you all!!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: (sic) ()

Tr0n ::

Saj so idjevci ze pred cca. pol leta iskali novega sound inzenirja preko .plan updejta, tako da verjetno ze kr nekaj casa imajo zamenjavo.

Pustimo se presenetit :).

Doom III Gone Gold! 8-O

Ahiles ::

Kot prvo Quake4 je 2004 game mrbit ga bojo letos na e3 napovedal tko da ga ne pricakovat pred q3/q4 2004. Doom3 ma okol 1 leto prednosti preden so sploh q4 zacel delat.

Za doom3 je pa vec moznosti.
1. Test/demo okol e3 relise 1/3mesece kasnej
2. Test/demo okol quakecona2003(avgust) relise oktobra/decembra

Sam se nagibam k 2 moznosti sam vec bomo vedl sele okol e3.

Zdej predvidevam da so z doom3 na alfa stopni da je spil nekak koncan, da se ga da nekako od zacetka do konca odigrat sam da je slow(debugkoda) pa polno bugov kaksne omare itd se mankajo razporeditev municeje zdravja skratka miljon malenkosti ki jih morjo se narediti ki pa zahteva kar veliko casa in dela(4-8)mesecev.

Aja glede zvoka Trent Reznor bo 100% delal zvoke/muzko in jih dela to je blo pred parimi meseci recen ko so objavili da rabjo pomoc nekoga ki bi pomagal trentu pri tem delu in da bi ga najel za ene 6 mescov(lohka tud vec to je en 3 mesce nazaj) ki ma skill na tem podrocju (izdelava obdelava zvokov po moznosti z lastnim zvocnim studiom). Prav tako je trent bol expert v muziki in se lohka bol posveti temu delu in naredi bol muzko ki v takem spilu doda veliko k vzdusju. V tem casu so vrjetno ze kerga dobil in jim ze pomaga.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ahiles ()

(sic) ::

Mislim, da bo Quake 4 kar tole leto, ker pomoje id ne bi samo "tak" dovolil prekinitev njihove tradicije in še niti "njihov" ni. Pa še Raven pospešeno išče 2D/3D umetnike.

kar pa se tiče Dooma pa se je njegov razvoj začel že leta 1999 - Carmack je začel pisati engine še pred koncem Q3A developmenta.

Doom še zdaleč ni končan! E3 alpha verzija NE predstavlja končne verzije - to so naredili za E3!

Glede Trenta pa itak ni boljšega, ki bi naredil zvoke za D3.

Fuck you all!!!

Ahiles ::

(sic) ti nekak ne razumes kako se delajo igre in e3 techdemo ni alpha. Kajti tiste mapo so prov posebi skup vrgl sam za to predstavitev v final verziji bos sam sem pa tja na ksni mapi vidu podoben segment celotne mape pa ne. Np Sof2 beta ki so jo vrgl na net je bla stara 3 mesce predn je sploh na net prisla pol je pa se 1/2 mesca trajal da je final prisla torej traja sam ene 4/5 mesecev da optimizirajo engine in odpravjo buge(to velje za vse firme). Doom3 je zdele nekje na alfa stopnji mape so vecinoma na mestu spil lohka odspilas od zacetka do konca seveda bodo se dodajali ksne stvari mapam posasti itd sam glavno je kocano zdej bojo naredil se vmesne filme, glabo/zvok, mp, optimiziral engine, in se miljon stvari ki trajajo kar nekaj cajta (4/8mesecev).

Quake4 ne bo 100% 2003 ker so z razvojem zacel sele pozno 2000/2001 in to je vsaj 1 leto za doom3 in tako kompleksnega spila se ne da kr tko iz rokava strest. Ce bomo mel sreco ga bojo letos na e3 prvic pokazal in ksno slikco dal na net vendar ne ga pricakovat pred avgustom 2004.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ahiles ()

undefined ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Predator ()

C_maniak ::

HI-HI :D !!!:D

Tr0n ::

Lol, fora :).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Doom III (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Igre
121093711 (6215) opeter
»

DOOM III le za Xbox ?!?!?! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
1819941 (7289) Fury
»

Doom III (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
513885 (3131) (sic)
»

Doom3 alpha (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
816290 (3828) Malecky
»

Unreal 2

Oddelek: Igre
241744 (1252) Ahiles

Več podobnih tem